Rezerve - pēc manām domām tā ir pa švaku + jau laicīgi centīšos pārdot viņus, jo reāli pēc spēles ar tevi un vel pāri no tava 8nieka man viņi iespējams vairs nebūs vajadzīgi, otrajam aplim tikšu cauri ar nedaudz pavājinātu sastāvu un tad jau uz playoffiem kārtīgi iepirkšos.
UA - Apmierina viss, vecums, spēle no viņa puses, bet vienkārši kamēr viņš vel ir tīri jauns, viņu var pārdot par augstāku cenu nekā kādos 29-31 gados. Tāpēc ja izdosies pārdot par tādu cenu kādu likšu es, tad man arī nav žēl viņu atdot, ja arī tas nemaz tik ļoti nav vajadzīgs.
Holandietis - īstenībā tagad sāku saprast kādu kļūdu izdariju viņu nopērkot par tādu naudu. Vienkārši bija steidzami vajadzīgs otrs pamatsastāva garais speletajs un tā uz ātro atradu viņu. Tagad kad pēdējās nedēļas lieku viņu pārdošanā nāk pa pm piedāvājumi kuri nepārsniedz 500-700k. Takā ir divas izvēles - pārdot viņu pa tādu cenu vai arī trennēt un atstat komandā kā stabilu startingfive speletaju. Domāju izvēlēšos otro, jo laika gaitā viņu var uztrennēt par kārtīgu PF, jo augšējie skili ir ideāli priekš tāda plāna. (protams ne virsligas limeni, bet II. ligas noteikti.)