BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Οι ΒΒήδες μίλησαν

Οι ΒΒήδες μίλησαν

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211095.11 in reply to 211095.9
Date: 2/21/2012 3:05:23 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ερ. Αξίζει η τάπα τον μισθό της στους ψηλούς; Είναι χρήσιμη στους κοντούς; Υπάρχουν πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα που δεν γνωρίζουμε ακόμη;

Απ. Με μία λέξη, ναι. Είναι ένα πολύ χρήσιμο (γενικης χρήσης) σκιλλ και έχει αποτελέσματα στα αντίπαλα σουτ ακόμη και εάν δεν καταγράφεται σαν τάπα. Το μέγεθος του αποτελέσματος (σχ. δηλαδή η μείωση των αντίπαλων ποσοστών) είναι κάτι που δεν θα αποκαλύψουμε φυσικά, θα πρέπει να το βρείτε μόνοι σας.

Σχόλιο δικό μου: Η τάπα είναι πολύ σημαντικό σκιλλ και για τους ψηλούς και για τους κοντούς και είναι super must όταν παίζουμε ζώνη. Κυρίως η τάπα ´χτυπάει´ τους ρυθμιστικούς extra πόντους από drive , tip in κ.λ.π

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
211095.12 in reply to 211095.11
Date: 2/21/2012 3:14:08 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ερ. Ποιες είναι οι ιδέες σας για τον εντοπισμό, διαείριση και αντιμετώπιση των ´κλεφτών´ σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι;

Έχουμε τους σπουδαίους GM's και EGM's να ευχαριστήσουμε για την άριστη δουλειά που κάνουν για να αποτρέψουν την ´κλοπή´. Μέχρι τώρα το σύστημα λειτουργεί οπότε σκοπεύουμε να διατηρήσουμε την βάση του, χωρίς να αλλάξουμε πολλά. Από την άλλη μεριά αναπτύσουμε νέα εργαλεία για τον εντοπισμό των κλεφτών αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πράγματα σχετικά, θα μπορούσαμε;

Σχόλιο δικό μου: Μακαρι να αναπτύξουν και κανά πιο σοφιστικέ εργαλείο γιατί για την ώρα το πράγμα δείχνει Χριστιανοί-Λιοντάρια

This Post:
00
211095.13 in reply to 211095.7
Date: 2/21/2012 3:23:46 AM
Overall Posts Rated:
303303
Η πρόθεση τους να μην βάλουν ανωτατο όριο ανά κατηγορία στους μισθούς με βρίσκει κάθετα, οριζόντια και πλαγίως αντίθετως. Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να υπομείνουμε πάλι ομάδες ακόμη και στον κορυφαίο θεσμό του Β3 να αγοράζουν τον τίτλο και όχι να τον κερδίζουν!

για πες ενα νουμερο που θα φανταζε νορμαλ σε σενα

This Post:
00
211095.14 in reply to 211095.12
Date: 2/21/2012 3:24:15 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ερ. Ποια είναι τα βραχυπρόθεσμα και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας σχετικά με το παιχνίδι; Έχετε κάποιο σχέδιο να αναπτύξετε κάποια BB ´εφαρμογή´ στο άμεσο μέλον;

Απ. Τα άμεσα σχέδια είναι να ολοκληρώσουμε την βελτιστοποίηση του παιχνιδιού, καθαρισμός bugs και ανάπτυξη κάποιων όμορφων νέων χαρακτηριστικών. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια είναι να μεγαλώσουμε την βάση των χρηστών και το τεαμ ανάπτυξης καθώς εκμοντερνίζουμε το παιχνίδι με την χρήση νέων τεχνολογιών. Καταλαβαίνω ότι υπήρξα ασαφής αλλά το παιχνίδι αυτό καθέ αυτό είναι σε διαρκή εξέλιξη οπότε τα πλάνα αλλάζουν κάποιες φορές. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την λέξη ´εφαρμογές´.

