Доброго всім ббаскетбольного вечора, за кілька хвилин ми граємо зі збірною Туреччини №22 у світовому рейтингу
.
Цілий тиждень вивчав супротивника, спостерігав за гравцями, трансферами, формою, грою їх тренера і т.д. Багато в чому розібрався, але і є деякі питання. Виділю плюси і мінуси.
+ я знаю скіли багатьох гравців суперника, на даний момент (при складі який у них зараз) імхо вони не можуть грати внутрішню атаку, новий тренер (перший сезон керує збірною), можливо не буде ризикувати і ставити якісь нові для себе тактики або перестановки великих на інші позиції і т.д. (хоча там є можливість грати захисними великими на рз-аз, як робив його попередник) але в цього тренера не помічаю перестановок навіть при ретельному розіграші, самий головний + для нас це форма їх основних рз-аз-лф Ергюл, Хеменгюл, Міран (8), по атакуючим великим Тітіз (8), ніби багато плюсів, але і мінуси є.
- вони грають вдома і це великий їм +, тренер новий і мені проблемно зрозуміти як він може грати, гравці у них все ж покраще, особливо захисні великі Кезер і Мансіз (9), вони без великого бб, але там і зовн.захист як у малих і пас і бз-бш по 20 і пб високий, тому я не думаю що він стандартно з ними може зіграти внутрішню, але якщо він ризикне, або хтось підскаже, поставити їх на позиції малих і викликати 1-2 атакуючих великих з бб, то може спокійно зіграти під щит, непокоїть ще те що у основних малих форма 8, тому і в зовнішній атаці я не зовсім впевнений, на його місці я б довикликав пару великих, змістив би Кезера і Мансіза на рз-аз і грав би щит.
Кудись я в мінуси вже не туди зайшов, але ок, коротше кажучи суперник важкий, грає вдома, гру тренера в збірній аналізувати по двом матчам нереально, але нам треба ризикувати і перемагати, тим більше їм після нас грати з фінами і є варіант що може бути недооцінка нас і будуть готуватись до фінів.
У нас я фігію від втрати Ініхова, власник забив, форма 5 і шансів на гру в збірній в найближчому майбутньому нема.
Наша тактика на сьогодні це 3-2 і швидкий розіграш(можливо атаку ще зміню, але не факт) і повна угадайка зовнішня і швидка. Така угадайка перекриває периметр повністю, частково або в 0, частково в + перкриває швидкий розіграш і в 0 йде при щиті, а ці тактики він грає найчастіше. Спробую промоніторити до матчу чи не довикличе він великих, якщо так, то зміню угадайку на швидку внутрішню. Також якщо стандартно його захисні великі будуть грати на мф-ц, то йому логічно буде грати 3-2, тому ми не граємо зовнішню атаку, але і під щит в зону двох захисних великих на блоки лізти не маю бажання, тому і Швидкий розіграш.
По складу у нас були варіанти, на рз Корнеева або Терещенка і на ПФ Кукленка або Бодякіна, у кожного свої плюси і мінуси, але щось на мою думку переважило.
Склад: Корнеев-Кондратенко-Дроздов-Кукленко-Сусідко
Заміна: Терещенко-Краснухін-Пелюк-Бодякін-Деревянченко
Чечер-Петухов
Удачі нам! Слава Україні!