BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.109 in reply to 169021.104
Date: 1/14/2011 8:36:46 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε Βαγγέλη ο Τυφώνας σου απάντησε στο παραπάνω μήνυμά του, απλά δεν το πρόσεξες.
Ο Χρήστος είναι πολλά χρόνια δίπλα στην Εθνική και θα συνέχιζε να είναι στο τιμόνι της αν θεωρούσε πως θα μπορούσε να διαθέσει τον απαιτούμενο χρόνο. Ο Χρήστος είναι αρκετά μεγαλύτερος ηλικιακά και από μένα και από σένα και διαθέτει υψηλού επιπέδου γνώσεις προγραμματισμού. Ίσως είναι ο καλύτερος που να μπορέι να εξηγήσει κάποιες παραμέτρους στη μηχανή παιχνιδιού σε επίπεδο γλώσσας μηχανής.
Κάποιοι καταλογίζουν στον Μαρτίου μία προγενέστερη θητεία του ως τεχνικός τηε Εθνικής για ελλειπές ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά. Από τη στιγμή που είπα στον Τυφώνα πως δεν θα κατέβαινα εγώ και είδε υποψήφιο τον Μαρτίου, παρά τον περιορισμένο του χρόνο θεώρεισαι προτιμότερο να θέσει εαυτόν στο εκλογικό σώμα από την μικρή πιθανότητα να επαναληφθεί η ιστορία. Σε αυτό προσέθεσε και την εξάρτηση της προσωπικής ομάδος του Μαρτίου με την Εθνική και το αντίθετο.
Μίλησα μαζί του, του εξήγησα το πλάνο μου και την υποψηφιότητα του Μαμού, που δεν τον ξέρει προσωπικά και κατόπιν έπραξε όπως εκείνος έκρινε καλύτερο.
Εγώ από την άλλη δεν έχω γνώμη για το τι είχε γίνει κοντά έναν ημερολογιακό χρόνο πριν μπω στο παιχνίδι και επίσης δεν σημαίνει πως αν κάποιος είχε κάνει κάποιο λάθος στο παρελθόν, πως θα το ξανακάνει. Ίσα, ίσα μπορούμε όλοι μας να έχουμε μάθει από αυτό.
Θεωρώ δε πως κάποιες φορές είναι τιμητικότερη η αποχώρηση προς αναγνώριση του γενικότερου καλού, όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας, παρά η συνέχιση ενός αγώνα που μπορεί να το θίξει.
Όσο αναφορά όμως το μπαλατζάρισμα των ψήφων, η υποψηφιότητα του Δημήτρη (Ari London) επανέφερε στα ίσα την αποχώρηση του Χρήστου.

Last edited by Kajabbar at 1/14/2011 8:39:26 AM

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
169021.111 in reply to 169021.108
Date: 1/14/2011 8:40:43 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Tεσπα.
Σημερα το πρωι ειδα και την υποψηφιοτητα του Πικασο και αυτην για μενα ειναι πολυ αξιολογη !....το καλο ειναι οτι θα εχουμαι ''ντερπυ"!
Για τον λογο οτι εχω θλαση στο δεξι χερι και θα απουσιαζω το σ/κ ,δεν θα πολυβλεπω την συνεχεια του θριλερ που λεγετε εκλογες,και δεν θα μπορεσω να απαντησω σε οτι με αφορα .
Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια στους 5 υποψηφιους!

Υ.Γ Εχω μπαταρισμενο το δεξι και δεν θελω να μου κουλαθει και το αριστερο απο το γραψημο..

Message deleted
This Post:
00
169021.113 in reply to 169021.111
Date: 1/14/2011 8:42:18 AM
Overall Posts Rated:
5454
Θα προτιμούσα να εχω άμμεσο διάλογο με τον Τυφώνα,αλλά αφού έχετε αναλάβει εσείς να απαντάτε,δεκτές οι απαντήσεις αν και δεν με καλύπτουν,για τόν απλούστατο λόγο οτι κάποιος παίκτης οσο έμπειρος και να είναι στο παιχνίδι,δεν μπορεί να κρίνει ποιές είναι οι αξιόλογες υπψηφιότητες και ποιές οχι για να μπαίνει σε μια διαδικασία και να βγαίνει,αυτό ας το κρίνουν καλύτερα αυτοί που μας ψηφίζουν.
Αν είναι τόσο απλουστευμένα τα πράγματα,απο την επόμενη εκλογική αναμέτρηση να μη βάζει κανένας υποψηφιότητα και να προτείνουν οι πιο έμπειροι τούς κατάλληλους για την Εθνική μας.

Για μένα το συγκεκριμένο θέμα έκλεισε,τα συμπεράσματα ο καθένας μας τα έβγαλε.
Να διευκρινήσω κάτι τελευταίο.
Δεν μου πέφτει λόγος αν κάποιος θέλει να αποσυρθεί δικαιωμά του είναι δεν το συζητάμε.
Με ενοχλεί ο τρόπος που αυτό γίνεται.

