Większość osób zarzuca B.B. King'owi że to co robi jest nieetyczne, be i fu.. Może poczekajcie na jakieś wyniki kadry i wtedy odnosząc się do nich dyskutujcie dalej, bo inaczej nie ma to większego sensu, bo każdy ma swoje racje i większość pewnie nie będzie miał też odwagi zwrócić honoru, jeśli coś z tego wszystkiego wyjdzie. Jak może Wam powiedzieć ile wyłowił tych perełek, skoro powtarza ciągle, że jeszcze w skille nie zaglądał itp. itd. Robi dużo rzeczy, na które część by nie miała czasu, część chęci, a B.B King jakoś to robi, chodź pewnie też mógłby porobić coś innego. Oddał się temu w 100% i to widać, a Wy ciągle do niego z pretensjami..
Widzę również że na razie na 101 głosów na stronie reprezentacji 76% ludzi podoba się praca B.B Kinga, więc o co chodzi ja się pytam? Taki z nas zjednoczony naród jak z koziej dupy trąba. Przestancie biadolić i dajcie coś od siebie, potraficie narzekać, a sami od siebie to nic. Szkoda gadać... Dobrze że Wy jesteście tacy wspaniali i że mając takie a nie inne możliwości gralibyście w 100% fer. Nie wiecie co on tam robi, ale przypuszczacie najgorsze. Nie wiem czy wszyscy są takimi pesymistami, czy co do cholery?
Sami sobie zróbcie najpierw rachunerk sumienia, a potem dalej tutaj piszcie.
Pewnie zaraz się dowiem że nawypisywałem stek bzdur i jestem idiotą, ale może tak jest :) Pewnie gdzieś coś przywaliłem i będą mieli nie którzy beke, ale jakoś mnie to nie rusza :D Trzeba być wylajtowanym :D
Serio wrzućcie na luz nie którzy i dajcie temu wszystkiemu trochę czasu. B.B King to nie jest ALFA i OMEGA i wiemy o tym my jak i on. Nikt nie jest, więc ...
Last edited by Krejzol at 1/22/2011 3:27:30 AM