BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija - sezona 27

U21 reprezentacija - sezona 27

Set priority
Show messages by
This Post:
00
257528.105 in reply to 257528.102
Date: 7/7/2014 12:21:18 PM
GGakovo
Prva Liga
Overall Posts Rated:
104104
Ostao sam bez pohvala, svi pre mene ih već potrošili, slažem se sa svima i pridružujem čestitkama!!!

This Post:
00
257528.106 in reply to 257528.105
Date: 7/7/2014 12:32:18 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Takticki besprekorno! Ti si dobio mec, ne igraci. Sjajno, svaka cast.

This Post:
00
257528.107 in reply to 257528.106
Date: 7/7/2014 12:56:12 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
Svaka cast,cestitke i sa moje strane.Ivko i ti ste odigrali besprekornu sezonu, samo tako nastavite

This Post:
00
257528.108 in reply to 257528.107
Date: 7/7/2014 3:21:38 PM
Overall Posts Rated:
2828
matya tebi cestitke za taj draft ubio si ga xD scout pravo u zenicu oka
nadam se da su to 2buduca reprezentativca

From: Lale
This Post:
00
257528.109 in reply to 257528.108
Date: 7/7/2014 3:50:43 PM
Overall Posts Rated:
136136
Cestitke i od mene!

Apel na sve ljude koji su dobili nesto kvalitetno sa drafta je da pocnu odmah da ih treniraju! Selektor verovatno nece odraditi ovo sve sa drafta jos nekoliko dana, jer je to povelik posao. A ukoliko ne znate sta da trenirate, javite se bilo kome od skauta, selektora...svi ce vam pomoci. Bilo bi lepo kada bi ucestili sa ovakvim uspesima :)

This Post:
00
257528.110 in reply to 257528.108
Date: 7/7/2014 4:14:03 PM
GGakovo
Prva Liga
Overall Posts Rated:
104104
matya tebi cestitke za taj draft ubio si ga xD scout pravo u zenicu oka
nadam se da su to 2buduca reprezentativca

Bio sam ubeđen da posle dve očajne dolazi ona prava sezona sa bar nekom zveri na draftu ali i sam sam se iznenadio kakvih je još igrača bilo osim njih, pobego mi jedan hof, bio mi 4 na listi:

http://www.buzzerbeater.com/player/33938032/overview.aspx

Ma ja presrećan, ovu dvojicu sam intervjuisao isti dan kad je izašla lista od 48 igrača (ucrvao sam se dok nije prošao draft) i odlučio sam da ostale sa 5 loptica za ocenu neintervjuišem (a bilo ih je još 8 pored ove dvojice) i sačuvam poene za narednu sezonu kad verovatno ispadam jer ću trenirati ove klince, reko nema šanse da bude još nešto interesantno osim njih sačuvaj poene i za sledeću sezonu.

Ovakav draft jedna liga dugo nije videla, 2 hof-a, 1 mvp, 1 superstar, 1 večiti allstar i 3 allstara sa 18god.

Sad sledi mukotrpan posao treninga, ali nema veze sam sam to tražio.

This Post:
00
257528.111 in reply to 257528.110
Date: 7/7/2014 4:24:18 PM
Overall Posts Rated:
1717
Selektori, svaka vam cast! Ovo iskreno kazem izvukli ste vise od maksimuma iz reprezentacije. Nadam se ovakovom uspehu i sledecih sezona pa da postanemo jedna od najjacih BB zajednica.
Samo jedno pitanje, kako je Matya dobio draft a ja jos nisam?

This Post:
00
257528.112 in reply to 257528.111
Date: 7/7/2014 5:38:00 PM
GGakovo
Prva Liga
Overall Posts Rated:
104104
Kompletiran draft za sve lige BB Srbije, opet nismo prošli bajno (čast izuzecima), ali nije ni tako očajno kao prethodne sezone:

11 hof-a
19 mvp-a
37 superstarova

govorim samo o igračima starosti 18 godina.

Svi koji imaju igrača potencijala allstar(6) ili boljeg sa platom $2500 i većom, a nemaju sredstava da kupe dobrog trenera (bar lvl4 a bilo bi poželjno i više) ili im se neuklapa u plan treninga treneraca koje već imaju, neka se obrate nekom od skauta ili selektora da probamo da im nađemo kupca koji može da im obezbedi potrebne uslove.

Možete i da ih stavite na TL (momentalno), samo budite realni sa cenom koju tražite da ne bi propadali igrači kao neki u prošlosti koji su celu sezonu visili na TL za 1M, a sigurno bi ga neko kupio za par stotina k manje i em bi zaradili nešto na njemu em bi igrač na vreme počeo da se trenira.

Čuvajmo ovo malo što imamo, sve u cilju nastavka ovako dobrih rezultata kakve prave reprezentativne selekcije, a i njihovi vlasnici su uvek na dobitku.

Last edited by Matya at 7/7/2014 5:49:38 PM

This Post:
00
257528.113 in reply to 257528.112
Date: 7/7/2014 5:46:46 PM
Overall Posts Rated:
1212
Krmelj,svaka rec je sada suvisna,dela govore sama za sebe,veliki trud i tvoja sjajna taktika su pokazali da Srbija opet moze biti velika,Ivko i zi ste zaista najbolji selektorski dvojac verujem u istoriji BB Srbije,svaka cast

From: krmelj
This Post:
55
257528.114 in reply to 257528.11
Date: 7/7/2014 9:06:33 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Sumirano - Srbija U21 je domacin narednog EP-a pobedom na Utesnom turniru!

