Версай - там няма да ви хареса на повечето, щото пускат само чалга, дискотеката не е голяма и ходят много хора, сред които доста мутрички и лапета на моите години.
Хистерия - останал съм с доста добри впечатления от това място. Точно срещу сточна гара - обновена дискотека, не е само чалга. Голяма е и има всичко. За цените - като навсякъде.
Авеню - там също е хубаво, нямам кой знае какви впечатления.
Парти в Бизар - там правят много готини партита, става уникално. Мисля, че всяка седмица по няколко пъти имат партита и сигурно ще има студентско, но ще е претъпкано.
Парти във Вог - то е точно на гърба на Версай - през деня е кафе, най-тузарското в Пловдив, вечерта подобно на Бизар правят яки партита. Сигурно ще има студентско, но се очаква да е претъпкано.
Парти в Мохито - това ни е най-близката дестинация. На 5 минути път е от "Копчето", а предмиството е, че не пускат чалга. Те си имат определена музика цяла вечер. Например парти с бг хип-хоп, или с хаус, или с денс музика. Обстановката е яка, цените са готини. Харесва ми там.
Инфи - там е уникално вечер и можеш да се размажеш. Самата обстановка и светлинните ефекти са много яки. Имат си постоянни денс партита, на които можеш направо да се "омажеш".
За мен най-готината алтернатива си остава Хистерия и Инфи. Вие избирате. Някой може да предложи и други места, аз казвам само тези, на които съм ходил. Иначе съм чувал, че в Планета било яко, но там е яко чалга и няма да ви хареса.