Był najlepszy w tamtym okresie to grał, czy później gdy skończył 22lata nie było lepszych/porównywalnych? Byli, ale powstał kult JW pierwszego gracza z hof'em... no i tak tkwimy w tym uwielbieniu:) A co do fauli, to nie wiem czy pamiętasz, ale on już w U21 i NT za moich czasów ciął równo, zresztą napisałem jasno: ale za to aż 5 razy miał 6 fauli (na 14 występów) w sumie miał średnią fauli 4.07 na mecz... co jak ktoś pamięta czasy gdy przestawałem być selekcjonerem, już wtedy było jednym z głównych powodów dla których z hatchetem uważaliśmy, że jego gra w kadrze jest bez sensu... nauczysz się kiedyś czytać ze zrozumieniem czy nam to nie grozi?:)
W 6 sezonie wprowadzono potencjał, odszedłem w 9 czyli 18latkowie ile mieli lat bo nie pamiętam? A co do supertalentów, dla mnie cała akcja miała jeden cel, przekonanie do tego, że trenowanie graczy na jednej pozycji to konieczność, i ten cel osiągnęliśmy, teraz już nikt nie kwestionuje sensowności takiego treningu. A co do moich graczy z może 15 graczy wychował się jak słyszę najlepszy SF, kilku PF i C, no żebyś ty jako skaut miał taką wydajność, to w kadrze grałoby 18 C a 20 kolejnych było w odwodzie:), no i czy super są gracze ze staminą 2-3, pokazały te minimalne porażki:)