BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > BBL Turniri , BiH

BBL Turniri , BiH

Set priority
Show messages by
This Post:
22
312376.104 in reply to 312376.103
Date: 12/25/2021 6:50:36 AM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
594594
Second Team:
Vremeplov Svemirci
Veliki pozdrav cjeloj zajednici

Drago mi je da nas ima sve vise i vise aktivnih na ovom forumu, a jos vise sto svi pratimo i navijamo za nase predstavnike u ovom ludom takmicenju sa zeljom da nas predstave na sto bolji nacin i ostvare sto bolje rezultate, bez obzira na medjusobne sukobe i nerascicene racune iz domacih liga,to mi je bila jedna od ideja za ovaj forum

Druga od ideja mi je bila da imamo gdje da pratimo sva ta desavanja obzirom na velicinu takmicenja,broj rangova i ucesnika iz svih zajednica na ovoj divnoj igrici,gdje bi menadzeri komentarisali trernutne pozicije,svoje prognoze i ocekivanja a sve radi lakseg pracenja svih nasih timova i rezultata na jednom mjestu

Treca da pomognemo jedni drugima,narocito iskusniji da pomognu mladjim u pripremama za meceve u svojim rangovima,pogotovo kad dodje do zavrsnice jer normalno je da nam je u cilju da nasi predstavnici ostvare sto bolje rezultate i predstave zajednicu u najboljem svjetlu

Jedna od ideja je bila da imamo i odredjene rasprave koje ce dovesti do konstruktivnog dijaloga, nekad suprostavljenog, nekad usmjerenog ka istom cilju a nekad i na rascicavanju nekih negativnih tenzija iz proslosti ili sadasnjosti a sve sa ciljem pomirenja da zadrzimo dobru energiju i pokusamo bez nekih sujeta i povrijedjenih ega da nastavimo i dalje ucestvovati u diskusijama i pracenju nasih predstavnika u ovom ludom takmicenju

Ova zadnja rasprava me cini ponosnim sto su svi ucesnici bili korektni, iako je tema veoma teska za diskusiju, jer priznace te veliki broj nas je bilo dio ili je na neki nacin bio ostecen svim tim kalkulacijama koje se odvijaju sezonama i sezonama unazad i koje ce se desavati i u narednim sezonama,ako cemo realno ali sve je to sastavni dio ove divne igrice i zato je nekad posteno odati priznanje svima onima koji su uspjeli napraviti rezultate bez dogovora ali i onima koji su se snasli za dogovore, po meni to je izbor svakog od nas a da li cemo doci u poziciju da se bar ponekad pojavi sezona,mislim na sve lige,da bude korektna od 1 do zadnjeg kola, bilo bi bas cudesno jer realno uvjek ce biti kalkulacija kako zbog kupa,kako zbog treninga,nekad zbog rekonstrukcije tima,nekad jednostavno bez nekog razloga ali desice se

Ono sto me cini jos ponosnijim je da su bez obzira na tesku diskusiju na kraju ipak jedni drugima pozeljeli srecu u nastavku i dobre rezultate i naravno ostavili pozitvan efekat sto ostavlja prostor za dalju dikusiju, koja opet moram naglasiti nesmije prerasti u nesto sto ce zagusiti osnovni cilj ovog foruma a to je pracenje i podrska nasih timova u BBM ili BBLudilu kako god ga ko zove

Svako dobro i sve naj... u nastavku sezone

idemo dalje...
This Post:
00
312376.105 in reply to 312376.103
Date: 12/25/2021 6:50:42 AM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
594594
Second Team:
Vremeplov Svemirci

Drago mi je da nas ima sve vise i vise aktivnih na ovom forumu, a jos vise sto svi pratimo i navijamo za nase predstavnike u ovom ludom takmicenju sa zeljom da nas predstave na sto bolji nacin i ostvare sto bolje rezultate, bez obzira na medjusobne sukobe i nerascicene racune iz domacih liga,to mi je bila jedna od ideja za ovaj forum

Druga od ideja mi je bila da imamo gdje da pratimo sva ta desavanja obzirom na velicinu takmicenja,broj rangova i ucesnika iz svih zajednica na ovoj divnoj igrici,gdje bi menadzeri komentarisali trernutne pozicije,svoje prognoze i ocekivanja a sve radi lakseg pracenja svih nasih timova i rezultata na jednom mjestu

Treca da pomognemo jedni drugima,narocito iskusniji da pomognu mladjim u pripremama za meceve u svojim rangovima,pogotovo kad dodje do zavrsnice jer normalno je da nam je u cilju da nasi predstavnici ostvare sto bolje rezultate i predstave zajednicu u najboljem svjetlu

