Vest nt tym je jeden z vrcholu teto hry a snad skoro kazdy chce toto dokazat.... Abych rekl pravdu nemam skoro ani paru o tom co nt tym obnasi ..
Tohle mě právě děsí. I já jsem o rwystyrkově návrhu uvažoval, asi jako většina z nás. Bavilo by mě to a byl bych připraven obětovat nějaký ten volný čas, co mi práce a rodina ještě dovolí. Ale zvážoval jsem, zda budu schpen dostatečně reprezentovat všechny české manažery, zda tu zodpovědnost unesu, zda budu každý týden ochoten obětovat čas analýze soupeřů, řídit trénink, obhajovat svá rozhodnutí atd. A rozhodl jsem se, že si tím jistý nejsem a nepřihlásil se. Asi jako většina z nás.
A pak příjdeš ty a prohlásíš, že sice nevíš, do čeho jdeš, ale že to zkusíš a že to prostě chceš. Vůbec Ti nevadí, že se tady do Tebe zkušenější manažeři pouštějí a kritizují Tě ještě v době, kdy jsi neměl šanci se jako trenér NT převést. Zamyslel ses aspoň jednou nad jejich argumenty? Zamyslel ses aspoň jednou? Opravdu myslíš, že máš autoritu, kterou by česká BB komunita byla ochotna uznat a přijmout? Opravdu si myslíš, že názory druhých, které se Ti nelíbí, musí být vyvráceny nebo alespoň zpochybněny?
Je pravda, že trenéra rwystyrkova formátu asi už nikdy mít nebudeme, aspoň co se týče výsledků a programu. Nejspíš. Ale ať je jeho pokračivatelem někdo, kdo ... prostě Někdo.
Last edited by m_art_in at 9/30/2011 8:31:53 AM