Σχόλιο δικό μου: Εγώ γενικά σαν αρωστάκι είμαι αισιόδοξος
Εάν το ξεμπακάρουν λίγο (φέτος είναι πολύ καλύτερα) πιστεύω θα δούμε ομορφιές

This Post:
00
211095.15 in reply to 211095.13
Date: 2/21/2012 3:31:17 AM
Overall Posts Rated:
170170
Η πρόθεση τους να μην βάλουν ανωτατο όριο ανά κατηγορία στους μισθούς με βρίσκει κάθετα, οριζόντια και πλαγίως αντίθετως. Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να υπομείνουμε πάλι ομάδες ακόμη και στον κορυφαίο θεσμό του Β3 να αγοράζουν τον τίτλο και όχι να τον κερδίζουν!

για πες ενα νουμερο που θα φανταζε νορμαλ σε σενα

Mία λύση θα μπορούσε να είναι να μην επιτρέπεται να πας μείον (-) στο εβδομαδιαίο ισολογισμό παραπάνω απο ενα ποσοστό! Πχ το μέγιστο να είναι οτι τα έξοδα να είναι 20% παραπάνω απο τα έσοδα! (το νούμερο τυχαίο). Βασικά πιστεύω είναι ο μόνος τρόπος να το διασφαλίσεις αυτό που γίνεται με το ΒΒΒ. Γιατί αλλιώς ένα ενιαίο ποσό για όλους δεν μπορείς να το έχεις!
(Ήθελα καιρό να το πω αλλά όλο το ξέχναγα :Ρ )

Last edited by koutsoukman at 2/21/2012 3:33:42 AM

This Post:
00
211095.16 in reply to 211095.14
Date: 2/21/2012 3:33:05 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ερ. Παρακαλώ εξηγήστε μου γιατί επιτρέπεται κάποιος να μην βάλει καθόλου παίχτες να αγωνιστούν και να ´καταστρέφει´ το παιχνίδι;

Απ. Κάθε παιχνίδι δίνει απόλυτη ελευθερίας επιλογής στον manager. Το να επιλέγει κάποιος να μην κατεβάσει ομάδα είναι μέρος της ελευθερίας αυτής. Ξέρω ότι το ρωτάς αυτό επειδή το να αγωνίζεσαι απέναντι σε τέτοια ομάδα σε εμποδίζει από το να ρυθμίζεις ακριβώς τα λεπτά προπόνησής σου. Όμως θυμίζω ότι το παιχνίδι αρχικά δεν σεδιάστηκε για τον 48λεπτο μοντέλο προπόνησης. Κάποιες φορές κανείς πρέπει να προσαρμόζεται και να ανέχεται τις ´καταστροφές´.

Σχόλιο δικό μου: Εμένα όλα normal μου φαίνονται,....εξάλου δεν βλέπω άλλη επιλογή.

This Post:
00
211095.18 in reply to 211095.16
Date: 2/21/2012 3:44:43 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ερ. Γιατί οι ανώτατοι μισθοί είναι τόσο υψηλοί που κανένας δεν μπορεί να τους αντέξει οπότε οι καλύτεροι παίχτες είναι φθηνότεροι (σχ. σε κόστος αγοράς) από τους απλά καλούς; Αυτή είναι η άποψη των BBήδων για το πως πρέπει να λειτουργεί η αγορά ;

Απ. Το οικονομικό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Απαιτεί γνώση και ικανότητες για να το μάθει το οικονομικό κάποιος σωστά και να βρει την σωστή ισορροπία. Το να έχει κανείς παίχτες με πολύ ψηλούς μισθούς δεν είναι βιώσιμο στην πραγματικη ζωή μακροπρόθεσμα, και είναι και που θέλουμε να εξομειώσουμε και εδώ. Εάν αυτό σημαίνει ότι οι καλύτεροι παίχτες θα έχουν απίστευτα ψηλούς μισθούς, ας είναι.

