Pročitaj moj post ponovo,pa možda i shvatiš šta sam rekao!
Napisao sam Bošnjaci jer se ta riječ u zadnje vreme više koristi negoli muslimani....ali eto ako te to buni mislio sam na muslimane...naravno da ima Srba i Hrvata koji navijaju za Bosnu,i to je uredu...kao što si i rekao,to je stvar ličnog izbora!
Ne znam da li si sve ovo uputio direktno meni,ali ja ne mrzim Bosnu,navijam za nju jer u toj državi živim....
Ako išta mrzim to je nacionalizam,ja imam rodjaka koji je Srbin (sa majčine strane) i ono većeg Srbina nisam sreo u životu,
On je toliko ponosan što je Srbin kao da je bogom dan,a za njega su svi ostali narodi ništa,isto tako ima par muslimana (sa očeve strane) koji su zaludjeni vjerom za koje ne postoji niko sem njih...pa ja tebe pitam da li je normalno voljeti svoju vjeru a mrziti sve druge?...pun mi je kurac više svega u ovoj BIH,ova jebena država nikada neće napredovati dok ljudi ne prihvate jedni druge,i ne počnu uvažavati one koji su druge vjerske pripadnosti...
Svi koji su ovde rekli da navijaju za Srbiju,nisu rekli da mrze BIH i da ju ne priznaju kao svoju državu!
Svi smo mi isti,zar je bitno ko se kako zove i kojem se bogu moli!
Baš zbog svega ovoga,meni ne treba nijedna vjera,ne vjerujem u bogu,ne idem u džamiju i crkvu......
doduše,napijem se za božić i bajram kod svoje mnogobrojne familije hahaha
Last edited by Владимир Владимирович Путин at 1/26/2012 2:43:02 AM