Aman hocam engin denecek bilgi ve tecrübeye sahip olduğumu düşünmüyorum.Sadece oyunun basit ipuçları var oraları kavradıktan sonra illaki TBL seviyesi görüyorsun.Bu ipuçlarını uygulama şekline göre de oralarda kalıcı oluyorsun ya da olamıyorsun :)Oyuna lise arkadaşım sayesinde başladım ve başladığımdan beri oyuncu yetiştiriyorum.Önce bu konu hakkında bir iki tavsiyede bulunmak isterim:
Bu önümüzdeki draft döneminde piyasadan 2 tane 18 lik (yerli olursa çok iyi olur) paran ölçüsünde iyi özelliklere sahip oyuncu bul ve al.Kasa boş dersen bütün takımı sat ve yine de 2 tane genç oyuncu al derim :)
Tabii bu oyuncular hemen hemen aynı özelliklere sahip ve aynı bölgenin oyuncuları olmalı.(ikisi de guard,ikisi de forvet ya da ikisi de uzun gibi)
Oyuncular en az daimi allstar-süperstar potansiyele sahip olmalı. Aynı zamanda 5. seviye bir antrenör almalısın.
Doğru oyuncu doğru koç ve doğru dakika ayarlamalarıyla antreman işini şansa bırakmıyoruz ve kesin sonuç alabiliyoruz.sakatlık ya da olağandışı durumlar hariç tabi :))
Oyunculara nasıl antreman vermeliyim ki hızlı gelişsinler ?
sorusunun cevabını da bir kaç güne teferruatıyla yazarım bir kaç güne şimdi acelem var yazamıcam.
Bunların haricinde istediğin konuda istediğin soruları sorabilirsin hocam(dileyen herkes sorabilir)yazdıklarımız aleni olduğu için ne kadar çok kişiye ulaşırsak ve faydalı olabilirsek o kadar iyi olur =)
Saygılar.