Zostawić was samych na chwilę.. ;)
Panowie, zluzujcie na razie poślady.. To co zrobił B.B.King wydaje się nieetyczne.. Ale może jest w tym jakiś głębszy sens, może faktycznie gdzieś jest ukryta jakś szyta chilijską miarą perełka.. Nie zmienia to faktu, że powołanie własnych zawodników żeby się nacieszyć brzmi.. dziecinnie, a obecność Suchana w kadrze woła o pomstę do nieba..
Acz jak spojrzę sobie na forum pomoc i pytania nt. kadry zadawane przez naszego obecnego selekcjonera, to jakoś.. przestaję się dziwić tym 'wybrykom'.. B.B.King dostał w końcu za drugim podejściem guziki i musi się wyszaleć. (sorry, ale takie odnoszę wrażenie. No ale to może tylko mój punkt widzenia, bo coś niecoś już na ten temat wiem..)
Radziłbym może wstrzymać się trochę z dalszymi esejami, ewentualnie powrócić do nich, jeżeli sytuacja nie ulegnie zmianie. Teraz B.B.King jest selekcjonerem, jemu na ręce patrzy cała zainteresowana społeczność, jego będzie ta społeczność cisnąć w razie niepowodzeń. Póki co start zaliczył nie najlepszy.. Ale równie tragicznie, o ile nie jeszcze gorzej zaczął m4ti, a przecież skończyło się całkiem przyzwoicie. Niesmak pozostał, no ale cóż..
I na koniec pytanie do B.B.Kinga:
Przeglądanie jeszcze raz wszystkich grajków trochę mija się z celem, zwłaszcza, że m4ti ponoć już to zrobił.. Jeżeli pominął 22-23latków, to czemu zamiast sprawdzić tylko ich robota została zdublowana? Ciekawi mnie ta kwestia.. Podobnie też jak ta, ile tych perełek udało ci się znaleźć..