BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.108 in reply to 135921.107
Date: 5/29/2010 8:32:47 AM
Overall Posts Rated:
7676
Επειδη ειμαστε ολοι μας αστεια μετριοφρονες,θα διαφωνησω και εγω μαζι σας...

Κυνηγοι-Νικη:Δυσκολο για προβλεψη.Μαλλον διπλο αλλα με μικρη διαφορα

Σερρες-ΑΓΟΡ:Διπλο απο τις σερρες μεχριτο ρεθυμνο...12-20 ποντους διαφορα ενω δεν πιστευω με τιποτα στην βαρομετρικη παρουσια του καλφογλου..Δεν εχει δειξει ποτε οτι παιρνει την ομαδα στις πλατες του

Αστεριες-Αρης:Αν και σε μετρια αγωνιστικη κατασταση οι αστεριες,ασσος με 25+

Αιζ-Καμινια:Επαγγελματιες ειμαστε και το θελουμε το ματσακι ωστοσο δεν ξερω αν θα ειναι ευκολο...Ασσος αν ερθει με κατω απο 12

This Post:
00
135921.109 in reply to 135921.108
Date: 5/29/2010 1:26:23 PM
Overall Posts Rated:
1717
Η μονη εκπληξη σημερα εγινε στο παιχνιδι των γουρουνιων με τους μπουρουμουμουμ..ετσι δυσκολευουν τα πραγματα για τους 3Κ αφου πανε για απ ευθειας υποβιβασμο..στα αλλα δεν ειχαμε κατι το ιδιαιτερο..οπως τα περιμεναμε τα παιχνιδια πανω κατω..οι κυνηγοι τελικα καταφεραν να κερδισουν την φορμαρισμενη νικη και εδειξαν οτι βρισκονται σε καλο δρομο..πιο δυσκολα απο τι περιμενα κερδισε ο αγορ τις σερρες..ενω εγω και οι Αιζ συνεχισαμε με ευκολες νικες και ηδη προετοιμαζομαστε για τα πλευ οφ..για MVP εχω 4.. Bondarenko(Mpouroupoupoum), Gkotsis(Kinigoi),Kaloudis(Dadi1981) και Balmaceda(AGOR1978)...

This Post:
00
135921.110 in reply to 135921.109
Date: 5/29/2010 1:53:38 PM
Overall Posts Rated:
4141
Χαίρομαι γιατί για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν έπεσα πιο μέσα στα προγνωστικά σε σχέση με τους 2 μεγάλους στοιχηματάκηδες του ομίλου! Και ο αγώνας με τις Σέρρες ήταν δύσκολος και εξασφαλίστηκε το διπλό στο τέλος, όσο και να προσπάθησε ο...μικρός κουμπάρος με τις νίκες!!! ((4682765) Πέρα από την μετριοφροσύνη που μας διακατέχει όλους, εγώ αυτά που έγραφα τα πίστευα και τα εννοούσα, όπως φάνηκε! :-)))

Βέβαια όλοι την πατήσαμε με τους μπουμπουμπουμπουμ, τέλικα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στους απέναντι για το ποιος έχει την χειρότερη ομάδα! :-p

Όσον αφορά τον MVP, ο Καρατσόγλανος και ο Μπατσμάνοβας βρήκαν δύσκολους αντίπαλους και εξαφανίστηκαν αυτή την αγωνιστική, θα προτιμήσω τον Gkotsis(Kinigoi).

This Post:
00
135921.111 in reply to 135921.109
Date: 5/29/2010 1:59:57 PM
Overall Posts Rated:
7676
Νομιζω πως ηρθε επιτελους ο καιρος να παρει και ενα βραβειο ο καημενος ο Μπαλμασεντα που λογω των μεγαλων διαφορων που επαιρνε ο ΑΓΟΡ δεν του δινοταν η ευκαιρια...Στο δε παιχνιδι με τους αστεριες που θα ειχε την ευκαιρια ξεχασε να μπει στο παρκε..Ετσι σημερα αποφασισε να δωσει τις απαντησεις του...MVP λοιπον ο Μπαλμασεντα για μενα...Κατα τα λοιπα παιχνιδια ενδιαφερουσα αναμετρηση αναμεσα σε κυνηγους και νικη,ευκολες νικες για Αιζ και Αστεριες ενω απο τους απεναντι ξεχωριζει η αξιοθρηνητη περιφεριακη αμυνα(και πορεια)των γουρουνιων που εχουν πνιγει στην ιδια τους την λασπη...Στο πιο ιδιαιτερο παιχνιδι απο μας,οι σερρες οπως και οι αστεριες την προηγουμενη εβδομαδα εδειξαν οτι ο ΑΓΟΡ δεν ειναι ατροτος..Μπορει να κερδιζει αλλα οι 10 ποντοι δεν ειναι διαφορα ασφαλειας και αυτο δινει νεο ενδιαφερον στο πρωτθλημα καθως ενας τραυματισμος φαινεται οτι μπορει να αλλαξει τις ισορροπιες..Φαβορι μεν αλλα ο θρονος αρχιζει να εχει πολλους που τον εποφθαλμιουν...

