Φίλε Βαγγέλη ο Τυφώνας σου απάντησε στο παραπάνω μήνυμά του, απλά δεν το πρόσεξες.
Ο Χρήστος είναι πολλά χρόνια δίπλα στην Εθνική και θα συνέχιζε να είναι στο τιμόνι της αν θεωρούσε πως θα μπορούσε να διαθέσει τον απαιτούμενο χρόνο. Ο Χρήστος είναι αρκετά μεγαλύτερος ηλικιακά και από μένα και από σένα και διαθέτει υψηλού επιπέδου γνώσεις προγραμματισμού. Ίσως είναι ο καλύτερος που να μπορέι να εξηγήσει κάποιες παραμέτρους στη μηχανή παιχνιδιού σε επίπεδο γλώσσας μηχανής.
Κάποιοι καταλογίζουν στον Μαρτίου μία προγενέστερη θητεία του ως τεχνικός τηε Εθνικής για ελλειπές ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά. Από τη στιγμή που είπα στον Τυφώνα πως δεν θα κατέβαινα εγώ και είδε υποψήφιο τον Μαρτίου, παρά τον περιορισμένο του χρόνο θεώρεισαι προτιμότερο να θέσει εαυτόν στο εκλογικό σώμα από την μικρή πιθανότητα να επαναληφθεί η ιστορία. Σε αυτό προσέθεσε και την εξάρτηση της προσωπικής ομάδος του Μαρτίου με την Εθνική και το αντίθετο.
Μίλησα μαζί του, του εξήγησα το πλάνο μου και την υποψηφιότητα του Μαμού, που δεν τον ξέρει προσωπικά και κατόπιν έπραξε όπως εκείνος έκρινε καλύτερο.
Εγώ από την άλλη δεν έχω γνώμη για το τι είχε γίνει κοντά έναν ημερολογιακό χρόνο πριν μπω στο παιχνίδι και επίσης δεν σημαίνει πως αν κάποιος είχε κάνει κάποιο λάθος στο παρελθόν, πως θα το ξανακάνει. Ίσα, ίσα μπορούμε όλοι μας να έχουμε μάθει από αυτό.
Θεωρώ δε πως κάποιες φορές είναι τιμητικότερη η αποχώρηση προς αναγνώριση του γενικότερου καλού, όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας, παρά η συνέχιση ενός αγώνα που μπορεί να το θίξει.
Όσο αναφορά όμως το μπαλατζάρισμα των ψήφων, η υποψηφιότητα του Δημήτρη (Ari London) επανέφερε στα ίσα την αποχώρηση του Χρήστου.
Last edited by Kajabbar at 1/14/2011 8:39:26 AM
The secret of communication lies in defeat...