ja mam trenera pierwszorzędnego (5lvl), ale przez większość czasu w 5,4 i 3 lidze miałem zaawansowanego (4lvl) i mi wystarczał...teraz mam sporo kasy to mogę sobie na lepszego pozwolić, ale wam bym na początek lepszego nie polecał.
jeśli chodzi o to stwierdzenie - blokowanie rozwoju drużyny
chodziło mi o to, że zaczynając grę od takich wydatków - zakup 18-latkóe pod trening + trener 5lvl nie będziesz miał kasy na nic innego, więc za bardzo poświęcisz rozwój całej drużyny (w jakimś sensownym tempie) kosztem treningu...naprawdę z 19-latkami i trenerem 4lvl nie poczujecie wielkiej różnicy (szczególnie na waszym etapie gry i poziomie ligowym), a w kieszeni zostanie sporo kasy na szybkie dokupienie wzmocnień na inne pozycje, czy rezerwowych czy też rozbudowę hali:)
nawet mi byłoby szkoda bulić za 18-latków sporo większą kasę...jak trenujesz dla siebie, a nie pod kadrę to rok różnicy będize bez większego znaczenia, a twoje finanse na pewno sporo na tym zyskają.
poza tym lepiej kupić np lepszego 19-latka w cenie gorszego 18-latka...szczególnie patrząc z waszego pkt widzenia.
Last edited by Huanito at 4/22/2012 8:10:28 AM