Antreman için 3. maça uzattık as oyuncuları maç kadrosuna bile almayarak sakatlıklardan da kaçmış olduk , para harcamadan ligde kalalım isterdim ancak mecbur kaldık.
Mustafa hocam önümüzdeki sezonlar için hedefler koymuştu ancak keşke bize bi danışsaydı bizim de düşmeye niyetimiz yoktu karşılıklı paralar harcadık napalım hayırlısı olsun :)
Bu sezon gençlerimiz fena antreman almadı önümüzdeki sezon da bu kadroyla ligde kalırsak inşallah salonu geliştiririz de 2. ligin kalıcı takımlarında olabiliriz.
Finalde başarılar bol şanslar sakatlıksız güzel maçlar diliyorum :)
Tacbasket ve tdrice takımlarından elenene yazık olacak ama bu sporun fıtratında var önümüzdeki sezon daha da güçlenerek geri dönmelerini temenni ediyorum.
Mustafa hocama da yazık olacak gibi görünüyor son maçta evimizde kaybetmeyiz büyük bi aksilik olmazsa..
FlareX UnieX takımının artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum öngörüyorum temenni ve umut ediyorum :)
o giderse belki önümüzdeki sezon playoff oynayabiliriz yukardan gelen takımın gideni aratmayacağını varsayarsak :)
Sezon boyunca forumda da hep sessiz kaldık , bu mesajımla umarım affettirmişimdir , kendi adıma da daha çok yazarım artık diye kehanetlerim var inşallah tutar herkese bol şans :)