Ok. Przyjmij więc do wiadomości jakie jest oficjalne stanowisko selekcjonera U-21 i na tym kończę temat:
Z tym, że ja chciałbym poznać również zdanie vinnie_jonesa a nie tylko selekcjonera U-21.
Czy muszę na nie czekać cały sezon (o ile nie wygrasz kolejnych wyborów)? ;)
- najważniejsze jest dla mnie dobro U-21, Twoim dobro NT. To jednak jest nie jest w 100% do pogodzenia
1. Nie moim. Naszym. Ja proponuję coś, nad czym sama społeczność może zdecydować. Gdybym chciał sam decydować to kandydowałbym na selekcjonera ;)
I wg mnie można pogodzić obie kadry, gdyby się uprzeć. Coś jednak dla najlepszych efektów chyba zawsze trzeba poświęcić.
- absolutnie nie poczuwam się do odpowiedzialności za graczy od 22 lat wzwyż
- nie trenuje reprezentantów pod NT
- moja akcja miała przynieść rezultaty w U-21, nie w NT
Myślisz, że ja tego wszystkiego nie wiem?
Nadal jestem jednak ciekaw co na ten temat sądzi vinnie_jones.
- jeżeli selekcjoner NT zabierze mi np. graczy od allstar wzwyż to będę pracował na tych do poziomu gwiazda, ale tylko on może mi tak kazać, nikt inny ;)
Ja Ci niczego nie każę.
Jedynie proponuję rozwiązania.
- mowę wyborczą już masz, teraz musisz czekać co najmniej 2 sezony żeby ja wcielić w życie ;)
Na nic nie muszę czekać. Chyba, że Wy chcecie czekać z wynikami kadry. Ale to już Wasza sprawa.
Nie moja.
Swoją drogą prezentujesz tym samym bardzo postępowe podejście.
- owocnej dyskusji ;)
Wycofujesz się, ot tak po prostu?
- wyciągaj sobie wnioski jakie chcesz z moich wypowiedzi, póki co są one błędne ;)
Nie są błędne, ponieważ w swoim stanowisku jako selekcjonera U-21 napisałeś dokładnie to samo, co przewidywałem.
Chyba, że vinnie_jones myśli inaczej i wówczas są błędne.