Visiska kvailyste su tuo pabuvimu stabe ir kandidatavimu. Pasidaro uzburtas ratas su kandidatais. Piesiasi aiskus vaizdas, kaip bunant prie rinktines vairo prisimastoma nerasytu psiaudo taisykliu, tam kad uzsitikrinti ratine, savu vadovavima u21, sistema.
Gerbiu tavo nuomonę, bet nei aš esu tame štabe, nei už jį kalbu. Tai buvo tik mano nuomonė, kuri atsirado kaip išvada po skandalingų įvykių. Kaip vienas iš galimų saugiklių ateityje apsisaugoti nuo panašių nesąmonių. Be to tos nerašytos taisyklės neįtakoja ir negali įtakoti balsuojančių. Tai labiau pakalbinti pritariančius tam, o ne visus versti tai daryti. Taip kad nebijok, niekas tavęs neverčia balsuoti kaip kiti nori :D
Niekam konkreciai netaikau zinoma to, bet atitrukstat jau nuo realybes po truputi. Zingsnis po zingsnioi prieisit prie LT BB kokio komiteto generalinio, kurie darys atranka norinciu prisideti prie bendro darbo ir t.t. :)
O čia ir nėra realybė. Gal pats atitrūkai jau ? :D No offense ;)
Su komitetais, federacijoms ir pan. dalykais, tai nesąmonės būtu jei BB padarytu kaip naujovę, kuri įtakotu svarbius bendrus reikalus, bet tada būtu katastrofa. FootStar, jei kas lošia tai mato, kad nieko neįmanoma pasiekti, nes nuolat revoliucijos, perrinkimai, treneriu kaita afigena rinktinių ir pan. Nebe žaidimas gaunasi, o politinis simuliatorius :D
Greitu laiku jungdamsie prie BB desites konstiuma kaip eidami i biura :D
Nu bet ir ligota fantazija pas patį :DD No offense too ;)
Last edited by FenXas at 7/11/2013 7:25:37 AM