BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.22 > Season 26

Season 26

Set priority
Show messages by
From: Chris79
This Post:
00
252497.103 in reply to 252497.102
Date: 3/18/2014 2:50:26 PM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
O μάνατζερ Samarjames μας έκλεισε το σπίτι με το "καλημέρα" των play-off και μας υποχρέωσε να δούμε τη συνέχεια της τελικής φάσης από τον καναπέ.
Δυστυχώς, στην πιο κρισιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε σημάδια κόπωσης. Οι δύο ήττες στα ντέρμπι των τελευταίων αγωνιστικών, είχαν δείξει ότι η ομάδα δεν είχε τη σταθερότητα του προηγούμενου διαστήματος.
Δεν το κρύβω πως είχα μεγάλες προσδοκίες από αυτό το ρόστερ, το οποίο πέρα από το ότι ήταν ένα από τα πλέον πολυδάπανα στον όμιλο, έδειχνε πως μπορούσε να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσουμε την (πολυπόθητη) άνοδο στη Γ' Εθνική.
Όμως, και πάλι δεν τα καταφέραμε και θα συμβιβαστούμε με μία ακόμη χρονιά στην 4η κατηγορία, γεγονός που με ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Σύντομα θα γίνουν οι πρώτες αποδεσμεύσεις, αφού οι παίκτες με τα ακριβά συμβόλαια δεν έδειξαν τη συνέπεια που έπρεπε στα π(λ)έη-οφφ και στη συνέχεια ο πρόεδρος θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για το μέλλον της ομάδας, δίχως κανείς να αποκλείσει και την απόσυρση από την ενεργό δράση....
Καλή συνέχεια σε όσους προκρίθηκαν στους "4" των τελικών.

This Post:
00
252497.104 in reply to 252497.103
Date: 3/18/2014 2:59:43 PM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Και κάτι ακόμη...
Ο αποψινός αποκλεισμός μου, απέδειξε και το εξής: Παραμένω ανεπίδεικτος μαθήσεως στο game, παρότι φέτος έκλεισα 16 σεζόν στο bb...
Τόσα χρόνια παίζω και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να μετράω 13 σεζον στην 4η κατηγορία και τρεις στην 5η, αποτέλεσμα των ισάριθμων υποβιβασμών μου. Μόλις μία φορά έχω φτάσει στον τελικό του ομίλου, οπότε κι έχασα 2-1 στη σειρά των τελικών. Δυστυχώς, ότι και να κανω, δεν έχω καταφέρει να βρω το μυστικό της επιτυχίας και να ξεκολλήσω επιτέλους από τις χαμηλές κατηγορίες...
:(
Καίω το πτυχίο του προπονητή. Άλλωστε, σήμερα με την παταγώδη αποτυχία μου, έδειξα πως δεν αξίζω πολλά πράγματα, αλλιώς δεν θα έμενα καθηλωμένος μία ζωή στη Δ' Εθνική.
Το μόνο σοβαρό επίτευγμά μου είναι ότι έχω τερματίσει τις επεκτάσεις του κλειστού και το Volos Arena είναι ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα παγκοσμίως στο buzzerbeater..... Όμως, επειδή το παιχνίδι αφορά το μπάσκετ και όχι τον καλύτερο χτίστη, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός....

