Το σίγουρο είναι ότι οι νέες τακτικές θα το κάνουν πιο πολύπλοκο και θα θέλουν να ασχολείσαι περισσότερο, εγώ προσωπικά δεν αφιερώνω τόσο πολύ να χρόνο να ψάχνομαι, αλλά όπως και να έχει θα είναι ενδιαφέρον για παλιούς και νέους φιλόδοξους μανατζαρέους! Επιθετικά σωστό φαίνεται αυτό που λές Χάρη με το μπάσιμο, ειδικά αν μπορείς να επικεντρωθείς σε ένα παίκτη-κλειδί, ίσως να παίζει σημαντικότερο ρόλο αμυντικά και οι τάπες, από την άλλη αν ο αντίπαλος έχει μια συνολικά καλή ομάδα, θα είναι δίκοπο μαχαίρι...Αντε να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του κυπέλλου να τα δοκιμάσουμε! :-)
Όσον αφορά τα draft, εγώ διάλεξα τελευταίος και πήρα ότι είχατε αφήσει, δεν περίμενα και κάτι καλό και γι'αυτό δεν επένδυσα πολλά, οπότε απόλα οι 2 αμέσως και ο τρίτος να δούμε πόσο θα αντέξει! :-) Οι 5 εικονικές ομάδες που έφυγαν απότι είδα δεν πήραν τα καλά αγόρακια, οπότε όσοι ασχολούνται από αυτους που βγήκαν στις θέσεις 5-6 θα πήραν κάτι καλό! Πάντως στο παρελθόν, μου είχαν έρθει καλά παικτάκια, ιδιαίτερα τις σεζόν που ήμουν στην ΙΙ και πάλευα για παραμονή μου είχε δώσει κανα δυο καλές επιλογές...Πάντως το νέο σύστημα draft δεν το έχω μελετήσει και δεν ξέρω αν αξίζει να επενδύσουν όσοι βγουν στις θέσεις 1-4 του ομίλου...
PS: Ένα τηλεοπτικό γύρω στα 100 χιλιάρικα προσωπικά μια χαρά θα μου φαινόταν, αν και το βλέπω και αυτό να πηγαίνει λίγο προς τα κάτω σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν! :-)
Last edited by fireblaze at 10/7/2010 2:55:44 PM