BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Σεζόν 26

Σεζόν 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
251926.109 in reply to 251926.108
Date: 2/18/2014 11:09:56 AM
Overall Posts Rated:
5555
Bet ωραίο site ρε φίλε.

Σε ευχαριστώ Χρήστο.
Στο site έχω ρίξει πολύ δουλειά όσον αφορά το στήσιμο του και το δύσκολο σε ένα στοιχηματικό site είναι να κρατήσεις τους αναγνώστες ακόμα και αν τα προγνωστικά σου δεν πάνε καλά. Γιατί όπως και να το κάνουμε κανένας Tipster δεν τα πετυχαίνει όλα. Το θετικό πάντως είναι ότι κάθε χρόνο κλείνουμε με θετικό πρόσημο στην μπάνκα μας. Για την ιστορία, στο site είμαι ο Robben.

This Post:
00
251926.110 in reply to 251926.109
Date: 2/18/2014 1:19:15 PM
Overall Posts Rated:
5555
Δηλ με ποια λογική κ. Προπονητά μου αφήνεις έξω 2 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα τον Khoury όταν αυτός έχει 69 πόντους και το σκορ είναι στον πόντο. Και μάλιστα πίσω από τον παικταρά δεν είχα κάποιον για αλλαγή.
Είπαμε το σκορ είναι προκαθορισμένο πριν την έναρξη του αγώνα αλλά μην το διαχειρίζεσαι έτσι.
:@

This Post:
00
251926.111 in reply to 251926.110
Date: 2/18/2014 1:36:23 PM
Overall Posts Rated:
5555
Ημέρα 15 (Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
paok polixnis 117 - Faliro Bulls 105
Kreata 73 - Averwf Larisas 75
Olympiakos Rodou B.C 2010 106 - Palaiologou BC 94
teoramones 78 - Kolosseus 107
GOLD STARS 64 - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ 108
KOLINDRIANS 99 - Jacals 109
KOUTSOUMPILO 80 - kounoupia f16 85
BetTravel 95 - vatopedi 103

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 117 : paok polixnis
Ριμπάουντ : 59 : KOLINDRIANS
Ασσίστ : 29 : Olympiakos Rodou B.C 2010, paok polixnis
Κλεψίματα : 9 : BetTravel, ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ, paok polixnis
Τάπες : 10 : kounoupia f16

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 69 : S. Khoury (BetTravel)
Ριμπάουντ : 18 : F. Ichaso (teoramones)
Ασσίστ : 9 : M. Yuanli (Kreata), B. Sharpling (Olympiakos Rodou B.C 2010), E. Delorme (Jacals)
Κλεψίματα : 4 : M. Skovmand (Faliro Bulls), S. Burkowski (BetTravel)
Τάπες : 5 : J. Bielski (Jacals)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : D. Goncharenko (Kolosseus) (28 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 30
Σούτινγκ Γκάρντ : A. Swiadek (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) (23 Πόντοι, 6 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 28
Σμολ Φόργουορντ : A. Firmansyah (paok polixnis) (59 Πόντοι, 8 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 62
Πάουερ Φόργουορντ : S. Khoury (BetTravel) (69 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 3 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 54
Σέντερ : N. Christodoulou (paok polixnis) (18 Πόντοι, 14 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29

Ο MVP της βραδιάς
A. Firmansyah (paok polixnis) (59 Πόντοι, 8 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 62

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
S. Karameros (GOLD STARS) (0 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -6

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : L. Tramontina (vatopedi) : 6 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : E. Venakis (Palaiologou BC), D. Tsafas (Faliro Bulls), J. Bielski (Jacals), A. Amezcua (KOLINDRIANS), I. Kapoli (KOLINDRIANS), C. Nolan (KOUTSOUMPILO) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : E. Venakis (Palaiologou BC), B. Majdzik (Palaiologou BC), E. Schrutka (teoramones), S. Burkowski (BetTravel), M. Antonakis (BetTravel), M. Dominech (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), F. Ramentol (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), I. Zarragoiti (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), L. Makriyiannis (GOLD STARS), I. Kapoli (KOLINDRIANS), S. Christidis (Kolosseus), G. Bale (vatopedi), X. Moure (vatopedi), G. Deroche (vatopedi), S. Maciukynas (KOUTSOUMPILO), A. Firmansyah (paok polixnis) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : G. Deroche (vatopedi) : 7 Τρίποντα

Ο καλύτερος : J. Masferrer (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) : Αξιολόγηση : 16.5

Ο χειρότερος : D. Tsafas (Faliro Bulls), E. Salemenopoulos (GOLD STARS) : Αξιολόγηση : 3.0