This Post:
00
135921.112 in reply to 135921.111
Date: 5/31/2010 4:21:36 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για να δωσουμε και μερικα στανταρακια για αυριο γιατι τελευταια ειμαστε ντεφορμε και μας βλεπω να μας διωχνουν απο τη στηλη...Το λοιπον,στοιχηματακηδες του ομιλου ΙΙΙ.8 της Ελλαδας προσδεθητε.Ακομη μια μεγαλη αγωνιστικη ερχεται κατα πανω μας και τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε για να την αποφυγουμε...

Καμινια-Σερρες:Παιχνιδι με εντονη προιστορια τα τελευταια τρια χρονια με τα Καμινια να βγαινουν σχεδονα παντα νικητες και με μεγαλους πρωταγωνιστες Μπατσμανοβας και Καρατσογλανο..Κυριως ο πρωτος η απουσια του σε συγκεκριμενα παιχνιδια λογω τραυματισμου εδωσε ευκολες νικες στους αντιπαλους τους ενω η παρουσια του συνοδευοταν παντα απο εντυπωσιακες βραδιες..Μαλλον θα φταιει η κακη αμυνα των Καμινιων σε αυτο.Στο αυριανο παιχνιδι,πιο πληρης ομαδα οι σερρες,απροβλεπτη τελειως τα Καμινια ενω οι σερρες ερχονται και απο μια μεγαλη μεφανιση που δειχνει την καλη της αγωνιστικη κατασταση..Ωστοσο φυσιολογικων συνθηκων επικρατουντων θα παω με εναν δυσκολο ασσο απο 4-12 ποντους

ΑΓΟΡ-Κυνηγοι:Μελετησα τα αστρα γι αυτο το ματσακι,ρωτησα καφετζουδες και διαβασα ονειροκριτες...Ολα μου ειπαν το ιδιο πραγμα..Οι κυνηγοι σε αυτο το παιχνιδι θα γινυον κυνηγημενοι(θηραματα θα ηταν το σωστο αλλα το κυνηγημενοι ειναι πιο δραματικο)...Η παρεα του Μπαλμασεντα,απαλλαγμενη πλεον απο την ρετσινια των "κακων παιδιων" θα μπει στο γηπεδο για να αποδειξει οτι δεν χαριζει καστανα σε κανεναν.Απορθητη εδρα το ρεθυμνο και μπαλλοθιες νικης θα ακουστουν οταν η διαφορα θα φτασει πανω απο 20 ποντους.Ωστοσο περιμενουμε νικη με 18-26

ΚΑΕ-Αστεριες:Ο προπονητης των Αστεριων δηλωσε σε μεγαλη αθλητικη εφημεριδα του ΒΒ οτι περιμενει ενα αρκετα δυσκολο παιχνιδι μεσα στο Βολο...Η οχι και τοσο καλη του αγωνιστικη κατασταση μπορει να το στηριξει αυτο .Παρολα αυτα ομως η στηκλη μας βλεπει διπλουρα και γιορτινα μεζεδακια μετα για τον Γουρλη και την παρεα του στα τσιπουραδικα του βολου.Ειμαι σχεδον σιγουρος πλεον οτι εκτος απο το ονομα φερει και μυστικο σκιλ τυχης ο εν λογω παικτης...Διπλο με 12+ και ελληνικο χρωμα στο σκοραρισμα.Η Ελλαδα περιμενει τα νεα της ταλεντα

