Φάση δεν έχει να μιλάμε μόνοι μας?
Αισθάνομαι μία μοναξιά. Κανείς δεν ασχολείται πια μαζί μας
Εσείς οι δύο φταίτε!
Όσο ήμουν μόνος, είχα παρέα, τώρα που έχω παρέα, είμαι μόνος!
Θέλετε να ξεκατινιαστούμε μεταξύ μας?
Πχ: Μάτσας: Σας το έλεγα εγώ να μην βάλετε 3-2 με τη Ρωσία, ορίστε τωρα.
Μαμού: Ναι καλά 2-1 ήρθαν οι ψήφοι. Ένα ψηλό να έιχα ακόμη και τον έπαιρνα τον αγώνα.
Kaja: Συμφωνώ. Εγώ έτσι κι αλλιώς συμφώνησα εκ του ασφαλούς. Εσείς θα τα ακούγατε. Εγώ είμαι στο team με μέσο! Δεν μπορείτε να με βγάλετε! Θα το πω στον μπαμπά μου και θα σας ρίξει πρόστιμο στους συλλόγους σας!
Μάτσας: Τα βλέπεις? Πας και ακούς το μαμόθρευτο που έχασε μέχρι και από τα Εμιράτα.
Μαμού: Σςςς, άσε τον και κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά. Τον έχω μόνο για τα θελήματα και νομίζει πως είναι κάποιος. Ψυχικό κάνω. Άσε που ξέρει και Ιταλικά και μπορεί να σαμποτάρει την προσωπική μου ζωή...
Kaja: Aspeta, aspeta che quando I vado a Siena, dico tutti a tua donna...
Μάτσας: Α, δεν ήξερα πως σε κρατάει από τ'... αρχιδιάκου την αυλή. Έτσι εξηγούνται τα φλώρικα συστήματα και οι συναντήσεις στο δωματιάκι σου, που δεν με καλούσατε παρεπιπτώντος, και το ότι έχετε κάνει τα 3-2!
Μαμού: Έλα που έχεις παράπονο, τόσες φορές συναντηθήκαμε χωρίς τον Kaja.
Kaja: Ωατέ έτσι, καλά θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε...
Όπως καταλάβατε με έχει πιάσει η μαλ@$ία Κυριακή πρωί και έυτυχώς ήρθε ο Λύγκας να με πάρει να φύγουμε για να σταματήσω. Θας σας πω και γι' αυτόν κάποια άλλη στιγμή όταν δεν θα είναι μπροστά... αντρίκια πράγματα...
The secret of communication lies in defeat...