Σχόλιο δικό μου: Στην θεωρία απλά συν το χρόνο οι τεράστιοι μισθοί λόγω έλλειψης οικονομικής πρακτικότητας θα μας αφήναν. Στην πράξη όμως υπάρχουν ομάδες από μικρές χώρες συνήθως που με το άγιο tanking ανατρέπουν αυτή την εικόνα και συντηρούν τους παίχτες δεινόσαυρους. Μάλιστα από την στιγμή που δεν θέλουν να βάλουν άνω φράγμα στους μισθούς θα πάμε μεν κάποια στιγμή σε ισορροπία,....με πολύ αργό ρυθμό όμως.

Last edited by GM-sarithin at 2/21/2012 3:46:07 AM

This Post:
00
211095.19 in reply to 211095.17
Date: 2/21/2012 3:54:11 AM
Overall Posts Rated:
170170
Αν και δεν είναι και το κατάλληλο νήμα να το κουβεντίασουμε , νομίζω και η ερωτηση μας δεν ήταν πολύ αναλυτική ωστε να καταλάβει ο κόσμος γενικά τι παίζει μπας και τους πιέσει. Αλλά όντως πιστεύω οτι αυτο με το ποσοστό ειναι η μόνη ρεαλιστική και εύκολη λύση

This Post:
00
211095.20 in reply to 211095.18
Date: 2/21/2012 4:11:45 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ερ. Κάποιες διευκρινήσεις για τις άμυνες σε ´κουτί´. Ο καλύτερος παίχτης/σκόρερ μαρκάρεται σε προσωπική άμυνα. Πως προσδιορίζεται ο ´καλύτερος´ παίχτης; Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ή κατά την διάρκεια; Εάν είναι πριν το παιχνίδι ποιοι παράμετροι λαμβάνονται υπόψιν......; Μισθοί; Μέσοι όροι της σεζόν ; Κάτι άλλο;
Εάν επιλέγεται ο ´καλύτερος´ κατά την διάρκεια του ματς υποθέτω ότι αυτός ο παίχτης γενικά αλλάζει (σχ. είναι άλλος κάθε φορά)

Ο ´πέμπτος´ παίχτης χρησιμοποιείται σε προσωπική άμυνα. Ποιος είναι ο ´πέμπτος´ παίχτης; Ο καλύτερος (εξωτερικός/εσωτερικός) αμυντικός; H απλά ο παίχτης που παίζει στην αντίστοιχη θέση με τον αντίπαλο ´καλύτερο´ επιθετικο; (π.χ Ο καλύτερος αντίπαλος επιθετικός παίζει P.F θα αμυνθεί σε προσωπική άμυνα ο δικός μας P.F σε κάθε περίπτωση;)

Είναι αυτός ο ´πέμπτος´ παίχτης φιξαρισμένος ή αλλάζει κατά την πάροδο του χρόνου;
Γιατί δεν μας δώσατε την ελευθερία να επιλέγουμε εμείς ποιον παίχτη ή θέση θα μαρκάρουμε και ποιον παίχτη μας να χρησιμοποιούμε για την προσωπική άμυνα;

Απ. Μολονότι δεν μπορώ να αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες, μπορώ να σου δόσω μια γενική ιδέα για το πως λειτουργούν οι άμυνες σε κουτί. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι τόσο ο καλύτερος αμυντικός όσο και ο καλύτερος επιθετικός υπολογίζονται με βάση τα skill τους. Δεν μπορείς να ´σετάρεις´ ποιοι θα είναι αυτοί οι παίχτες αλλά μπορείς να το υποθέσεις, με ορθολογισμό και κοινή λογική. Επίτηδες σχεδιάστηκε έτσι. Αυτοί οι ρόλοι παραμένουν ακόμη και μετά τις αλλαγές, άρα δεν γίνονται τροποποιησεις στους ρόλους μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Ίσως ήδη να είπα πολλά:P

Σχόλιο δικό μου: Αυτοί οι ρόλοι παραμένουν ακόμη και μετά τις αλλαγές, άρα δεν γίνονται τροποποιησεις στους ρόλους μετά την έναρξη του παιχνιδιού.!!!!!

Όλα τα λεφτά κατά την γνώμη μου.

Advertisement