Nie jestem pewny czy to akurat jest najlepsze wyjście. O konkretnych potencjałach mam zamiar rozmawiać na konkretnych przykładach w odniesieniu do kadr NT innych liczących się w świecie BB krajów. Z którymi jak obiecałem jeszcze tutaj wrócę. Zabiorę się za to jak tylko skończę odpowiadać na najnowsze posty.
Zgadza się, że do NT można trenować zawodników początkowo słabszych, których obecnie system odrzuca. Pisałem o tym.
Ale jeśli chodzi o ów podział i wpływ trenigu pod U-21 na kadrę NT to jakoś nikt mi konkretnie nie odpowiada na problemy poruszane tutaj: (150077.180) i tutaj (150725.61).
Nie jestem pewien czy wszyscy rozmawiając nie różnimy się w szczegółach...to trochę przez Twój rozwlekły styl
, myślę że koncepcję wszyscy zrozumieli, teraz pora na końcowe ustalenia
w punktach tak aby było jasno i konkretnie.
Poza tym punkty będzie łatwiej modyfikować i wprowadzać poprawki jesli ktoś wpadnie na jakiś szczegół który poprawi efektywność rozwiązania.
W każdym razie trzeba założyć że zawodnik który świetnie grał w U-21 będzie nieprzydatny do reprezentacji!
Bo on będzie trenował boki góra jeden sezon a być może wcale, trening się skupi na umiejętnościach głównych bo jednak bez nich nie da się wygrywać - z tym się trzeba pogodzić że część z nich zostanie mutantami których nikt nie chce.
Natomiast zawodnicy do NT np centrzy to powinni zacząć trenować główne skille w wieku 21 lat właśnie (wcześniej tylko poboczne) i do 25-26 staną sie mutantami po pół miliona których będzie chciał każdy, bo nikt nie wyrzuci centra z nawet półmilionową pensją który ma całą górę minimum sprawną
Last edited by darkonza at 7/7/2010 9:54:04 AM