Mislim da je jedina greska koju sam napravio bila sto sam krancovao protiv azzika-e u kupu, iako si me ti savetovao da je dovoljno normal. Ostalo je kao sto si rekao, ocekivano. Mi jos uvek nemamo dovoljno veliike arene,i dovoljno jake igrace, narocito pod kosem. Ravangrad, recimo, ima zaista odlicnu centarsku liniju, narocito jaku u odbrani, ali je slabiji spolja.
Svestan sam da sam zelen za II ligu, kao sto sam bio zelen za trecu pre dve sezone. Bio sam u jednoj od najjacih 4 liga, i jedva sam se probio do III lige, tako da je mozda bolje sto sam se tu ocelicio, jer da sam usao odmah u III, verovatno bih ispao sledece sezone i onda ko zna sta bih bilo.
Gorstaka ce porazi kostati posete u areni, tako da ne znam koliko je pametno tankovati. Ja sam pretprosle sezone otkrio dva igraca sa 5 5, i poceo namerno da gubim pred plej of da bih dobio barem jednog. Na kraju sam na svpje odusevljenje dobio obojicu, ali jedan je imao 1 na OD i DR, pa sam ga prodao za svega 120k, ali su tih par neuspeha znacajno uticali na posecenost. Dugo vremena nisam mogao da popunim arenu, iako sam imao dobrog PR-a. Evo i sad, jedan poraz i 90%. Pretpostavljam da ce sada biti 80-85% posto puna protiv Londona.