This Post:
00
251926.112 in reply to 251926.109
Date: 2/18/2014 1:40:52 PM
Overall Posts Rated:
2323
ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο και δεν καταλαβαίνω.... τελικά πρέπει να μην έχω ιδέα από το παιχνίδι... βασικά μάλλον πρέπει να το αφήσω γιατί δεν γνωρίζω το άθλημα... παίζει ο Ροδίτης "κοίτα μέσα" παίζω 2-3 μια από τις πιο καλές άμυνες για κοίτα μέσα, μου βγάζει ότι έπαιξα δημιουργικότατος(υψηλό) στην άμυνα, του βάζω τι επικέντρωση και τι ρυθμό θα παίξει, παίζουμε στην έδρα μου, έχουμε σχεδόν τις ίδιες αγωνιστικές καταστάσεις(λίγο καλύτερος ο Ροδίτης) και επειδή με παίζει πιο δυνατά από μένα χάνω με κατεβασμένα τα χέρια?????????????? να παίζω 2-3 και να χάνω την μάχη των ριμπάουντ??????
ο Dias Tsourelas που είναι στην λίστα των μεταγραφών και πραγματικά μετά από αυτήν την εμφάνιση αξίζει τα 999κ.
Άλλα ρε παιδιά συγνώμη ο Dias Tsourelas ο διαπρεπής στην εξ. άμυνα κατάφερε να περιορίσει τον Venaki που είναι πελώριος στο σουτ και συγκλονιστικός στην εμβέλεια???????????? 4-14 τρίποντα!!!!!!!!!!!και γενικά 11-30!!!!!!!! έχει 10 στην άμυνα και ο δικός μου 17 στο σουτ και 12 στην εμβέλεια.... 10 ΆΜΥΝΑ - 17 ΣΟΥΤ... 10 έναντι 17... :-Ο
εντάξει δεν θέλω να αναφερθώ στα 11 ριμπάουντ του... ούτε να προσθέσω ότι είναι αδέξιος στην αντοχή...

ΤΕΛΟΣ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

This Post:
00
251926.113 in reply to 251926.108
Date: 2/18/2014 1:41:07 PM
Overall Posts Rated:
66
Δεν το ξέχασα και τώρα που έρχονται τα playoff πρέπει να αρχίσω να το κάνω ή τουλάχιστον να μην βάζω τους καλούς μου ούτε πάγκο σε κανένα παιχνίδι γιατί μου τους σκίζει και διαλύεται η αγωνιστική τους κατάσταση. :)

Για το δεύτερο με τον Ma Yuanli το είδα και χαίρομαι που το ανάφερες γιατί έχω δύο παρατηρήσεις σε αυτό :)
α) Έβλεπε το παιχνίδι με το καφεδάκι μου και τα είχα πάρει στο κρανίο γιατί το παιχνίδι έδινε σε αυτόν όλες τις επιθέσεις (δες πέρα από τους πόντους και τα στατιστικά του), τη στιγμή που οι άλλοι παίκτες και ειδικά οι PF,C, είχαν πολύ καλύτερες δυνατότητες για σκοράρισμα και καλύτερα χαρακτηριστικά.
β) Μετά και από το μεταξύ μας αγώνα, που δοκίμασα και εγώ την υπομονετική, έβγαλα το συμπέρασμα ότι το παιχνίδι έχει κάποιον βαρεμένο αλγόριθμο που στο υπομονετική δεν το μεταφράζει "ηρεμίστε και μοιράστε τη μπάλα σε αυτόν με τις καλύτερες συνθήκες", αλλά αντιθέτως "δώστε όλοι την μπάλα να σουτάρει ο SG" :) . Το ίδιο είχε γίνει και στο εναντίον μου παιχνίδι (όπου όμως ο παίκτης του την καλύτερος από τον δικό μου οπότε είχε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας), το ίδιο και στο δικό μας.

Αυτό με την υπομονετική μου έχει κινήσει πάντως την περιέργεια οπότε θα το μελετήσω και στους άλλους αγώνες :)

Ε ρε ανάλυση :)
**Από που παίρνω τα έσοδα για το ποντάρισμα στις ήττες μας από τους μπλε ? :) (αν και τις περίμενα πιο άνετες)

From: Scarlito

This Post:
00
251926.114 in reply to 251926.113
Date: 2/18/2014 2:01:25 PM
Overall Posts Rated:
118118
Επειδή δεν προλαβαίνω να σχολιάσω αυτή τη στιγμή, μετά τις 10 ετοιμαστείτε να διαβάσετε ενα μακροσκελέστατο άρθρο που θα αναλύσω μερικά πράγματα και ελπίζω να σας λύσω κάποιες απορίες σας, ένα πράγμα θα πω στα γρήγορα μόνο!! Χαίρομαι που ο Ma Yuanli μπήκε στην ίδια λίστα με πολλούς άλλους παικταράδες με 0/9 και 1 πόντο συνολικά στο ματς σε 44!! λεπτά αγώνα! Τελικά η κίνηση σαν σύστημα πήγε να με κρεμάσει επειδή δεν έχω καλές πάσες μάλλον.... Περισσότερα σε λίγο! :)

This Post:
00
251926.115 in reply to 251926.114
Date: 2/18/2014 2:15:47 PM
Overall Posts Rated:
5555
Πάντως έχουμε δώσει πολύ αξία στο παιχνίδι με συστήματα, τακτικές , μελέτη και πολλές φορές τα αποτελέσματα είναι ανεξήγητα ως τυχαία θα έλεγα. Καλά κάνουν και τα έχουν παρατήσει αρκετοί που έχουν χρόνια στο παιχνίδι ίσως να το κάνω και εγώ.

