BuzzerBeater Forums

Magyarország - IV.42 > 11.szezon

11.szezon

Set priority
Show messages by
From: TonyG

This Post:
00
123106.11 in reply to 123106.10
Date: 12/23/2009 6:34:09 AM
Overall Posts Rated:
00
Abból,hogy a center-erőcsatár párosaid tűnnek a legerősebbnek amiket ugye nem lehet 1,2,3(IR,DH,BD)poszton játszatni és az ott mármint 1,2,3 játékosaid egy kicsit gyengébbnek látszik.Persze lehet,hogy ez csak a látszat,erre ne válaszolj,hogy ez csak látszat vagy a valóság max pm-ben,de ha igaz akkor nem tudsz meglepő(IR-t kiviszed dobóhátvéd posztra stb.)vagy ha igen akkor is ez által nem fogsz annyi plussz pontot szerezni!De persze lehet,hogy ennek a tök ellentettje igaz de én innen ezt látom....

From: fotonfun

This Post:
00
123106.12 in reply to 123106.11
Date: 12/23/2009 6:42:47 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
PM-ben akár a skilleket is megosztom veled, csak hogy megértsd a dolgot :D

This Post:
00
123106.13 in reply to 123106.12
Date: 12/23/2009 6:54:52 AM
Overall Posts Rated:
00
Inkább ne majd inkább az élet igazoljon,hogy jó döntést hoztál!Sok sikert majd ha a kupából kiesek remélem sokára és te is akkor majd játszhatnánk egy edző meccset!Szerintem eléggé különböző álláspontunk tehát erről nem éri meg vitázni,(még nem vitáztunk)meg ez egy kicsit off a témában....

This Post:
00
123106.14 in reply to 123106.13
Date: 12/23/2009 3:18:26 PM
Overall Posts Rated:
11
Azért írtam hogy hogy csak 1 dolgot edzettél mert még épp Te irtad nekem hogy nem éri meg csak 3-4 hetet edzeni egy dologra hanem az egész szezonban kell edzeni.
Az idei elvárások nem túl nagyok.A 6. helynek idén is örülnék főleg hogy megint hozzánk kerültek a nagyágyuk.Az egyiket még meg is értem hogy jó mert 2 osztályból jött na de a másik 2-nek mért kell ilyen jónak lenni?Bezzeg a másik oldal irtó gyenge.Sztem aki nálunk 8. lesz az a másik oldalon 2. vagy akár 1. is lehetne.
A csapat:
IR:Muse és Rowe továbbra is remekül írányítanak melléjük jött Anthony aki fiatal és majd 2-3 év múlva elmegy pár száz ezerért így megint nyertem rajta némi pénzt mint ahogy Morrison is.Őt 2 ezerért vettem és 300-ért ment el.
DH: Pálfy továbbra is a csapat Kobe Bryantje mellette Navales pattogtat.Sikerült megegyezni egy Francia reménységgel is.Aki akár u21 is lehet habár ez annyira nem érdekel mert saját célra edzem.
BD: A Török vendégmunkás (Sarayköy) még idén is nálunk maradt pedig elég sokat bajlódik sérüléssel de a vezetőség adott neki még 1 évet.Talán azért is mert a mögötte található emberek még fiatalok a kezdő pozicíóhoz.Palermo a brazil tehetség idén talán fejlődik annyit hogy jövőre kezdő legyen.A 3. számú fickó a Duke akadémiáról jött Kis György.Igaz hogy 19 éves de szép jövő elé néz.
ECS:Továbbra is nagy a harc a kezdő pozicíóért.Talán Rafi a legesélyesebb de a blokk király Barata is itt van még na meg persze Cardona aki új igazólás de egész jól kezdett.
C: Itt is elég nagy a harc.Az Amerikai rém, Pepper továbbra is a fő C de Bruno aki Albától költözött át Los Santosba is esélyes.Garralon valószinű 3. számú lesz főleg hogy a nyáron majdnem elhagyta a klubbot de végűl nálunk maradt.
A kezdet:Elég rosszul kezdtük az idényt.De bízunk benne hogy ha összeszoknak a srácok akkor újból jönnek a győzelmek.
Bocs hogy ilyen hosszú lett de azért remélem valaki végig olvassa.

Last edited by Kobemaister24 at 12/23/2009 7:04:11 PM

This Post:
00
123106.15 in reply to 123106.14
Date: 12/23/2009 5:55:21 PM
Overall Posts Rated:
55
Igen, Én végig olvastam! Nálam is sok a jövés - menés és ez a csapatmorált is sújtja! Sajnos két vereséggel kezdtem és mindkét meccset hozhattam volna, de az elsőnél elkapkodták a fiúk a végét, kicsit higgadtabban játszanak és nem akarnak mindenáron 3p-t dobni (taktika: 2p erőltetése), akkor miénk a meccs! (itt döntöttem el, hogy eladom Igor Perlovszkit, aki rengeteg labdát eldobált)
A másik meccs az számomra rejtély! Jobb voltam, otthon játszottam és a taktika is helyes volt! Sőt mindegyikünk normál erőbedobással játszott! Talán az átigazolások keverték meg a csapatot, még idő kell, hogy összeszokjanak! Ráadásul elég fiatal a csapat, kevés a rutin és a tapasztalat! A legtöbb játékosomnak 1-2-es a tapasztalata!
Idén még korai lenne a feljutás, sőt ilyen kezdéssel még a rájátszásért is keményen meg kell küzdeni, de szerintem a csapat egyértelműen erősödött és a szezon folyamán sokat fog fejlődni, főleg belül!

