Star Starachowice --
Piczi Zamość 2 ( 11-20 ) Piczki mają 3 ciężkie mecze w tym tygodniu ale u siebie trzeba wygrywać więc chyba jednak wygrają...
Twierdza Wrocław --
Leszcze 2 ( 11-20 ) Leszcze raczej spokojnie wygrają ten mecz ale coś mi się wydaje, ze Wojtek wykorzystując okazję po ostatnim meczu Twierdzy trochę luźniej potraktuje ten mecz.
Baltic Strong -- KrukiFC 1 ( do 10 ) Kruki to jedna z drużyn, z która jeszcze nigdy nie wygrałem. Graliśmy do tej pory 2 razy i oba mecze wygrały Kruki. Kiedyś chyba będę musiał się przełamać.... Na wyjeździe będzie ciężko ale trzeba wierzyć w swoich słabiaków ;)
Radogoszczanka -- Carapachi 1 ( 11-20 ) gospodarze jak się nie obudzą to za kilka kolejek będą już w III lidze... Nie sądzę aby to przebudzenie nastąpiło w meczu z potrzebującą punktów Rado
Boro Team --
Betony 2 ( do10 ) Boro stawia na siebie więc tym razem się przyłoży...;) Ale jak już mówiłem Betony w tym sezonie to inna drużyna i chyba jednak u siebie mogą stawić Boro czoła...
Siden Toruń --
Stado Pomykających Imadeł 2 ( + 31 ) spokojne i wysokie zwycięstwo Imadeł
Swieczka Jaroslaw -- Ballantine's 1 ( + 31 ) podobnie jak wyżej tylko w drugą stronę
Last edited by Mr.President_ELIT at 4/17/2010 6:32:16 AM