Jedna od ideja je bila da imamo i odredjene rasprave koje ce dovesti do konstruktivnog dijaloga, nekad suprostavljenog, nekad usmjerenog ka istom cilju a nekad i na rascicavanju nekih negativnih tenzija iz proslosti ili sadasnjosti a sve sa ciljem pomirenja da zadrzimo dobru energiju i pokusamo bez nekih sujeta i povrijedjenih ega da nastavimo i dalje ucestvovati u diskusijama i pracenju nasih predstavnika u ovom ludom takmicenju

Ova zadnja rasprava me cini ponosnim sto su svi ucesnici bili korektni, iako je tema veoma teska za diskusiju, jer priznace te veliki broj nas je bilo dio ili je na neki nacin bio ostecen svim tim kalkulacijama koje se odvijaju sezonama i sezonama unazad i koje ce se desavati i u narednim sezonama,ako cemo realno ali sve je to sastavni dio ove divne igrice i zato je nekad posteno odati priznanje svima onima koji su uspjeli napraviti rezultate bez dogovora ali i onima koji su se snasli za dogovore, po meni to je izbor svakog od nas a da li cemo doci u poziciju da se bar ponekad pojavi sezona,mislim na sve lige,da bude korektna od 1 do zadnjeg kola, bilo bi bas cudesno jer realno uvjek ce biti kalkulacija kako zbog kupa,kako zbog treninga,nekad zbog rekonstrukcije tima,nekad jednostavno bez nekog razloga ali desice se

Ono sto me cini jos ponosnijim je da su bez obzira na tesku diskusiju na kraju ipak jedni drugima pozeljeli srecu u nastavku i dobre rezultate i naravno ostavili pozitvan efekat sto ostavlja prostor za dalju dikusiju, koja opet moram naglasiti nesmije prerasti u nesto sto ce zagusiti osnovni cilj ovog foruma a to je pracenje i podrska nasih timova u BBM ili BBLudilu kako god ga ko zove

idemo dalje...
This Post:
33
312376.106 in reply to 312376.103
Date: 12/25/2021 6:50:46 AM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
594594
Second Team:
Vremeplov Svemirci

idemo dalje...
From: Ibro

This Post:
22
312376.107 in reply to 312376.106
Date: 12/25/2021 8:30:00 AM
KK Arsenal Lions
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
122122
Toliko emotivna poruka da se poslala 3 puta haha. Drago mi je što je tema ostala aktivna tokom cijele sezone. Očekujemo makar jednu titulu u BBM i ove godine!

This Post:
00
312376.108 in reply to 312376.107
Date: 12/27/2021 6:01:06 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Suza suzu stiže
Što si bolan pustio Tigersa, sram te bilo
:))))))

This Post:
33
312376.110 in reply to 312376.109
Date: 12/28/2021 1:00:38 PM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
De pošalji sliku od Tatjane

This Post:
33
312376.112 in reply to 312376.111
Date: 12/29/2021 5:36:44 PM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
594594
Second Team:
Vremeplov Svemirci
Pozdrav cjeloj zajednici

Veceras su nasa dva predstavnika ispisala novu istoriju nase zajednice

Ostaje gorak ukus u ustima nakon ispadanja naseg osvajaca kupa i pretendenta na titulu,ali realno ipak 4 Vuka nisu mogli preskociti ovu prepreku,ostaje zal sto je sve zrtvovano radi domaceg igraca ali sve cestitke nasem predstavniku na poztrvovanoj borbi i sretno u nastavku sezone, ovo je veliki rezultat

Nama ostaje da nastavimo da pratimo naseg jedinog preostalog predstavnika koji je uspio da udje u finale, gdje ce da proba da osvoji ovaj jedinstveni trofej.mada realno protivnik iz Slovenije koji ima najbolji skor u svojoj I ligi i pretenduje da bude sampion Slovenije je bas velik zalogaj ali nada je ona koja umire zadnja, svi smo uz tebe ,,idemo Jazine do kraja da dignemo trofej

idemo dalje...
From: Ibro

This Post:
33
312376.113 in reply to 312376.112
Date: 12/30/2021 5:17:19 AM
KK Arsenal Lions
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
122122
Jazine do pobjede!

This Post:
11
312376.114 in reply to 312376.112
Date: 12/30/2021 9:26:27 AM
Overall Posts Rated:
355355

Pozdrav druže,

Iskreno nije bilo realno da prođem poljskog predstavnika Goldenu sa 4 igrača i pored pogođenog fokusa,kao što kažeš druže. Mislim da sam izvukao maksimum s ovim timom što se tiče bbm-a i mog igračkog kadra s kojim sam raspolagao. Hvala tebi na podršci tokom takmičenja u bbm-u kao i ostalim menadžerima koji su prisustvovali temi. Čestitke Jazinama na izborenom finalu :)

Sretno u nastavku druže :)

Last edited by Mr.Scorpion at 12/30/2021 9:28:25 AM

Advertisement