A ja mam pomysł na ulepszenie naszej reprezentacji,bo zauważyłem,nie wiem czy dobrze,że nasza reprezentacja młodzików nie zdobyła mistrzostwa świata nigdy+pomysł by był dobry dla głównej reprezentacji.
zdobyła ME i to nie raz i była finalistą MŚ dwukrotnie, no i medale od pewnego czasu są normą..więc nie jest tak źle:) biorąc pod uwagę, że U21 nie istnieje jako takie od początku a rozwinęliśmy się tak jak najlepsi w tym BBświecie - słowem ścisła czołówka od dawna
Mianowicie możnaby postawić stronę w PHP/CSS/HTML-nie musi być skomplikowana,która by była bazą dla selekcjonera+dodatkowo każdy gracz dodając gracza do bazy dostawałby przez BB maila info jak gościa trenować lub jakieś wskazówki.
Nie jest to zbyt skomplikowane,wystarczy kilku dobrych informatyków znających te powyższe technologie oraz kreatywnych.
a może lepiej spytać? każdy, kto spyta dostaje takie info. A co, gdy trzeba zmodyfikować trening przez sytuacje losowe? bez kontaktu regularnego nie da się.A i strony mają to do siebie, że mogą być niekoniecznie dobrze kryte przed niepowołanym wpływem - były też już pomysły bazy grajków (niewielu dodawało) więc spaliło to troszkę...ale pomysł jak pomysł zależy od podejścia. mam bazę na kompie i jest tu bezpieczna.
A co do podejścia to ja - póki jestem selekcjonerem dorosłej kadry - nie wyrażam chęci takiego działania. Co zrobią następcy lub U21 to już nie moja sprawa.