Mozda je malo cudno da selektor koji predvodi reprezentaciju koja je osvojila turnir ima ''samo'' 65% podrske. Medjutim,na pocetku mandata bilo je to oko 30%,na pocetku ove sezone oko 45%,a sada je ovoliko. Burazer mi je u sali rekao pred pocetak sezone ''sine pa ti i ako osvojis ovaj Utesni,neces preci 60% u najavi''. S obzirom na sve okolnosti,svakakve kritike od strane svakakvih ljudi,vredjanja,ponizavanja,pokusaje sabotiranja,ja sam ponosan. Preuzeo sam reprezentaciju usled Trbinog bana i nastao je opsti picvajz. Znamo kako je do toga doslo,burazer ga je ranije prijavio,priznao je to, i to nije imalo nikakve veze sa izborima za mladu. Mene su svi zivi okrivili i obrusili se zbog bratske veze. Odredjeni iskusni menadzeri su izvrsili rafalnu paljbu recima da je zajednica ovime unazadjena i da se vracamo na staru propast reprezentacija. Ovime sam morao da pocnem tekst jer su uslovi za rad bili jako teski,a ja sam izgubio pravi motiv koji sam imao. Kako da vodis reprezentaciju i saradjujes sa pola zajednice kad te 70% tih ljudi ne podrzava??! Napisao sam da cu ipak ovo odraditi kako treba i po planu koji sam vec imao,odradjen je i google disc. Tada nisam ni pomisljao da cu mozda nastaviti mandat,boz' sacuvaj. Iskreno,verovatno ne bih da smo izgubili finale. Ovako cu se ponovo kandidovati,pa ako me izaberete,da nastavimo i pokusamo jos vise. Sledeca generacija nije kao ova,tanka je,ima dosta nedostataka ali o tome znatno vise ako budem ponovo izabran.

Sada lepsi ugao,rezultatski,glavni. Takmicenje je pocelo lose po nas,poprilicno neocekivanim i cudnim porazom od Ceha. Time smo izgubili dobru poziciju pred nastavak. Protivnici takodje nisu bili naivni,morao je normal i protiv Hrvata. Sve smo pobedili i dogurali do zeljene 7.pozicije pred nokaut fazu. Tamo smo imali i srece,na pocetku lagan posao protiv Svajcaraca,a onda nam je umesto ocekivane Francuske u 1/8 finala dosla reprezentacija Filipina. Tu je cak i bilo mucenja,tie vs ct,forma traljava ali ocekivano smo prosli. Zatim smo opet imali srece. Umesto Belgije,kojoj bi gostovali,dosla nam je na noge izmorena Ceska,potrosenog entuzijazma. I pored tie vs ct,bukvalno smo ih pregazili i revansirali se. Ostatak turnira je istorija. Odmah na pocetku turnira videlo se da su Letonija i Litvanija dominantne i najjace reprezentacije,sve protivnike su oljustili sa par desetina razlike. Mislio sam da je maltene nemoguce to dobiti u gostima ali... Napredak nasih igraca tokom sezone je bio neverovatan,menadzeri igraca posveceni,obe utakmice su odigrane briljantno i pokazali smo da u ovom momentu nema boljih od nas! Na Utesnom sigurno,na svetu...pitanje.
Sve je to uradjeno uz 5 kranceva za redom koje smo istrpeli,i to sve na nase opusteno zalaganje!

Sada o igracima. Radilo se tako da se stvori tim,skladan i funkcionalan u odbrani. Sem Lalatovica koji ima IS 17,nijedan nas igrac nema skil koji je veci od 16! Nije se radilo na individualnosti igraca nego na pravljenju funkcionalnog tima,po potrebama. Naravno,menadzeri igraca tu imaju kljucnu ulogu,hvala im do neba,a svakom cu se posebno zahvaliti u mailu na sjajnoj saradnji i poslusnosti Maljkovic,Perezic i Toncev su igraci koji mogu i do A tima. Ovaj poslednji ima manji potencijal ali mogao bi da se odradi za krilo. Sto se tice prve dvojice,ja sam koliko sam mogao nagovorio menadzere da im popnu IS i ID za koji skil u drugom delu prosle i u ovoj sezoni. Spolja su podobro nabudzeni.

Hvala svima na cestitkama,ima vas mnogo i ovde i u mailu pa necu da vas imenujem Opet sledi mukotrpan posao oko drafta,uredjivanja spiskova,deljenja duznosti skautima itd,a meni sad bas zapala neka fizikalija po ceo dan. Nekako cu se korigovati Kada dodje vreme,istaci cu i svoju kandidaturu za produzenje mandata.

Za kraj,jos jednom,SRBIJA JE DOMACIN EVROPSKOG PRVENSTVA PO PRVI PUT U ISTORIJI BB-a!!!

This Post:
00
257528.115 in reply to 257528.114
Date: 7/8/2014 3:52:06 AM
Overall Posts Rated:
353353
Svaka čast na sjajnom uspehu, treba da se kandiduješ i vodiš reprezentaciju na EP koje si sam doveo u Srbiju, nisam pratio reprezentaciju tokom sezone ali sam sada sa zadovoljstvom iščitao tvoju rekapitulaciju.

Advertisement