Last edited by Chris79 at 3/18/2014 3:00:13 PM

This Post:
00
252497.105 in reply to 252497.104
Date: 3/19/2014 7:32:41 AM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Το ταξίδι-αστραπή του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού στην Κίνα, έφερε απροσδόκητα την 1η μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο περικοπών του μπάτζετ, αλλά και της μείωσης του μέσου όρου ηλικίας, αφού ο coach έδωσε το πράσινο φως για ανανέωση, έκλεισε στους "ερυθρόλευκους" ο Wilfred McQuenn. Ο 19χρονος πόιντ-γκαρντ άφησε τη Σανγκάη για το Βόλο, αφήνοντας την 4η κατηγορία του κινεζικού πρωταθλήματος, στην οποία αγωνιζόταν με τη φανέλα της Shanghai Justice. Ο Ολυμπιακός θα είναι ο 3ος σταθμός στην καριέρα του νεαρού παίκτη, ο οποίος έκανε τα πρώτα βήματά του στις ΗΠΑ με τον σύλλογο ROACH, όταν και επελέγη στα ντραφτ την 25η σεζόν....
Την ίδια στιγμή, παρελθόν από την ομάδα της Μαγνησίας θα αποτελέσουν τρεις παίκτες. Οι δύο "παλιοσειρές" της ομάδας, ο Σουηδός Stig Guller και ο Ισλανδός Friðþjófur Hreinsson, φέτος είναι 38 και 37 ετών αντίστοιχα, και παρότι αμφότεροι έκαναν μία καλή χρονιά για την ηλικία τους, ήρθαν σε συμφωνία με τη διοικηση για τη λύση των συμβολαίων τους κοινή συναινέσει. Για τον τρελο-σουηδό από την 1η στιγμή που έμεινε ελεύθερος, ήρθε πρόταση από την Κίνα, αφού τα στατιστικά του είναι μαγνήτης για μία ομάδα που ποντάρει στην εμπειρία του.
Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητά και ο Vlado Leben. O Σλοβένος πάουερ-φόργουορντ ήρθε στον Ολυμπιακό πριν από τρεις περίπου μήνες από την 3η κατηγορία Γαλλίας, όπου έπαιζε με την Les Porcelets, αλλά δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του και στα 26 χρόνια του, διεκδικεί ήδη τον τίτλο του γυρολόγου. Ο Ολυμπιακός ήταν η 2η ομάδα που δοκίμασε στην Ελλάδα μετά την Kopadi, ενώ έχει περάσει επίσης από τις Prduhi (Γ' Εθνική Σλοβενίας), Sparta Burgstädt (Δ' Εθνική Γερμανίας) και Bence All Star (Γ' εθνική Ουγγαρίας). Η περίπτωση του Leben προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλης μίας κινεζικής ομάδας και δεν αποκλείεται μετά τον Guller να καταλήξει κι αυτός στο ασιατικό πρωτάθλημα!
Εξυπακούεται πως οι αποχωρήσεις βασικών, μέχρι πρότινος, στελεχών της ομάδας θα έχει αντίκτυπο στο αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού Βόλου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το φετινό 9.2 της αξιολόγησης, που ήταν και το 2ο καλύτερο στην ιστορία του συλλόγου μετά το 9.6 μ.ο. της 21ης σεζόν, δύσκολα θα επαναληφθεί του χρόνου. Οι αντικαταστάτες των παικτών που φεύγουν από τους "ερυθρόλευκους" θα είναι νέα παιδιά, με σαφώς υποδεέστερα στατιστικά, γεγονός που θα ρίξει αισθητά τον μέσο όρο απόδοσης της ομάδας...

Last edited by Chris79 at 3/19/2014 7:41:34 AM

This Post:
00
252497.106 in reply to 252497.105
Date: 3/19/2014 9:37:34 AM
Overall Posts Rated:
1616
Δεν θα ειναι κακο...σκεψου βγηκα πρωτος και τα guard μου εχουν μ.ο ηλικιας τα 20(τον λιτρα δεν τον μετραω)..........απλα τα παιδια απο περσυ που πηρα την ομαδα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ αποκτηθηκαν,δωθηκε τεραστια εμφαση στην αμυνα και τωρα (ειδικα ο Γιωργαρος) στεκονται επαξια στην iv!

This Post:
11
252497.107 in reply to 252497.106
Date: 3/20/2014 5:55:00 PM
Overall Posts Rated:
6363
Mία pre-game ανάλυση για τα ζευγάρια των τελικών της περιφέρειας θα έδειχνε οτι απο τους μπλέ φαβορί είναι ο TryndameresDarkness B.C μιας και είχε νικήσει 2 φορές τον Bougoulous B.C.,αν και όχι τόσο εύκολα αν λάβεις τα τελικά σκόρ
(80-67,98-86).Εκτός και αν ο Bougoulous B.C κάνει την έκπληξη για 2ή συνεχόμενη φορά ύστερα απο τον αποκλεισμό του Olympiakou Volou και ξανακάνει το break.

Στον άλλο όμιλο,trek skye sl και BasketDragons B.C. .Στην regular season,στο πρώτο παιχνίδι αναμεταξύ τους η trek skye sl είχε συντρίψει τον BasketDragons B.C με 95-66 ,ενω στο 2ο ματς οι BasketDragons B.C κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 116-114!!Πιστεύω στους BasketDragons B.C ,έχουν βρεί ρυθμό και εμπειρία στον όμιλο και είναι έτοιμοι να κάνουν την super έκπληξη.

Τι προγνωστικά έχετε εσείς ?

This Post:
00
252497.108 in reply to 252497.107
Date: 3/20/2014 11:43:09 PM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Εξαιρετικη αναλυση, George...
Προσωπικα βλέπω τις TryndameresDarkness B.C και trek skye sl να προκρίνονται στον τελικό του ομίλου μας.

This Post:
11
252497.109 in reply to 252497.108
Date: 3/22/2014 2:27:16 PM
Overall Posts Rated:
6363
Aν υπήρχαν στο Πάμε Στοίχημα αγώνες του BuzzerBeater σήμερα θα ήμουν πλουσιότερος μιας και οι ΒasketDragons νίκησαν,όπως είχα προβλέψει.

Ζευγάρι των τελικών ΤryndameresDarkness και BasketDragons.Οι παίχτες των Spartans μαζί και ο πρόεδρος δηλώνουν την υποστήριξη τους στους TryndameresDarkness ,όχι μόνο γιατί το αξίζουν σαν ομάδα αλλά γιατί στο ξεκίνημα της σεζόν ο πρόεδρος των TryndameresDarkness με βοήθησε στις προπονητικές δυσκολίες που αντιμετώπιζα!!

Καλή τυχη CritPlank!!!!

