BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > magyar kosárlabda

magyar kosárlabda

Set priority
Show messages by
From: JoeBlack

This Post:
00
204024.11 in reply to 204024.10
Date: 12/6/2011 6:35:03 AM
Overall Posts Rated:
411411
soproni lévén ismerem jól Székelyt, majdnem azt mondhatom van közös baráti körünk, beszélgettem már vele, és ismerem a szakmai tudását felkészültségét, valamint Zsuzsival egy suliba jártunk jóba voltunk, kosaraztunk eleget egymás ellen, szóval jól ismerem a Székely családot. szerintem nincs igazad, de egyenlőre abba igazat kell adnom, ami lejön jelenleg a munkából és az nt eredményekből az a hozzá nem értés és eredménytelenség. De nem Székely miatt van ez szerintem. Benne szakmailag sokkal több van amit eddig nem tudott megmutatni. persze nem akarom fényezni, a felelősség ezért a szereplésért az övé 100%-ban. de az állományunk is harmat gyenge. az öreg Vetési Imi bácsi megmondta (aki ismeri ismeri aki nem vessen magára) végy egy jó centert! nekünk jelenleg nincs szerintem se európa szintű 4 se 5-ös játékosunk. így azért nagyon nehéz!

This Post:
11
204024.12 in reply to 204024.11
Date: 12/6/2011 7:45:31 AM
Overall Posts Rated:
88
Csak az OLAJ !!! :)

From: kaygee

This Post:
00
204024.13 in reply to 204024.11
Date: 12/6/2011 7:53:15 AM
Overall Posts Rated:
173173
Semmi gond, lehet, hogy én tévedek. Én csak NBII-ben kosaraztam, de annyit tudok, hogy nem ő az ideális edző, akitől én tanácsokat szeretnék hallani egy meccsen. Szerintem felfoghatatlan, amit időkéréseknél mond. Egyszer egy oldalról bekiabálás is megmaradt, valami olyasmi hangzott el, hogy "Olyan lassan gondolkodtok a pályán, hogy az szörnyű", na ez engem hozzászegezett a székhez. Ebből mit ért egy játékos? Azzal tökéletesen egyetértek, hogy nem éppen ideális a játékosanyag, akivel dolgoznia kell. Nem csak 5-ösben van hiány, nincs irányító sem, ez is nagy baj. Évek óta Sopronban sincs. Apropó Sopron, ott viszont van játékosállomány. Feltételezem, hogy az átigazolásokban nem ő hoz (vagy nem csak ő) döntést, hanem a klubvezetés, de a kompetenciát mutatja, hogyha tavalyelőtt nem echte 2-est hoznak irányítónak (Tolliver), akkor egy olyan Pécs, amelyiknek két légiósa sérült és egy toldozott-foldozott járni alig tudó Vajda Anna az egyetlen használható magas embere, talán nem lépte volna le 3 meccsen. Ha hozzávesszük ehhez, hogy az idei döntőben is hozta a Pécs az első két meccset, az 5 bukott bajnoki döntő volt sorozatban. Ég és föld volt a két csapat között tavaly játékerőben a különbség, és egy kicsit úgy érzem, hogy a Pécs rossz taktikája volt a bukta oka az utolsó három meccsen (Djokics nyakig benne volt, iványi Dalmával együtt, de ez már más lapra tartozik).

Apropó Ivkovic. Örökre megmarad bennem egy észtek elleni barátságos meccs sokatmondó taktikai utasítása. Odaszólt valakinek (sajnos már nincs meg, hogy kinek), és kacsintott hozzá egyet, "Te az az ürge idősebb mint én" + még egy mosoly. Na ebből értette a játékos, hogy mennyire kell őrizni az ellenfél játékosát. Az egyetlen probléma, hogy Gert Kullamae-ről volt szó, akik akkoriban a német Bamberg + az egész Bundesliga talán legjobb tripladobója volt. Sosem arról volt híres, hogy szaltókat hány a labdával, de ha openben megtalálja a labda, akkor büntet. A meccset ha jól emlékszem, végül hoztuk, de triplát kaptunk bőven... Szóval ha akár Mucsaröcsöge SC is jön ellenem, akkor is megpróbálom feltérképezni az ellenfelet, és nem röhögök azon, hogy egy idősebb játékos szerepel náluk.

Na mindegy, nem sztorizgatok, ettől persze bárki lehet jó szakember...

