BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
293161.106 in reply to 293161.97
Date: 4/16/2018 10:48:44 AM
Overall Posts Rated:
590590
Znam dosta ljudi iz Beograda i nekoliko ljudi iz RS. Ljubav prema Srbiji, iako se ne meri geolokacijom, je neverovatno veca kod ovih ljudi koji su iz RS. Kad bismo mi "lokalni" bili barem delom kao ovi iz RS mnogo toga bi bilo lepse.

Sa ovim nikako ne mogu da se slozim. Jedino je tacno da se ti ljudi (ne mislim samo na RS, vec na ljude generalno van centralnog gradskog jezgra par vecih gradova u Srbiji) mnoooogo vise busaju u grudi srpstvom nego neko iz "kruga dvojke" npr. i da mnogo lakse padaju na populisticke price (za sta su najbolji dokaz rezultati izbora - uvek populisti osvajaju apsolutnu vecinu na takvim mestima). Ne moze da voli Srbiju vise od mene neko iz Bjeljine, Krusevca ili Knina npr., moze samo drugacije tu ljubav da dozivljava i da je ispoljava. Iz moje perspektive, ti ljudi to najcesce rade na pogresan - prenaglasen nacin, sto je najcesce praceno i dozom antagonizma prema okolnim narodima ili potrebom da se naglasava kako smo mi bolji od ostalih ili da smo "nebeski narod". Naravno, uvek i svuda ima izuzetaka, nije to bas tako stroga podela. Uostalom, ovu nasu napacenu zemlju nikada nije (pred)vodio neko iz omrazenog Beograda, pa smo svejedno tu gde jesmo (a na samom smo dnu) uz taj silni patriotizam i rodoljublje. Nazalost, istina je da postoji veliko nerazumevanje izmedju odredjenih grupa u nasem narodu i da je to i dalje nepremostivi jaz. Ne vidim da ce se to u perspektivi promeniti, moze samo da dodje do jos veceg cepanja srpskog nacionalnog jezgra. Cak i ova nasa dva posta pokazuju koliko su nam drugacije perspektive, sto je zalosno i porazavajuce...

This Post:
00
293161.107 in reply to 293161.106
Date: 4/16/2018 11:17:20 AM
Overall Posts Rated:
104104
Svidja mi se kako razmisljas. Vecinom se slazem sa tobom. Ja sam uvek bio za to da ako znas da mozes da ujedes nekoga nema potrebe da trcis naokolo i ujedas. Kad bude potrebe lepo odgrizes glavu i gotova prica ;)

Rad na sebi je najveca ljubav koju mozes da doprineses svojoj okolini u svakom smislu!

This Post:
00
293161.108 in reply to 293161.105
Date: 4/16/2018 12:12:35 PM
Overall Posts Rated:
160160
Sto se mene tice, ne planiram da delim fotelju ko god da je protiv kandidat... Savete i kritike prihvatam oberucke, ali cu ako pobedim kao sto sam najavio uvesti male promene u nacinu treniranja...

Koje su to promjene u nacinu treniranja? :O
Znaci dzama moja pomoc kad je Andra ne zeli ;)

This Post:
00
293161.109 in reply to 293161.108
Date: 4/16/2018 12:26:02 PM
Overall Posts Rated:
104104
Znaci dzama moja pomoc kad je Andra ne zeli ;) / Savete i kritike prihvatam oberucke

Deo promena je vec napisan u predhodnim postovima, deo cu objasniti ako pobedim...

Imam osecaj da niko ne cita sta ja napisem do kraja... Svaki drugi post ja moram da ponavljam sta sam napisao...

This Post:
00
293161.110 in reply to 293161.109
Date: 4/16/2018 12:30:47 PM
Overall Posts Rated:
160160
Mislim da je nepotrebno mijenjati bilo sta sto je donijelo rezultat u prethodnom periodu :)
I malo je glupo reci cu ako budem izabran sta planiram :) Zar se ne treba kompletan plan predstaviti sad ako su vec neke promjene.

This Post:
00
293161.111 in reply to 293161.110
Date: 4/16/2018 1:24:38 PM
Overall Posts Rated:
104104
Mislim da nije glupo reci sta planiram nakon sto budem izabran... Te rezultate je donela dobra volja menadzera selektora i skauta pa prosto zelim da unapredim taj odnos...

Rekao sam male promene, videcemo sta je Atlas1 eksperimentisao pa podvuci neke zakljucke...

Meni je od svega ovoga najveci sok Ozirisova podrska tebi...