Αρης-Αιζ:Last but not least,οι Αιζ αντιμετωπιζουν μια ομαδα μαχητικη που εχει την ταση να κυνηγαει τις εκπληξεις.Ωστοσο η ελλειψη βασικου ελληνικης καταγωγης αστεριου τους δυσκολευει την εκπληξη.Βλεπουμε ευκολο διπλο για τους Αιζ μετα την ανετη επικρατηση τους και την περ;ασμενη αγωνιστικη.Δυο με 15-24

This Post:
00
135921.113 in reply to 135921.112
Date: 5/31/2010 6:16:21 AM
Overall Posts Rated:
1717
Πρεπει να ειναι η πιο αναλυτικη προβλεψη μεχρι σημερα...για να δωσω και εγω προγνωστικα αν και με καλυψε πληρως ο Χαρης!!

καμινια-σερρες:εγω εδω θα παω με τις σερρες γιατι νομιζω εχουν καλυτερη ομαδα και γιατι η αμυνα των καμινιων δεν μου εμπνεει καμια εμπιστοσυνη..διπλο με 7-10 ποντους..

Αγορ-κυνηγοι:ξεκαθαρα πραγματα..ασσος με 20-25 ποντους διαφορα..

Νικη-Αστεριες:Πραγματικα δυσκολο παιχνιδι απ ολες τις αποψεις..κακη αγων.κατασταση,εκτος εδρας και σχεδον αδιαφορο παιχνιδι οπως ειναι τα περισσοτερα απο δω και περα..θελω το διπλο αλλα θα πω ασσος με 5-10 ποντους..

Αρης-Αιζ:Παλι ξεκαθαρα τα πραγματα..διπλο με 25+

και απο τους απεναντι το μονο που θα κανω προγνωστικο ειναι ο ασσος του λενιαρνιακου με τα λιονταρια γιατι εχουν καλη ομαδα..τα αλλα δεν βλεπω καποια εκπληξη..φυσιολογικα αποτελεσματα για αλλη μια αγων.

This Post:
00
135921.114 in reply to 135921.113
Date: 6/4/2010 6:28:40 AM
Overall Posts Rated:
7676
Οτι περιμενουμε μονο διπλα αυτην την αγωνιστικη?Δεν θα το πω...Οτι περιμενω ευκολα αποτελεσματα ομως θα το πω...4 σημεια θα δωσω και αν χασω εστω και ενα θα φαω το καπελο μου,γι αυτο φροντιστε να τα κανετε μανταρα...Μ αρεσει πολυ το καπελο μου...

Αστεριες-Σερρες:Σε καλη κατασταση οι σερρες σε ακομη καλυτερη οι αστεριες.Περιμενω σχετικα ευκολο διπλο με 12+

ΚΑΕ-Καμινια:Εδω θα ειναι ο ασσος της αγωνιστικης..Οχι πανω απο 18 οχι κατω απο 9

ΑΓΟΡ-Αρης:Ουδεν σχολιον

ΑΙΖ-Κυνηγοι:Ε οσο να ναι το ζηταμε το διπλο αρκετα για να τελειωνουμε με την 3η θεση.Νομιζω θα το καταφερουμε.Διπλο με 12+

This Post:
00
135921.115 in reply to 135921.114
Date: 6/4/2010 9:06:39 AM
Overall Posts Rated:
1717
θα διαφωνισω με το Χαρη στο δικο μου παιχνιδι,αλλα και της Νικη Βολου..αλλα ας τα δουμε ολα..

Σερρες-Αστεριες:η σημερινη αγων κατασταση ειναι η καλυτερη απο την αρχη της σεζον παρ'ολα αυτα δεν βλεπω ευκολο διπλο γιατι μην ξεχναμε οι σερρες στην εδρα τους ζορισαν πολυ τον Αγορ κερδισαν τους μαγους και εχασαν στην παραταση απο τους Αιζ..οποτε μονο ευκολο δεν ειναι και απο τη στιγμη που ειναι αδιαφορο απο βαθμολογικη αποψη..εγω θα πω σερρες ασσος με 8-12 ποντους..μακαρι να διαψευτω :-))

Καμινια-Καε:Στην προηγουμενη αγωνιστικη η ΚΑΕ μου εβγαλε για να την νικησω..νομιζω πλεον ειναι πολυ δυνατος αντιπαλος και γι αυτο το παιχνιδι καλυτερος απο τα καμινια..διπλο λοιπον με 10 ποντους διαφορα..

