Sziasztok!
Egy héttel ezelőtt 14 ponttal győztük le a portugálokat, ma pedig 3 ponttal kaptunk ki a sokkal jobb formában levő franciáktól.
Ezzel a tétmeccseink lezárultak erre a szezonra, szerveződik a következő csapat!
Hálásan köszönöm minden tulajnak aki valamit tett a csapatért, élvezhető szezonon vagyunk túl, legtöbbször csak pár ponton múlott, hogy a miénknél sokkal szervezettebb és nagyobb bb-csapatot legyőzzünk.
A ranglistán az első 20 között vagyunk, ami lehetséges hogy a jövőben tartható vagy javítható.
FONTOS: Aki jövő szezonban szeretne nevelni, akár legyen center, kinti ember vagy bedobó, az ha gondolja írhat nekem, és megpróbálhatok neki a jövő szezonban egy szuper ifi-t szerezni, akinek nincs tapasztalata az edzés terén, annak szívesen elmagyarázom az alapokat, esetlegesen edzéstervet is kaphat.
Már 2-3 tulaj jelezte ezt nekem ezt. :)
Sajnos kevesen nevelnek kinti embereket és a piacon is nagyon kevés fiatal tehetség van ez miatt, pedig szerintem nagyon megéri mivel egy olcsó játékos is 21 éves korára kiedzve jó áron eladható.
Ha bárki egyéb más módon, akár scoutkodással vagy meccs előtti elemzésekkel szeretné a jövőben segíteni a munkámat, az nyugodtan írjon PM-et, mindig akad teendő bőven.
Hajrá Magyarok!