This Post:
00
251926.116 in reply to 251926.115
Date: 2/18/2014 3:11:06 PM
Overall Posts Rated:
66
Το παιχνίδι έχει αρκετά περίεργα αλλά για να κάνουμε το χαβαλέ μας είναι και σχολιάζουμε για να γεμίζουμε το forum και να λέμε και καμιά μα@@@ :) Δεν χρειάζεται να το πάρεις στα σοβαρά και να το παρατήσεις

This Post:
00
251926.117 in reply to 251926.108
Date: 2/18/2014 6:01:47 PM
Overall Posts Rated:
66
ααα και να σου δώσω και πάτημα για άλλο ένα σημείο που μπορείς να διαμαρτυρηθείς δικαίως και πάλι.
Είναι το περίεργο με τον PG μου (τον μάπα) στο μεταξύ μας παιχνίδι :)
Ο Geitner που είναι τις πλάκας έπαιξε 20λεπτά και έβγαλε 6 assists και είναι χάλια και στις πάσες!! Αντιθέτως ο Fembek-Gruber που παίρνει 53κ και έχει έστω κάποια αξιοπρεπή πάσα έπαιξε παραπάνω και είχε 1 assist! :)

Και σου λέω ότι έχεις κάθε δίκιο να διαμαρτυρηθείς και για αυτό το παράδοξο γιατί ο καλός μου ούτως ή άλλως δεν έχει αποδείξει σε κανένα παιχνίδι τα λεφτά του ενώ ο άλλος ήταν όντως παράδοξο :)

Τα τρελά της μηχανής που μπορεί καμιά φορά, μέσα από τους σχολιασμούς μας, να καταλάβουμε κάποια αυτά, αφού ούτως ή άλλως πρόγραμμα είναι το παιχνίδι και έχει κάποιο κώδικα που ακολουθεί :)

From: LACfiore

This Post:
11
251926.118 in reply to 251926.117
Date: 2/19/2014 10:26:36 AM
Kolosseus
A1
Overall Posts Rated:
233233
Ρε παιδιά δεν θέλω να ακούω τέτοια πράγματα... Γιατί να τα παρατήσουμε;;; Επειδή είμαστε οι καλύτεροι απ' όλους, έχουμε καταλάβει το παιχνίδι απόλυτα και δεν πρέπει να πέφτουμε θύματα εκπλήξεων;;; Λάθος! Παίζουμε ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν πάρα πολλές τακτικές και τα συναισθήματα αλλάζουν συνέχεια... Αν ακυρώναμε τις τακτικές των άλλων ομάδων και κερδίζαμε συνέχεια τι νόημα θα είχε; Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να κερδίσουμε τους αντιπάλους μας. Επίσης, ας μου πει κάποιος, αν σε οποιαδήποτε κατηγορία, πήρε ένα πρωτάθλημα αμάδα που δεν το άξιζε... Καμία!!! Μπορεί να είχε πιο φθηνούς παίκτες, μπορεί ο βασικός της αντίπαλος να είχε τραυματισμούς, ή να βγήκαν παίκτες του με φάουλ, αλλά το άξιζε γιατί προσπάθησε και είχε δουλέψει πάνω στην τακτική του!!! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημασία έχει να περνάμε καλά και να κάνουμε τον χαβαλέ μας... Άλλωστε σαν ερασιτέχνης αθλητής κι εγώ γνωρίζω καλά ότι αν δεν μπορείς να διαχειριστείς μία ήττα, τότε δεν μπορείς να απολαύσεις μία νίκη!!! Ας το απολαύσουμε λοιπόν, και ας κρατήσουμε το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα. Άλλωστε στο Ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές ομάδες και αυτό κάνει δυσκολότερη την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες....

From: KILO

This Post:
00
251926.119 in reply to 251926.80
Date: 2/20/2014 2:52:49 PM
KOLINDRIANS
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Φίλε Scarlito αν και τώρα που έβγαλα τον Alvarez προς πώληση και τον βλέπεις,μου δικαιολογείς το 0-21 τι να πω...μετά μόνο σε παροιμίες μπορώ να καταφύγω...!!!!!!Είχα σκοπό να τον βγάλω κάποια στιγμή για πώληση και έτσι ήθελα να σου απαντήσω σε αυτά που έγραφες,γι'αυτό και ετεροχρονισμένα στέλνω αυτό το μήνυμα.Κατα τα άλλα μέγα λάθος στο τελευταίο παιχνίδι ξέχασα να δώσω οδηγίες και να στήσω την ομάδα,λόγω φόρτου εργασίας.Μακρύς και δύσκολος ο δρόμος της σωτηρίας....

Advertisement