Pytanie do doświadczonych graczy, jak to było kiedyś, przed 9 sezonem, jak rozwijało się BB?
Czy na początku były podobne problemy, czy gorsze, a może nie było żadnych?
ja pamiętam "rozwój" gry od sezonu 3.
wtedy było to coś mało-stabilnego i wysypywało się sporo. Ale nie zwracaliśmy aż tak uwagi bo na tapecie było przede wszystkim opracowanie swojego języka. Wiele z rzeczy dziś obecnych w grze nie istniało więc rozwinęła się i to całkiem sporo (brak młodej kadry, inny draft, brak potencjału graczy, brak możliwości zatrudniania personelu i wiele innych)
Wiele z komentarzy, jakie widzicie jest w tej grze od początku. Co się podziało z ich trafnością?? nie wiem pytać może należy LA ale i oni wątpie by wiedzieli czemu pula komentarzy błednie jest dobierana.
jakieś 2-3 sezony temu była akcja zatrudnienia w BB. Może z tego powodu te błędy? Wcześniej większy problem był tylko jak zmieniali miejsce posadowienia serwera.
Ta gra od samego początku okresowo nawalała - raz tak bardzo, że miałem, ochotę przerwać (wtedy rekompensowali miesięcznym supkiem ) ale zawsze nadrabiała..fakt, że teraz okres dołowania jest wyjątkowo długi. Oby nastąpiła poprawa.