BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148612.11 in reply to 148612.10
Date: 6/29/2010 12:16:41 PM
Overall Posts Rated:
4646
Ja o sebi necu puno da pricam ,samo jedno sve o meni govori prolazak u grupnu fazu svjetskog kupa a to prije toga ne znam da je iko mogao postic ,ove sezone ako mi pruzite priliku idem ka više !!!!!

S druge strane ako mi i ne pruzite priliku što se tice reprezentacije ma da imam dosta vremena,o iskustvu necu ni da govorim ...takodjer šansu po meni zasluzuje Dadoni kojeg smatram velikim strategom i siguran sam da bi PredOBro Vodio reprezentaciju !!!!

S druge strane mislim da ce u ovom izboru bit dosta namjestenih glasova tako da ce najvjerovatnije "outsajderi" Vodit reprezentaciju ..... to nece bit pošteno glasovanje ali samo trebate razmisljat o dobrobiti naše reprezentacije ,a ne se prijavljivat a imali ste kriticne rezultate ....puno,puno toga treba imat da bi se Vodila Selekcija A....to je moje misljenje !!!!

Pozz :)))

This Post:
00
148612.12 in reply to 148612.10
Date: 6/29/2010 12:40:01 PM
K.K MILLENIUM
II.1
Overall Posts Rated:
617617
Second Team:
K.K MILLENIUM II
od mene dobijas glas :)

This Post:
00
148612.13 in reply to 148612.9
Date: 6/29/2010 1:17:38 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Kandidujes se za selektora, trebao bi znati osnovna pravila BB-a pa se onda kandidovati.

Tema "National Team Speeches" sluzi samo za kandidaturu, i izrazito je dozvoljen samo jedan post na njoj, to jeste sama kandidatura (govor), a kada zelis da komentarises, za to sluzi tema o raspravi.
Tvom postu itekako nije mjesto na temi za govor.

Puno sreće u izboru za selektora od glavnog protukandidata

Uz to se jos smatras Dadonijevim glavnim protukandidatom, iako su prijavljena jos 2 bolja menadzera od tebe. Jako skromno.
Moj savjet ti je da prvo procitas pravila, pa se onda prijavis za selektora ;)

This is where we hold them!
This Post:
00
148612.15 in reply to 148612.14
Date: 6/29/2010 1:33:24 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Popusti me ;)

Niko te ne drzi, procitaj pravila i postedi nas ;)

This is where we hold them!
This Post:
00
148612.17 in reply to 148612.2
Date: 6/29/2010 1:39:01 PM
Overall Posts Rated:
5454
Pozdrav za sve uvazene kolege i kolegice-(ako ima i zenske populacije :P )

Vidim zakuhava se zestoko situacija u vezi repke "kao i uvijek " . Evo pokusavam i ja izdvojit koju minutu za svoj post u vezi reprezentacije.
Vidim konkurencija je zestoka kao sto sam se i nadao ove sezone. Iskreno ja se prijavljivam da pored U-21 repke pokusam malo svoj talenat prenijeti i na "A" selekciju. Veoma sam dugo na BB , ljudi koji su od samog pocetka ovdje znaju ko sam i sta sam,a za ove nove BB managere samo da kazem da sam prvi vodio U-21 repku i to 2 sezone , rezultati nisu bili na nivou mogli su mozda bit malo bolji ali mala doza nesigurnosti i neiskustva su prevladali u tim mladalackim danima (:

Sada mislim da sam dovoljno zreo i dorastao klupi "A" selekcije ,i takodjer mislim da sam dosta pomogao nasoj zajednici i sto se tice U-21 selekcije a i u skautiranju igraca i svima onim koji su trazili pomoc od mene oni su je i dobili :)

P.S-za kraj neka bolji pobjedi i puno srece u sljedecoj sezoni,sto vise pobjeda a manje povreda. Nadam se da necu bit fenjeras u svojoj jubilarnoj prvoj sezoni u elitnoj ligi,najavljivam paklenu borbu za opstanak :)

ima ona izreka u vezi izbora : " Doista, mnogo je zvanih, malo izabranih "

Last edited by NelSa ●™● at 6/29/2010 1:39:26 PM