1) hodnotenia su a este dlho budu zavadzajuce, to vobec nepochybujem, myslim si ze su ale hodnovernejsie ako hodnotenia hracov (na hattricku este po 13 ci kolkych rokoch fungovania nedavno menili hodnotenia)
Rwystyrk
1) presne ako hovoris, ale ja vravim, ze ak hras look inside, tak nemoze ist 40% tvojich striel spoza trojky, ked si vyberies taktiku tak engine sa snazi hrat podla prikazu , samozrejme ze je ta vela rusivych vplyvov a nahod . . . ale urcite je dolezitejsie porovnavat pri taktike inside Iutok voci Iobrane ako by som porovnaval Outok proti Oobrane
2) pozrel som sa teda a ja tam vidim aj ked som to neratal mozno tak 80% cez inside, pozrel som napr moje zapasy a je to dost naopak (hravam outside), nepovazujem za bezvyznamnu vec ale urcite menej vyznamnu ako pri hre normal alebo samozrejme pri outside
3) neviem povedat, ale asi mensi vplyv
Asassa:
Chces povedat ze hrac na pozicii C s vysokou urovnou JS poda lepsi vykon ako hrac co ma vysoke IS ale nizsie ako ten s tym JS?? Nebud smiesny tomuto neuverim nikdy. Mal by mozno vacsie hodnotenie ale neverim ze by dal napr viac kosov alebo by bol v celkovom meradle uzitocnejsi pre tim (to sa ale neda zmerat) samozrejme ak sa bavime napr pri hre lookinside. Proste pre lookinside su uzitocnejsi hraci s tymito vlastnostami. Napr. ok hostivar dava hrat na C s vysokou JS JR ale sak to potvrduje len to co som napisal, hrava outside a aj Ccka a PFka budu hadzat kose z vacsich vzdialenosti preto potrebuju tieto skilly, keby hral inside a dal by ich tam tak by mu asi moc nezahrali