Tõesti mehed, eesti ortopeedid (Teiniga eesotsas) on nii perses omadega, et nende juurest abi saada on suht loto. Käisin Teini juures põlvemurega, et Yo teeme MRT (magnet resonants tomograafia kui kellelgi arusaamatuks jäi) ära. Ta ütles: ei siin ju kindel värk miks 3000 haigekassa raha kasutada mõtetu uuringu peale, tule mul Medex-isse teeme kohe artroskoopia ära. Saad paari nädalaga 30% põlve 100% peale tagasi. Nii ta siis neid Müürseppasid ja muid mehi ravinud, kes tuleb Soomes uuesti üle lõigata. Sebisin siis tuttavate kaudu MRT ära. Diagnoosiks patella tendoni krooniline põletik ehk siis pesuehtne krooniline jumpers knee. Anatoomia poole pealt siis, patella side asub väljaspool põlveliigest ning Tein oleks oma artroskoopiaga lihtsalt mingi osa mu tervest meniskist ära lõiganud ja oleksin ikka samas seisus. Sõidutasin papsi Soomest kortisooniga kohale ja lasin tal patella sideme alla süstida. 2 päeva pärast olin trennis. Teise süsti saan kuskil veebruari keskel. Põlv lubab ilma valudeta trepist üles minna ning treenin juba jõusaalis reielihaseid. Põlv on kuskil 75% peal juba.