BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Futbol

Futbol (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
214647.11 in reply to 214647.10
Date: 4/18/2012 9:05:31 AM
Overall Posts Rated:
4747
Amrabat Hasan Ali Kaldırım haberleri doğru mu gerçekten fenerbahçeye geldilermi

From: Guzzz

To: ard
This Post:
00
214647.12 in reply to 214647.9
Date: 4/18/2012 9:59:40 AM
Overall Posts Rated:
255255
Ozan'ın tekrar servis ettiği hiçbir haber yok. Sadece disiplin kuruluna sevk edildiğini haber verdi, burada Fenerbahçe ile ilgili birşey de üstelik senin bunu demeni gerektirecek herhangi bir yorum da yok bence :)

From: @zcan

This Post:
00
214647.13 in reply to 214647.10
Date: 4/18/2012 10:16:41 AM
Overall Posts Rated:
250250
alı hocam oyle seyler yazıyorlarkı konustugumuz konu gs bjk macı demırorene kadar gıdıyor ucu dedıklerının sankı bız demırorenden cok memnunuz gıttı dıye bayram ettık ama gs nın fanları sadece konusmak ıcın sallıyorlar konustugumuz konu uzerıne yorum yapamayacak kadar ortada hersey berbat oynuyan 2 takım hakem sayesınde kazanan bır g saray vardı bunu kabul etmek neden zor gelıyor...

From: arda

This Post:
00
214647.14 in reply to 214647.13
Date: 4/18/2012 10:28:13 AM
galatasaray suns
II.3
Overall Posts Rated:
273273
Second Team:
galatasaray suns II
alı hocam oyle seyler yazıyorlarkı konustugumuz konu gs bjk macı demırorene kadar gıdıyor ucu dedıklerının sankı bız demırorenden cok memnunuz gıttı dıye bayram ettık ama gs nın fanları sadece konusmak ıcın sallıyorlar konustugumuz konu uzerıne yorum yapamayacak kadar ortada hersey berbat oynuyan 2 takım hakem sayesınde kazanan bır g saray vardı bunu kabul etmek neden zor gelıyor...

bu lafı üzerime alınarak ne yazıkki cevap verme gereksinimi duyuyorum üzülerek.. gs fanları konuşmak için sallıyor demişin ama bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ediyorum..yenilgilyi sadece hakeme bağlayıp başka şeyleri görmemezlikten gelmenizi anlamıyorum gol ofsayt kabul ama bunun dışında verilen diğer kararların hiç birinde art niyetli olduğunu düşünmüyorum.. berbat oynayan beşiktaşa karşı rakibine nazaran daha derli toplu oynayan bir galatasaray vardı ve maçı kazandı

bu hakem hatalarıyla kazanılan veya kaybedilen ilk maç değil son maçta olmayacaktır..

Last edited by arda at 4/18/2012 10:29:05 AM

To: arda
This Post:
00
214647.15 in reply to 214647.14
Date: 4/18/2012 10:38:07 AM
Overall Posts Rated:
250250
arda sozum sana degıldı ama sende obur arkadas gıb dusunuyorsun bence ıkısıde galıbıyetı haketmedı berbat bır oyun vardı sahada ve hakemın verdıgı hatalı bır kararla macı aldınız ılk ve ya son olmayacagını herkes bılıyor zaten 20 tane pozısyonda basketbol gıbı hucum faul calarak cıldırttı ınsanları hala art nıyet yoktu dıyorsun benım bıldıgım savunma oyuncuları daha sık faul yapar durdurmak ıcın ama bızım hucumculara daha cok faul calıp her atagı kestı Q7 ye kırmızı vermeyerek te eyyamcılıgın buyugunu yaptı farklı maclarımı seyrettık yoksa yendık sartlar ne olursa olsun dıyosan haklısın tebrık ederız dıjı turku zengınlestırmek ıcın yapılan bu po maclarına hıc gerek yok sampıyonluk normal sezonda zaten sızın hakkınız sımdı bunu hakemlerın kollamasına gerek varmı sence ama gıtmesın hakedılmıs sampıyonluk dıye oynatmasınlar o zman po ları her sey bellıyse boyle...