This Post:
00
123106.16 in reply to 123106.15
Date: 12/24/2009 4:43:06 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Jó ötlet, én is bemutatnám a csapatot.:D

IR:két friss igazolás, a litván Meizikas és a sok spanyol közül az egyik, Bantolrá kapta ezt a posztot.Előbbi már edzett,mégis alacsony fizetésű,és még fejlődőképes.Bantolrá sem rossz már most, de a kora és a tehetsége miatt még szép jövő állhat előtte!

DH:Itt is két friss igazolás játszik a svájci Gautschi, aki a bemutatkozó meccsén 37 pontot szórt.Edzett, és szintén fejlődőképes játékosról van szó.Mögötte az észt Raidmets játszik, aki, korát és tehetségét figyelembe véve, néhány szezonon belül akár a csapat sztárja is lehet!

BD: Sajnos ez a csapat hiányposztja.Itt játszik a finn Pajamies,és a gárda egyetlen magyar játékosa, Lóránt.

ECS:A csapatnak a két belső poszt az erőssége.ECS poszton játszik a szlovén Acic,aki fantasztikusan edzett multiskilles, és még nem ért a csúcsra.Mögötte egy újabb spanyol kap helyet,Perea,aki szintén nem tökéletes még, de nem rossz!

C:Itt a spanyol erő lényege.A nagyöreg Dávila, aki szívesen segít a fiataloknak.Az előző szezonban átlag 13 lepattanóval segítette a csapatot.A másik center Leonardo Sietes, a csapat sztárja, és daruja.A 224 centiméter magasra nőtt óriás fiatal kora ellenére lassan (sajnos) a karrierje csúcsára ér, de addig remélhetőleg sokat segíti a csapatot.

A vezetőség idén a külső posztokat kívánja fejleszteni, elsősorban az IR és a BD posztokat.

Egy kicsi az első két meccsemről:
Az elsőt lazára vettem a csapatszellem miatt, ez okozta a vereséget.
A második papírforma szerint alakult,bár az, hogy a harmadik negyed elején 22 ponttal vezetett a csapat és csak 11-el sikerült nyerni elég aggasztó.

Ebben a szezonban szeretnék a rájátszásba kerülni, de akár az elődöntő is elérhető.

Ennyit mára.Remélem, valaki ezt is elolvassa. :)

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!:)

Last edited by fotonfun at 12/24/2009 4:48:00 AM

This Post:
00
123106.17 in reply to 123106.14
Date: 12/24/2009 6:06:22 AM
Overall Posts Rated:
00
Nálunk is kb az van,hogy a mi csoportunkban van kb 4 jó csapat:Toldi,Pannon,Fantázia,én és a másikon meg La Mizo és Fehérvár KC.Tehát a mi csoportunk szerintem sokkal erősebb mint az övéké de mindegy.Akkor már én is bemutatom az új csapatomat:
IR:Emilio Jubera 18 éves játékos ő az év végére már remélhetőleg a csapat kezdő tagja lesz!
Hung Kennedy már egy tapasztalt játékos egyértelműen a kezdőcsapat tagja de nagyon valószinü,hogy őt az év végén eladom...
Panayiotis Palaskas most sérült és igazából ő csak egy tartalék ember tehát vele kapcsolatban nincs semmilyen elvárásom.

DH:Eliseo Almozara a csapat oszlopos tagja lett rengeteget fejlődött tavaly.Audrius Kerosierius is pont úgy mint Almozara 20 éves mind2-ben nagy reményt látok.....
Matthias Truc igazából őt is az év végén el fogom adni de addig sok mindent tehet a klubbért.

BD:
Wiktor Ruchniak a név ugye kötelez:)A Viktor azért Viktor....:)Egyértelműen csapat egyik csillaga ő.

ECS
João Benedito Chaves Neto elég jó játékos de már egy kicsit öreg

C
Stanislav Bulanov elég jó játékos
Dor Lindenbaum ő is elég jó játékos
Yiannakis Paraschakis sokra viheti még!
Röviden ennyi!

This Post:
00
123106.18 in reply to 123106.17
Date: 12/24/2009 6:36:42 AM
Overall Posts Rated:
00
Jah és boldog karácsonyt mindenkinek!

From: fotonfun

This Post:
00
123106.19 in reply to 123106.18
Date: 12/24/2009 2:14:08 PM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Na a fa alá, ha nehezen is, de megvan a kupameccs. :D

Last edited by fotonfun at 12/25/2009 6:04:50 AM

From: Berci27
This Post:
00
123106.20 in reply to 123106.1
Date: 12/24/2009 3:20:08 PM
Overall Posts Rated:
00
ÁÁÁ nem hiszem el! Kikaptam egy gyenge néhány napos újonctól. Ezen a héten kedden kiestem a másik játékokban hokikupából, szerdán a kézilabdásból, ma pedig a kosaras. :@

This Post:
00
123106.21 in reply to 123106.20
Date: 12/25/2009 6:04:23 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Érdekes.
Ráadásul úgy, hogy egyikőtök sem a megfelelő védekezést választotta, és ő még lazázott is...

Advertisement