Mislim da nije glupo reci sta planiram nakon sto budem izabran... Te rezultate je donela dobra volja menadzera selektora i skauta pa prosto zelim da unapredim taj odnos...
Rekao sam male promene, videcemo sta je Atlas1 eksperimentisao pa podvuci neke zakljucke...
Meni je od svega ovoga najveci sok Ozirisova podrska tebi... %} :/
Vidim da se mnogo oslanjas na Ozirisa, njegove rezultate i njegovu podrsku.. Znaj da sadasnji nacin vodjenja ekipe nije izmislio on i da je razlika izmedju svakog selektora samo u volji i zagrejanosti zajednice da prati selektora, sto nama fali od drugog-treceg(nzm vise kojeg :D ) Laletovog mandata...
Ne znam kakav odnos imate vas dvojica ali cu popricati sa njim pa sloziti neke kockice... :D
Jedinu prozivku u ovoj kampanji na tvojj stav da si zagrejaniji od mene da vodis rep. je prosto pitanje. Ako si ispratio forum i prozivke na Markov prvi mandat i kada su svi odustali od njega kada je molio po tom istom forumu da neko pomogne oko pracenja igraca, zasto se nisi prijavio da budes skaut nego smo ja i on podelili sve generacije? On je vodio starije i donosio sve odluke ja sam samo pratio deo igraca...
Nisam imao vremena da se posvetim tome,jer sam radio trecu smjenu a danju sam spavao :) Dok sad ne radim i imam dovoljno vremena.
Bas zbog toga sam se prijavio kako gore kazes da bi digao forum,dok si ti treci dan napisao kako ne bi pisao toliko na forumu,ja bas mislim suprotno da je to mnogo bitna stvar jer ukoliko te ljudi ne prate,ukoliko ne prepoznaju tvoj entuzijazam niko te nece ni slusati,a forum i najave pred tekmu,analize utakmica,i pracenje igraca kada se neki pojavi na tl,je najbolji nacin da se zajednica aktivira i da ljudi uzmu i treniraju domace igrace jer ce kroz samo cetri sezone treninga,imati cistog profita 2miliona minimum,a moze i vise vrlo lako.
Bas zbog tog njegovog entuzijazma je covjek ostao,i verovatno je prepoznao i moj u ovim silnim postovima da bi bio posvecen vise od tebe sto je istina sigurno jer bi i na skajpu kada su na pocetku pisali,imao vremena da pricam sa pomocnicima mnogo vise nego sto bi ti kada se vratis sa posla i popijes kafu :)
I nikada do sada nisam radio nista oko repke,jer se nisam mogao posvetiti tome a ako se ne mogu posvetiti necu ni da se hvatam toga.
Meni je skroz logicno zasto je Marko podrzao mene :D Jer je u mojoj kandidaturi,vidio svoju :D :)
Zaboravio sam napomenuti i utopia timove,gdje bi se po dvojica mogla trenirati u timu :) Nije skupa na godisnjem nivou (ja cu je uzeti uskoro),i kada uzmemo u obzir da imamo 360 menadzera,ukoliko se deset njih aktivira svake sezone dovoljno je 40 menadzera da se svake sezone imaju vrhunske generacije :) A i svi ce zaraditi,ako su u Bosni mogli to da naprave sa 170 odma vjerujem da mozemo i mi. Samo je pitanje volje :)
I nije podrzao samo Marko ima ih jos,ali mislim da ce biti nedovoljno pogotovo nakon onoga CZV :D Gdje ce ljudi cim vide to glasati protiv mene.
I zato ce mi biti zao sto verovatno necu biti izabran :)
Last edited by Stefan97 at 4/16/2018 1:46:16 PM