From: akyurtlu

This Post:
11
214647.16 in reply to 214647.13
Date: 4/18/2012 11:03:07 AM
Dingo BC
III.8
Overall Posts Rated:
359359
tamam da abi her taraftar kendi takımı söz konusu oldugunda olaylara tarafsız bakamaz. bu cok dogal. bi gsliyi neden hakem hatasıyla kazandıgınızı kabul etmiyorsunuz diye zorlamak cok da dogru degil. ben bi fenerli olarak diyorum bunu. tama belki hakem hatası belki degil. sonuçta kazandılar. ve hadi hakem hatasıyla kazandık desinler. ne bjk ne fb bu işten hiçbirsey kazanmıcak. alınacak olan puanlar zaten alındı :) bu kadar kendimizi hırpalamanın kimseye yararı yok.

ya da su melo konusundaki bjk lilerin ya da fenerlilerin saldırıları. takımın kendi içindeki meseledir. baskalarını ilgilendirmez. melo iyi bir oyuncu ise ne diye gurur yapıp da sampıyonlugu riske atsınlar ki? sanki futbol cok onurlu bir oyun :) hepimiz biliyoruz nelerin döndügünü. buna takılmak cok anlamsız :)

ve aradanın su sözüne katılıyorum. bu maç hakem hatasıyla kazanılan ne ilk maç, ne de son maç olur. hakem hataları her sporda var. insan her yerde hata yapıyor. hakem olunca mükemmel olmasını beklemek yersiz. art niyet vardır yoktur bilemem. ama hakem hata yaptı diye de burda birbirimizi yemenin kimseye bi faydası yok. biraz sakin kalmayı bilelim. kırmayalım birbirimizi. hangi takımı tuttgumuzun ne önemi var. hepimiz arkadasız surada. biraz daha ılımlı olalım.

This Post:
00
214647.18 in reply to 214647.17
Date: 4/18/2012 12:54:06 PM
Overall Posts Rated:
250250
lloyd hoca kufur yok hakaret yok hos olmuycak sekılde bıtırmenız ıcın sebebte yok sız yonetıcı oldugunuz halde bız menecerlerden daha sert sozler yazıyorsunuz bjk ve gs den bahsederken ..oyuncuların kotu oynadıgını soyluyorum sız bır kısı bıle demıyor dıyorsunuz daha nasıl dıyecegım 9 sutuna mansetmı yapalım ..seyır olayında ıse macı cıgrından cıkarıp seyırcıyı delıeden bır ebue ve hakem faktoru vardı bu her derby mactada oluyor hem haksızlıkla kazanan hemde bagıran cagıran taraf sınız gocek alt yapıda denenmıs gıtmıs sonra g sarayda basketbol oynamıs bu maca atanırsa yaptıgı hataya tabı kasıtlı bakarız baska hakemmı yoktu ..ve yaptıgı hata sonucu etkılememıs gıbı yazıyorsunuz .tartısma noktalansın yoksa hos olmuycak deyıp tehdıt etmenızde hos olmamıs ..

Message deleted

This Post:
00
214647.20 in reply to 214647.19
Date: 4/18/2012 1:06:59 PM
Overall Posts Rated:
250250
gercekte olabılır guz 16 yasında gelmıs denenmıs ama g sarayda top oynamıs aynı seymı bu..

From: Guzzz

This Post:
00
214647.21 in reply to 214647.20
Date: 4/18/2012 1:08:18 PM
Overall Posts Rated:
255255
Tamam fotoğrafa baktım da photoshop ile alakası yok ama oradan onun Hüseyin Göçek olduğunu kim gördüyse gerçekten kuvvetli gözleri varmış..

Last edited by Guzzz at 4/18/2012 1:11:33 PM

Advertisement