Tak s tým Turcanovým ID som sa veľmi nesekol, čo ma teší, aj keď to bol skôr náhodný výstrel
S tréningom outside hráčov nemám veľa skúseností, tobôž nie s tréningom insidu pre outside hráčov
Pracoval som s buzzerbeater.wgz.cz, ale vyšli mi divoké hodnoty, keď SU malo prísť každých 16týždňov, čo mi príde prehnané.
Takže som prešiel na dohady a odhady
Najprv by som trénoval ID, počkať na 2-3 skoky, podľa mňa by to mohol zvládnuť do 17-22 týždňov, ale to sú len hrubé odhady - odvodzoval som to od Tvaruškových skokov v OD, skákal každých 5 týždňov (raz tam bol tréning ST), ale ako vravím je to len dohad.
Potom by som prešiel na IS, RB by som nezvyšoval, keďže výrazne zvyšuje plat, čo som naozaj nevedel. IS vytiahnuť aspoň o jeden - to by mohli byť tak 7-9 týždňov. Následne by som prešiel na tréning ST/FT, zvýšil FT na 8, potom ST na 7 a tak ďalej.
Neviem, či to je ideálny tréning, ale myslím, že by sa to dalo zvládnuť.
Čo sa týka zápasov NT a na MS, pozeral som skôr štatistiky, live som často nepozeral, keďže v pondelky v tom čase väčšinou bývam mimo, ale myslím, že si nejaké pozriem a rozoberiem - napr. zápas s ITA vo finále Turnaja útechy.