This Post:
00
169021.114 in reply to 169021.111
Date: 1/14/2011 8:48:38 AM
Overall Posts Rated:
5454
Tεσπα.
Σημερα το πρωι ειδα και την υποψηφιοτητα του Πικασο και αυτην για μενα ειναι πολυ αξιολογη !....το καλο ειναι οτι θα εχουμαι ''ντερπυ"!
Για τον λογο οτι εχω θλαση στο δεξι χερι και θα απουσιαζω το σ/κ ,δεν θα πολυβλεπω την συνεχεια του θριλερ που λεγετε εκλογες,και δεν θα μπορεσω να απαντησω σε οτι με αφορα .
Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια στους 5 υποψηφιους!

Υ.Γ Εχω μπαταρισμενο το δεξι και δεν θελω να μου κουλαθει και το αριστερο απο το γραψημο..

Φίλε μου ευχαριστούμε.
Καλό Σ/Κ και περαστικά!!!
Τι να πω κι εγω που πρίν 1,5 μήνα πέρασα έμφραγμα και την έβγαλα 3 μέρες στήν εντατική :)
Αυτά να είναι...
Πρώτα η υγεία και τα άλλα είναι απλά για να περνάμε την ώρα μας ευχάριστα.

This Post:
00
169021.115 in reply to 169021.113
Date: 1/14/2011 8:49:39 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Φυσικα και μπορω να κρινω...μετα απο τετοια δουλεια δεν θα αφησω τιποτα στην τυχη.
Ισως αυτην την στιγμη να σε αδικω αλλα εγω ειμαι υποχρεομενος να προτεινο το σιγουρο.
Εχεις και εσυ τον χρονο για δουλεια ωστε στο μελλον να σε ψηφισω με σιγουρια.

ΥΓ Τωρα καταλαβενω την καθυστερηση με το αριστερο...με φαγατε στην στροφη

Last edited by Tyfonas at 1/14/2011 9:03:04 AM

This Post:
00
169021.116 in reply to 169021.115
Date: 1/14/2011 8:59:14 AM
Overall Posts Rated:
5454
Επίσης μια άλλη παράμετρος που δεν υπολογίσαμε όσον αφορά τούς αγώνες της Εθνικής και το νέο "καθεστώς" απο τη σεζόν 15 που είναι οι νέες τακτικές που προστέθηκαν.
Είμαστε σε θέση να μιλήσουμε καθόλου γι αυτές;
Νομίζω οτι είναι κάτι νέο και θα πρέπει να το δουλέψουμε πρώτα στίς ομάδες μας και μετά στήν Εθνική.
Θεωρώ οτι είναι μια σημαντική παράμετρο στο παιχνίδι γιατί έχει να κάνει με την τακτική και όχι με μισθούς,στατιστικά η κάτι άλλο.

This Post:
11
169021.117 in reply to 169021.109
Date: 1/14/2011 9:04:18 AM
Overall Posts Rated:
7070
Θεώρησα καλό να μη μπώ στο τριπάκι του Rotondo αλλά επειδή βλέπω ότι βγαίνουν λάθος εντυπώσεις παραθέτω το pm που έστειλα στον Rotondo στη προσπάθεια μου να καταλάβω τι γίνεται και φυσικά δεν πήρα καμία απάντηση.

Re don les k xanales oti eixa paratisei tin E8niki..Tote pou eixa analabei tin E8niki xanaeginan ekloges tin amesos epomeni sezon.Ego prin bgo eixa pei oti an den peraso ston epomeno giro to theoro apotixia.Kerdisame tote tin gallia pou itan iperdinami paizontas to CT mas mazi tis gia na min einai adiafori teleytaia agonistiki k to kataferame.Apo kei k pera xasame sto teleytaio mats tin prokrisi me ena kala8i.Sti sinexeia ekleisa epilegmena filika giati analogos me pion paizeis stin pagkosmia katataxi kai an xaneis i kerdizeis pairneis pontous apo ta filika kai anebaineis stin katataxi me apotelesma na exeis kaliteri klirosi tin epomeni xronia(epelega e8nikes pou itan se psiloteri katataxi apo mas kai oi opoies eixan xeiroteri omada gia na tis kerdisoume).Ego mesa se mia sezon tin anebasa tin E8niki kamia 15 theseis stin katataxi.Pou to eides esi k oi alloi palioi opos les oti tin paratisa tin E8niki?Apoxorisa apla giati eixa pei oti an den peraso tha to theoriso apotixia.

Πραγματικά θεωρώ ότι η πλειοψηφία των ελλήνων είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να καταλάβουν τι ακριβώς παίζεται.