Vidim da se mnogo oslanjas na Ozirisa, njegove rezultate i njegovu podrsku.. Znaj da sadasnji nacin vodjenja ekipe nije izmislio on i da je razlika izmedju svakog selektora samo u volji i zagrejanosti zajednice da prati selektora, sto nama fali od drugog-treceg(nzm vise kojeg ) Laletovog mandata...

Ne znam kakav odnos imate vas dvojica ali cu popricati sa njim pa sloziti neke kockice...

Jedinu prozivku u ovoj kampanji na tvojj stav da si zagrejaniji od mene da vodis rep. je prosto pitanje. Ako si ispratio forum i prozivke na Markov prvi mandat i kada su svi odustali od njega kada je molio po tom istom forumu da neko pomogne oko pracenja igraca, zasto se nisi prijavio da budes skaut nego smo ja i on podelili sve generacije? On je vodio starije i donosio sve odluke ja sam samo pratio deo igraca...

This Post:
00
293161.112 in reply to 293161.111
Date: 4/16/2018 1:35:52 PM
Overall Posts Rated:
160160
Mislim da nije glupo reci sta planiram nakon sto budem izabran... Te rezultate je donela dobra volja menadzera selektora i skauta pa prosto zelim da unapredim taj odnos...

Rekao sam male promene, videcemo sta je Atlas1 eksperimentisao pa podvuci neke zakljucke...

Meni je od svega ovoga najveci sok Ozirisova podrska tebi... %} :/

Vidim da se mnogo oslanjas na Ozirisa, njegove rezultate i njegovu podrsku.. Znaj da sadasnji nacin vodjenja ekipe nije izmislio on i da je razlika izmedju svakog selektora samo u volji i zagrejanosti zajednice da prati selektora, sto nama fali od drugog-treceg(nzm vise kojeg :D ) Laletovog mandata...

Ne znam kakav odnos imate vas dvojica ali cu popricati sa njim pa sloziti neke kockice... :D

Jedinu prozivku u ovoj kampanji na tvojj stav da si zagrejaniji od mene da vodis rep. je prosto pitanje. Ako si ispratio forum i prozivke na Markov prvi mandat i kada su svi odustali od njega kada je molio po tom istom forumu da neko pomogne oko pracenja igraca, zasto se nisi prijavio da budes skaut nego smo ja i on podelili sve generacije? On je vodio starije i donosio sve odluke ja sam samo pratio deo igraca...

Nisam imao vremena da se posvetim tome,jer sam radio trecu smjenu a danju sam spavao :) Dok sad ne radim i imam dovoljno vremena.

Bas zbog toga sam se prijavio kako gore kazes da bi digao forum,dok si ti treci dan napisao kako ne bi pisao toliko na forumu,ja bas mislim suprotno da je to mnogo bitna stvar jer ukoliko te ljudi ne prate,ukoliko ne prepoznaju tvoj entuzijazam niko te nece ni slusati,a forum i najave pred tekmu,analize utakmica,i pracenje igraca kada se neki pojavi na tl,je najbolji nacin da se zajednica aktivira i da ljudi uzmu i treniraju domace igrace jer ce kroz samo cetri sezone treninga,imati cistog profita 2miliona minimum,a moze i vise vrlo lako.

Bas zbog tog njegovog entuzijazma je covjek ostao,i verovatno je prepoznao i moj u ovim silnim postovima da bi bio posvecen vise od tebe sto je istina sigurno jer bi i na skajpu kada su na pocetku pisali,imao vremena da pricam sa pomocnicima mnogo vise nego sto bi ti kada se vratis sa posla i popijes kafu :)

I nikada do sada nisam radio nista oko repke,jer se nisam mogao posvetiti tome a ako se ne mogu posvetiti necu ni da se hvatam toga.

Meni je skroz logicno zasto je Marko podrzao mene :D Jer je u mojoj kandidaturi,vidio svoju :D :)

Zaboravio sam napomenuti i utopia timove,gdje bi se po dvojica mogla trenirati u timu :) Nije skupa na godisnjem nivou (ja cu je uzeti uskoro),i kada uzmemo u obzir da imamo 360 menadzera,ukoliko se deset njih aktivira svake sezone dovoljno je 40 menadzera da se svake sezone imaju vrhunske generacije :) A i svi ce zaraditi,ako su u Bosni mogli to da naprave sa 170 odma vjerujem da mozemo i mi. Samo je pitanje volje :)

I nije podrzao samo Marko ima ih jos,ali mislim da ce biti nedovoljno pogotovo nakon onoga CZV :D Gdje ce ljudi cim vide to glasati protiv mene.