Last edited by kaygee at 12/6/2011 7:54:25 AM

This Post:
00
204024.14 in reply to 204024.12
Date: 12/6/2011 8:52:06 AM
Overall Posts Rated:
2828
Csak az Ase !
Nagyon ránk férne már egy edző váltás, meg ezt hülye zalaegerszegi vonalat is elfeledhetnénk már...:S

From: Cimi

This Post:
00
204024.15 in reply to 204024.8
Date: 12/6/2011 9:29:04 AM
Overall Posts Rated:
146146
Ha Rátgéber lesz a magyar válogatott edzöje akkor meg fog történni az a ritka eset,hogy játékos veri az edzöt ebben biztos vagyok. Rátgéber értett a nök nyelvén vagyis öket el tudta küldeni a picsbe de ha egy férfivel egyszer ugy fog beszélni mint ahogy a nökkel ott gyilok lesz ez ziher:-). volt szerencsém belgrádba hallani egy Rátgéber örjöngést nem volt semmi:-)

This Post:
00
204024.16 in reply to 204024.9
Date: 12/6/2011 1:59:05 PM
Overall Posts Rated:
2222
én is úgy éreztem,hogy Trotteren ment el a pótselejtező...egy jól működő rendszerbe beleraktak egy olyan játékost aki nem készült annyit a válogatottal és akárki akármit mond,nem fog annyira hajtani a válogatottért,mint egy magyar

az meg egy másik kérdés,hogy állítólag az egyik időkérés után Hanga megkérdezte Lórántot talán,hogy " te értetted mit mondott?"

This Post:
00
204024.17 in reply to 204024.16
Date: 12/6/2011 2:06:12 PM
Overall Posts Rated:
146146
igy van trotter felesleges volt. na és a potselejtezö elött a halmnak nem azt kellett volna nyilatkozni a nemzeti sportba,hogy az eb-n olyan csoportba kerülünk amiben tovább lehet jutni na az nagy lol volt:-)

From: Zolinho

To: Cimi
This Post:
00
204024.18 in reply to 204024.17
Date: 12/6/2011 2:49:14 PM
Overall Posts Rated:
2525
Emlékeim szerint azt nyilatkozták, hogy minden meccset nyerni fognak... :S

This Post:
00
204024.19 in reply to 204024.18
Date: 12/6/2011 4:35:24 PM
Overall Posts Rated:
146146
Halm Roland nyilatkozta,hogy ha kijutunnk az eb-re olyan csoportba kerülünk ahonnan tovább lehet jutni:-).
Majdnem tovább jutottunk csak közbeszolt egy Báder és a többiek alibizése:-)

This Post:
00
204024.20 in reply to 204024.13
Date: 12/7/2011 7:43:57 AM
Pocak KK
II.3
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Szigorúan magánvéleményként az általad (is) említettekhez:

Ivkovics: játékosként becsültem az elszántságát, még a csibészségeit is elnéztem Neki, amikor ellenfélként tért vissza,akkor is.Viszont-ahogy az Üvegtigrisben Gabenről mondták-jó srác, csak morálisan ingoványos... Nehezen feledhető húzásai voltak Szolnokon és máshol is,arról meg ne is szóljunk,hogy milyen érdekes kapcsolatai vannak. Szakemberként nehéz értékelni: az biztos, hogy a játékosait maga mellé tudja állítani, és vannak jó meglátásai-de komoly eredményt még sehol nem ért el,és nekem úgy tűnik, hogy egy plusz marék tökmagért képes villámgyorsan váltani...

Székely Norbertnél a szakmai oldalról nem mondanék véleményt, pedagógiailag viszont biztosan lenne mit tanulnia-ezt tanárként minden bántó szándék nélkül mondom. Feledhetetlen időkérései voltak azon a néhány általam látott meccsen, arról nem is szólva, hogy az ösztönzési módszerei is mintha kevéssé lennének hatékonyak. Lehet,hogy sokat tud a játékról, de hogy ezt nem tudja hatékonyan közvetíteni,az számomra bizonyos.

Trotter-ügy: nem volt helyes így, és akkor honosítani, ez tiszta sor. Generált egy csomó feszültséget,szétverte a csapategységet-mind igaz.Másrészt:ki és hogyan játszott volna 1-est? Emlékezzünk a lemondásokra, meg tegyünk szívünkre a kezünket: itt van egy (nekünk) kiváló játékos, aki hiányposztot oldhat meg-meg se próbáljuk?

Nem egyszerű dolgok ezek,no...

This Post:
00
204024.21 in reply to 204024.20
Date: 12/7/2011 8:13:08 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Másrészt:ki és hogyan játszott volna 1-est? Emlékezzünk a lemondásokra, meg tegyünk szívünkre a kezünket: itt van egy (nekünk) kiváló játékos, aki hiányposztot oldhat meg-meg se próbáljuk?

Azért 1-es posztra ott lett volna Fodor, Wittmann és ha nagyon muszáj Hanga. A selejtezőket is megoldották. Ha már honosított játékos, akkor inkább a régóta hiányposzt bedobót lehetett volna orvosolni. De ez is csak magánvélemény...

Advertisement