Αρης-ΑΓΟΡ:παμε παρακατω..

Κυνηγοι-Αιζ:Σε καλη κατασταση οι κυνηγοι κανουν καλα παιχνιδια παρ'ολα αυτα υπαρχει διαφορα δυναμικοτητας..διπλο με 10-15 ποντους διαφορα..

This Post:
00
135921.116 in reply to 135921.115
Date: 6/5/2010 6:23:07 AM
Overall Posts Rated:
4141
Είναι νομίζω η σειρά μου να διαφωνήσω με τον προλαλήσαντα!

Αστερίες- Σέρρες πιστεύω θα είναι διπλό, οι Αστερίες έχουν καλύτερη ομάδα, καλύτερα στατιστικά, καλύτερη μέση φόρμα κτλ.Όχι ότι η Σέρρες έχουν κακή ομάδα, αν ο Στέφανος δεν κατέβει αδιάφορος τους έχει με 10 πόντους διαφορά

Νίκη-Καμίνια: Καλύτερη ομάδα τα Καμίνια, καλύτερες φόρμες, παίζουν και εντός, η Νίκη έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρει, πιθανότατα θα έχουμε μεγάλο σκορ στο μάτς αυτό, με τον άσσο στο 8-16 πόντους διαφορά (να δώσω και εγώ μια περιεργή διαφορά, όπως αυτές που δίνει ο Χάρης και πέφτει μέσα! :-p)

Αιζ-Κυνηγοί: Καλύτερη οι Αιζ, αν προσέξουν και τα ριμπάουντ πιστεύω οτι το έχουν το διπλό, άλλα μέχρι 10 πόντους διαφορά...

Στα υπόλοιπα μάτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επικρατήσουν τα λογικά φαβορί...

This Post:
00
135921.117 in reply to 135921.116
Date: 6/5/2010 1:35:18 PM
Overall Posts Rated:
1717
Επεσα πολυ εξω στις προβλεψεις μου αυτη την αγωνιστικη..συμβαινουν και αυτα..για να δουμε τι εγινε σημερα..
εκπληξη μεγαλη για μενα η νικη των κυνηγων επι των Αιζ και ειδικα με την ιδια προσπαθεια..παρ'αυτα δυσκολα μπορει να χαθει η τριτη θεση για τους Αιζ ενω γινεται μαχη για την τεταρτη θεση...τελικα η καε δεν με δικαιωσε αλλα επαιζε με μικροτερη προσπαθεια και εχασε απο τα καμινια που εκλεψε αλλο ενα παιχνιδι με την διαθεση..ο Αγορ μπορει ευκολα οπως και το περιμεναμε ενω η ομαδα καταφερε να κερδισει μια πολυ καλη ομαδα εκτος εδρας και με μικροτερη προσπαθεια..εξασφαλισαμε την δευτερη θεση και μαθηματικα και παμε πλεον με το μυαλο στα πλευ οφ..
απο τον απεναντι ομιλο ειχαμε την ηττα των νταντι των απουσιων που απλα ετοιμαζονται για τα πλευ οφ και ευκολες νικες για τα υπολοιπα φαβορι..
για MVP ψηφιζω Glazer απο γουρουνια,Linan απο καμινια και Anastasakis απο Αστεριες..

This Post:
00
135921.118 in reply to 135921.116
Date: 6/5/2010 1:56:03 PM
Overall Posts Rated:
7676
Αυτο που φαινεται στην στηλη μας ειναι οτι αποκταμε ολοενα και καινουργιους ειδικους...Πολυ σωστες προβλεψεις απο τον fireblaze ενω ο Στεφανος αυτην την αγωνιστικη την πατησε(οπως και γω την προηγουμενη)..Τα δικα μας παιχνιδια δεν πιανονται...Αλλα οπως και να εχει τους εστειλα ολους κουβα...κοστισαν πιστευω οι δυο φυγες στην ομαδα αλλα υποσχομαι στους οπαδους μας οτι ειναι για το καλο μας..Αυτα προς το παρον...

Υ.Σ.Φουντωνουν συμφωνα με πληροφοριες της στηλης τα πμ και τα μσν αναμεσα σε προπονητες...Το πρωταθλημα εχει παρει πραγματικα φωτια..Επονται τα καλυτερα ;)

Advertisement