I zato ce mi biti zao sto verovatno necu biti izabran :)

Last edited by Stefan97 at 4/16/2018 1:46:16 PM

This Post:
00
293161.113 in reply to 293161.112
Date: 4/16/2018 1:52:36 PM
Overall Posts Rated:
104104
Ja sam u to vreme radio po 15 sati dnevno, nocu sam spavao ... Mene to nije ometalo da se posvetim skautingu cak sam vodio i jednu A listu dok u jednom trenutku to nije preslo moju granicu i nisam mogao vise fizicki da gledam u komp.

Zaboravio sam napomenuti i utopia timove,gdje bi se po dvojica mogla trenirati u timu [] Nije skupa na godisnjem nivou (ja cu je uzeti uskoro),i kada uzmemo u obzir da imamo 360 menadzera,ukoliko se deset njih aktivira svake sezone plus koja utopija i svaki cetvrti ciklus cemo imati vrhunske igrace za U21 []

Obrati se Cone94, covek je razradio tu ideju jos prosle sezone...

Bas zbog tog njegovog entuzijazma je covjek ostao

Secam se kako smo ga Dildo, Dzi-Dzi i ja nagovarali da ne odustane na cetu... I ne, ne vidim slicnost izmedju tvoje i njegove kandidature...

This Post:
00
293161.114 in reply to 293161.113
Date: 4/16/2018 2:01:18 PM
Overall Posts Rated:
160160
Koliko je to uspjelo vidim po forumu :) Koliko je ljudi onda uzelo utopiju? Koliko ljudi trenira srpske igrace?
Zasto je onda ovakva aktivnost po forumu bila kad je to sve lepo organizovano?
Zasto onda niko ozbiljniji nije htio da se kandiduje za selektora? Kad su ljudi zainteresovani za to :)

Ne znam koja je poenta onda vodjenja NT,ako mi necemo "jedva cekati" utakmice repke i pratiti ih po forumu :) I ja kad bi uzeo 10 medalja i ja bi se zasitio,ali bih dao priliku ljudima koji imaju zelju koliku sam ja imao na pocetku.

Neka ti objasni Ozi sto je mene podrzao ako ne vidis slicnosti izmedju njegove i moje kandidature :)
Ja ti samo kazem da kad budes izabran da cete nakon sezone boliti ona stvar i da neces ni blizu zainteresovan za repku koliko si sad :D Ja bi pisao do iznemoglosti makar sam ovde,te dvije sezone posle bi podvukao kako i sta vidio sta bi :) Al bi ulozio citavog sebe u ovo :D I ne bi mi dosadilo ni ako bude islo kako treba ni ako ne bude.

Evo i ja razmisljam sto je podrzao mene umjesto tebe sa kojim je radio vec?MOj odgovor bi bio da zna koliko si bio posvecen i koliko bi bio posvecen u narednom periodu :D Jer sto bi mene covjek podrzao,ako je vec bio zadovoljan sa tobom.. Volio bi neka nam objasni :D

Postao sam vise naporan i sebi :D Al mi je neshvatljivo da je velika nezainteresovanost na forumu 8 i 4 zemlje bb-a :D I da se niko ozbiljniji ne kandiduje za selektora :D

Last edited by Stefan97 at 4/16/2018 2:15:38 PM

This Post:
11
293161.115 in reply to 293161.114
Date: 4/16/2018 2:27:21 PM
Overall Posts Rated:
104104
Iz cele ove price ja sam shavtio da ti mislis da sam se ja kandidovao zato sto si ti iz Bosne i da ja nemam vremena da vodim rep. ali sam se kandidovao zato sto si ti iz Bosne...

Ja sam svoju zelju da vodim rep. javno izneo jos dok je Mare vodio rep. znaci sezona 35-36.

Ja ovo ne radim iz cistog hira ili zanimacije, ja stvarno zelim da unapredim nasu zajednicu. Ako sumnjas da ne bi ulozio celog sebe, grdno se varas...

Drago mi je sto smo se dosta raspricali, trebao nam je jos jedan Cone da pokrene stvari...

Necu vise pisati, mislim da sam sasvim dovoljno izneo svoje stavove i zelje. Mozda cak i previse.

Neka zurka pocne!

This Post:
00
293161.116 in reply to 293161.115
Date: 4/16/2018 2:31:18 PM
Overall Posts Rated:
160160
Ne mislim da si se iz hira kandivao samo si na startu rekao da ne bi imao vremena za pisanje po forumu,a po meni ako nema aktivnosti na forumu nece je biti i ovako i bice ista nezainteresovanost ko i sad :)

Ako si ti previse ne mogu zamisliti sta sam ja :) Nadam se da ces me ostaviti u timu svakako ako izgubim :D Srecno i cujemo se ujutru :)

Last edited by Stefan97 at 4/16/2018 2:56:01 PM

Advertisement