This Post:
00
252497.110 in reply to 252497.109
Date: 3/22/2014 2:38:36 PM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Respect για τη διορατικότητά σου...
Πραγματικά, δεν το είχα με τίποτα να γινόταν τέτοια ανατροπή στο ματς των "κόκκινων"...
Πάντως, σε περίπτωση που η TryndameresDarkness σηκώσει κούπα, θα επιβεβαιωθώ για το post που είχα ανεβάσει προ ημερών, ότι τις τελευταίες σεζόν στον όμιλό μας, στέφεται πρωταθλήτρια η ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα ;)

This Post:
22
252497.111 in reply to 252497.110
Date: 3/22/2014 3:50:23 PM
Overall Posts Rated:
22
Λοιπον καιρο παρακολουθω το φορουμ αλλα πλεον ηρθε η ωρα και για το πρωτο ποστ :Ρ καλησπερα καταρχας, και κατα δευτερον πολλα συγχαρητηρια στον skyesl που κοουτσαρισε εξαιρετικα με κανονικη διαθεση για να κοντραρει τον τελικο, και το χασε ισως και απο τη δικη μου τυχη, αν και η αληθεια ειναι πως μαζευα καιρο ενθουσιασμο με χαλαρες γι αυτα τα ματς :Ρ Οπως και να χει ειχαμε 2 εξαιρετικα παιχνιδια μεσα σε λιγο μονο καιρο, και λογικα θα εχουμε και του χρονου! Κατα τριτον, να ευχηθω στην ομαδα των TryndameresDarkness να εχουμε 2 (λογικα :Ρ) καλους τελικους, και ας νικησει(ς) ο καλυτερος!! Θα τα πουμε στο παρκε :P

ΥΣ: Χαιρομαι που διαψευσαμε τις αποδοσεις του στοιχηματος :Ρ

This Post:
11
252497.112 in reply to 252497.111
Date: 3/22/2014 6:58:25 PM
Overall Posts Rated:
1616
Τελευταία ειμαι ρκετα αδρανης απο το φορουμ λογο προσωπικων υποχρεωσεων.Εχω να δηλωσω οτι αποτελει τεραστια χαρα που φτασαμε στον τελικο αφου μην ξεχναμε ειμαστε μια ομαδα που την περασμενη σεαζον ηταν στην κατηγορια V σε ανταγωνιστικο ομιλο!. Η ανοδος ειναι πολυ αμφισβητουμενη στο μυαλο μου καθως αν ανεβω ισως πεσω με 0-22 γιατι εχω κακο υλικο ακομα για III και θελω να δωσω εμφαση και στο γηπεδο.Θα παλεψουμε παρολαυτα και οτι γινει

καλη συνεχεια και χωρις τραυματισμους!

This Post:
00
252497.113 in reply to 252497.111
Date: 3/23/2014 12:21:28 AM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Κατ' αρχην, να σε καλωσορισουμε κι εσενα στην παρεα μας...
Αυτη τη σεζον καταρριψαμε καθε ρεκορ απο πλευρας αριθμου αναρτησεων στο forum...
Χαιρομαι γι' αυτο, γιατι οταν υπαρχει τετοια δραστηριοτητα και συμμετοχη στις συζητησεις απο ολους τους μανατζαραιους του ομιλου, το παιχνιδι αποκτα σαφως μεγαλυτερη πλακα :)
--------------------------------------------------------------------------------
Αυτα αντι προλογου. Στο καθαρα αγωνιστικο κομματι, θα σταθω σε δυο σημεια...
Α) Το ζευγαρι των τελικων ελαχιστοι θα το προεβλεπαν στο τζαμπολ του πρωταθληματος.
Δεν θα ηταν υπερβολη να πουμε οτι προκριθηκαν δυο αουτσαιντερ, αλλα αυτο εδειξε πως η σεζον κυλησε με εντυπωσιακες ανατροπες και απιστευτα αποτελεσματα, που προσεδωσαν ενδιαφερον στην εξελιξη του φετινου "μαραθωνιου".
Β) Εθιξες το κομματι του ενθουσιασμου. Τελικα αυτο ειναι κλειδι για την πορεια μιας ομαδας. Το διαπιστωσα, γιατι προς το τελος εκανα το ολεθριο σφαλμα να κατεβω στο παρκε με δυνατη διαθεση σε ματς διχως ουσιαστικο βαθμολογικο ενδιαφερον, αφου ειχα εξασφαλισει ηδη την προκριση στα πλει-οφ και το μονο που καταφερα ηταν να φθειρω ανεπανορθωτα τον ενθουσιασμο των παικτων μου. Οποτε, πηρα ενα καλο μαθημα για την επομενη σεζον, αν και νομιζω πως ειναι η καλυτερη στρατηγικη οταν το πρωταθλημα φτανει στην τελικη φαση του ;)
----------------------------------------------------------------------------------
Σας ευχομαι καλη τυχη και στους δυο.

ΥΓ: Μεχρι να αρχισει η σειρα των τελικων περιμενω κριτικες, προγνωστικα, αλλα και στοιχηματα για τον φετινο champion... :P

Advertisement