Wybierz swojego pupila :)
Założyłem że w ciągu sezonu mamy co najmniej 9 skoków rozpisałem teoretyczny trening dla pozycji podkoszowych i obwodowych ( wyjściowy skill to przeciętny ).
Prosiłbym każdego z szalonych o teoretyczny wybór treningu dla swojego gracza tak abyśmy nie dublowali graczy ( po co nam 5 ofensywnych PG przyda się też defensywny :).
Rozpiska treningowa była konsultowana ze skautami selekcjonerem ( al said Leszek Skorupski ) itp... także ludzie kompetentni się tym zajęli, a nie degeneraci w moim stylu :). A i mało nie zapomniałem kazali zwrócić uwagę że uniwersalni są też trenowani przez nie szalonych.
Zauważycie pewnie że gracze tworzą schematy np. Dwóch defensywnych podkoszowych i 3 ofensywnych obwodowych to idealne połączenie na R&G ( Matioan ) oraz 2-3 w obronie im więcej takich schematów uda nam się uzyskać tym lepiej.
Wiadomo, że trening trochę ulegnie zmianie gdy kupimy realnych graczy ale dzięki temu wyborowi będziemy już wstępnie przygotowani.
Podpowiedzi treningowe
Wiadomo że nasz nowy gracz będzie na początku patałachem. Więc żeby nie obrywać batów w lidze ustawiajcie go na rezerwie niech gra po 5-10 minut a w PP ( sparingu ) wystawcie go w podstawowym składzie ( nie ustawcie zmienika ) w ten sposób on zaliczy trening a wy nie stracicie w lidze.
Warto po skoku skilla przeżuci się na inny tak żeby trenować równomiernie, a nie seriami ( wtedy trening idzie szybciej, niewiele ale zawsze ).
Jeśli trenujesz podkoszowych graczy to możesz trenować ich dwóch bo jak wiadomo chodzą parami wredni geje :).
A i selekcjonerzy apelują o defensywnych graczy :).
Poniżej schemat dla poszczególnych pozycji.
Last edited by Mysza at 9/1/2009 5:14:44 AM