. bum nase reprezentacije nemozes ocekivati prije iducih kvalifikacija... tek za iduce kvalifikacije cemo imati repku koja ce moci tuci bilo koga.
zapamti sta sam ti reka, na kraju ove i na poceku sljedece sezone biti ce toliko zelenih strelica da ih necete moci ni prebrojati.
onda cemo mozda jos za sljedecu sezonu imati i boljeg izbornika, tako da sljedece kvalifikacije bi mogli napokon i proci, pas im devu...
slažem se. napokon su došli ljudi koji imaju viziju i plan. ono prije je bilo loše, vidi samo kakvi centri su mene dočekali. naravno vi ste se bazirali na igrače bez sekundaraca. moj tim i ja ispravljamo greške bivše vlasti koji su bez ikakvog plana i programa trenirali igrače (malo me to podsjeća na hajduk)
također se i slažem da bi sljedeće kvalifikacije moglo dobro proć, već u prošlima smo bili na korak od prolaza, a uvjeren sam da bi prošli da sam se ranije uključija u rad reprezentacije, nije bitno ko će bit izbornik kad će ga napokon čekat usklađena reprezentacija
drago mi je baš da si se javija, otkad je verbić doša kod tebe iz farme slabo napreduje, previše si ga zapustija. umisto da on bude glavni igrač trenutno ostaje na čekanju, zaosta je u skoku, obrani, dometu, stamini
ispravi to pa da ga vratimo u roster
pozdrav! ;)