Sada nadjoh vise vremena da se oglasim povodom svega.
Pre svega da dam zavrsnu rec sezone za nama. Manje vise je sve receno. Menadzeri igraca koji su bili u u21 timu su zasluzni vise od mene za uspeh koji napravismo, ja sam bio tu da poslozim to u celinu. Nisam cele sezone imao vremena za bb, ali nekako se poklopilo sve. Dogovori su se postovali oko treninga, i ispade sve ok. Na pricu oko treniranja necu da se vracam, sve rekoh. Za vece uspehe treba vise menadzera da se ukljuci u trening. Ali sta je tu je. Steta sto prosla generacija ne igra ove sezone na domacem terenu. Ali ni trenutni pitomci nece odustati od sna, medalje na domacem terenu.
Sto se tice ove sezone, kao sto rekoh, domacini smo Evropskog, prednost domaceg terena. Dacemo sve od sebe. Primarni cilj Svetsko, koje se nije igralo 20 sezona. A kao i ove sezone, zelje su daleko vece i pomenuta medalja.
Draft je prosao, azurirani su skilovi svih u21 narastaja. Sada ostaje da se organizuju ljudi za pracenje. Pa kao sto napisah u proslom postu, ko god ima vremena, zelje, volje. Dobro je dosao da se prikljuci.
I za kraj. Ovo ce mi definitvno biti poslednji mandat, treba da se novi narastaji prikljuce. Pa shodno tome, kako je herr Oziris kome sam prvom predlozio da nastavi posle mene, jer je upucen u sve, sprecen da se upusti u ovu avanturu, voleo bih da se neko spreman upustanja u ovaj kostac javi, pa da sada 2 sezone provede ukljucen u sve, pa da spreman uskoci nakon 2 sezone. Jer mnogo je drugacije tako, a ne da neko nov krece ispocetka. Moje misljenje. Al kako bilo, entuzijazam i trud ce biti tu kao i do sada, zbog toga i ostah, jer smatram da ova sezona moze biti neka kruna petosezonskog rada.
Do novih bb radosti
Miladin Sobic