Τώρα όσον αφορά την απορία του Τυφώνα για το αν θα είμαι ικανός να διώξω έναν ή δύο παίκτες μου που παίζουν στην Εθνική και δεν είναι πια αρκετά καλοί χάνωντας 80-100 χιλιάρικα έχω να πω το εξής.

Το εγχείρημα με τους Ελληνες διεθνείς συγκεντρωμένους σε μια ομάδα δεν μου έδωσε το merchandise που περίμενα.
Οταν την προηγούμενη σεζον είχα 90-110 χιλ merchandise αυτη τη σεζόν ειχα 150-170 χιλ με 4 διεθνείς.Οπότε καταλαβαίνεις ότι ουσιαστικά δεν σου δίνουν τα 80-100 χιλ οι 2 που φαντάζεσαι εσυ.Δε βλέπω κανένα πρόβλημα να μην παίζουν στην Εθνική οι παίκτες μου εφόσον δεν είναι αρκετά καλοί πλέον για αυτήν.Στην τελική τους πουλάω και πέρνω άλλους .

Η διαφωνία μου όμως με το υπάρχον team που πλαισίωνε την Εθνική είναι στον Μάντζιο.Οταν εγώ έδινα 6,6 μύρια για να τον αγοράσω ο Μάντζιος δεν έπαιζε στην Εθνική,κακώς βέβαια κατά την άποψη μου αλλά δεν έπαιζε.Βελτιώνοντας τον ελάχιστα τον κάλεσαν στην Εθνική αλλά προς απογοήτευση μου δεν έπεξε ποτέ βασικός και το κυριότερο δεν κατάφεραν ποτέ να τον αξιοποιήσουν όπως θα έπρεπε σε σύστημα Low Post σαν Pf.Eίναι ίσως ο μοναδικός ψηλός σε όλο το παιχνίδι με πάσα 11 και δεν μπορέσατε ποτέ να τον αξιοποιήσετε...Είναι έγκλημα.Στο Low Post το passing είναι το skill με την μεγαλύτερη βαρύτητα και όμως στο μοναδικό παιχνίδι της Εθνικής που έπαιξε Low Post o Μαντζιος ήταν αναπληρωματικος SF...oύτε καν PF....που είναι η φυσική του θέση.Σημειωτέον ότι το παιχνίδι χάθηκε στη παράταση εκτός έδρας και ενώ εμείς παίζαμε χαλαρά και τα ηνωμένα εμιράτα παίζανε το Crunch time τους.

This Post:
00
169021.119 in reply to 169021.118
Date: 1/14/2011 10:08:27 AM
Overall Posts Rated:
5454
Φίλε Mamuwalde καλησπέρα.

Είδες να αναφέρω πουθενά κάποιο όνομα και συγκεκριμένα το δικό σου;

Θα σου θέσω ενα ερώτημα μιάς όμως αναφέρθηκες σε μένα,και θέλω αν είναι δυνατόν να μου απαντήσεις με το χέρι στήν καρδιά.
Δεν έχω πείρα στο forum όπως είπα και έτσι είναι,δεν ξέρω κανένα,ας υποθέσουμε λοιπόν οτι μπαίνεις για πρώτη φορά να παίξεις και τυχαία μπαίνεις στο forum των εκλογών,διαπιστώνεις εσυ δηλαδή οτι δεν υπάρχουν χωρισμένα στρατόπεδα και μαχαιριές κάτω απο το τραπέζι; δηλαδή κατά τη γνώμη σου ολα κυλάνε αγγελικά και δεν υπάρχει κανένας δύσπιστος και κακοπροαίρετος;
Αν αυτό νιώθεις τότε υπάρχει πρόβλημα η δικό μου η δικό σου κατανόησης των πραγμάτων.
Ακόμα να προσθέσω κάτι τελευταίο γιατί θα σκάσω αν δεν το πω.

Βαρέθηκα εδω και 4-5 μέρες να ακούω εγω πρόσφερα στήν Εθνική,εγω έκανα,εγω έδιαξα,εγω δεν έφυγα ο τάδε εγκατέλειψε...
Ρε παιδιά να είμαστε λίγο σοβαροί...δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου αν αναλάβει κάποιος την Εθνική και δεν του πάνε τα αποτελέσματα απο έλειψη εμπειρίας η γκαντεμιάς όπως θέλει κανείς ας το πεί...αν προσπαθεί και αποτύχει,απέτυχε,υπογράφει κανένας έμπειρος μήπως οτι θα πάει την Εθνική καλύτερα απο πρίν;;;
το κατακριτέο και μεμπτό θα είναι αν αποτύχει κάποιος απο αδιαφορία.
Μην ξεχνάμε οτι είναι ενα on-line παιχνίδι και το ξανατονίζω...μη τραγικοποιούμε τόσο τα πράγματα.
Δεν τελειώνει η ζωή αν αναλάβω π.χ εγω και αποτύχω...ούτε σταματάει το buzzer beater να υπάρχει.

Advertisement