Βλέπω μυστήριο πρόγραμμα και δεν βλέπω να προλαβαίνει να μπει ο Thor στην διεκδίκηση...! Όχι ότι θα χάσει αλλά εξαρτάται και από το τι θα κάνουν οι μπιριμπάκηδες οι οποιοι μάλλον θα παίξουν με τον Villagkoura να είναι αδιάφορος την τελευταία αγ. ...Προβλέπω δηλαδή ότι φοβούμενοι την οργή του σφυριού και πιθανόν κάποιο τραυματισμό δεν θα παιχτεί παιχνίδι την τελευταία αγ. αν πάει το πράγμα έτσι όπως το βλέπω να πάει...
Έχω Thor εντός προτελευταία αγωνιστική και biribakides εκτός τελευταία. Με 2 ήττες είναι πολύ πιθανό να χάσω το πλεονέκτημα έδρας. Άρα δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι αδιάφορος τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη, αν χάσω εντός από τον Thor, δεν θα ξαναχάσω και στα playoffs μαζί του; Άρα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
Έπεξε μλκια με τις τιμές.... Βασικά δεν βγάζει πολύ νόημα με την έννοια ότι θυμάμαι ότι έπαιζα όλη τη σεζον με 240κ+ εκτός από ένα παιχνίδι που είχα κατι του στυλ 220κ....Αυτό μάλλον δείχνει ότι ο Pr κανει αρκετή δουλειά και μπορώ να το επιβεβαιώσω και από τις θεάσεις που έχω στην ΙΙ....Νόμιζα όμως ότι δεν παίζει ρόλο αν έχεις ήδη καλή πορεία και είσαι σταθερά στα 4.5+μπαλάκια...
Το 11 και το 20 είναι πολύ τελικά, ελπίζω να έχω sold out στα playoff τουλάχιστον. Από την άλλη δεν νομίζω ότι ο PR βγάζει τα λεφτά του, μέχρι δηλαδή να δω κάτι τεκμηριωμένο θα συνεχίσω να το πιστεύω αυτό. Χτες είχα 4.5 μπαλάκια.