Στέλιο θα ξεκινήσω ανάποδα απο το τελευταιο σου μηνυμα:
Οσον αφορά για τα στατιστικά ( και σκορ) ημιχρόνου εσυ ιδίως εχεις πληγωθει αρκετες φορές.Και αν υπήρχαν στατιστικά ημιχρονου τότε εσυ θα ησουν πρωταθλητής ημιχρονου. Ελπιζω να το κατάλαβες και να μην το δεις αρνητικα.
σήμερα το μεσημέρι κατέβασα τον παπαγάλο.μολονότι δεν έχω βρει ΄καρη ακόμα στο 100%,μπορώ να πω ότι τα γραφήματα του αποδεικνύουν ότι η υποψία μου ήταν σωστή.στο δεύτερο ημίχρονο ξεικινάει η κατρακύλα.οι παίκτες αρχίζουν να παίζουν χειρότερα.και τα ποσοστά της πτώσης σε απόδοση,είναι τρομερά στις ακραίες περιπτώσεις.μιλάμε δλδ ότι ο παίκτης με άθλια αντοχή που παίζει μέχρι τέλους,στο τέλος παίζει σαν άθλιος κι ας είναι παντού 20!
με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί το πόσο προσπαθεί η κάθε ομάδα.κι αυτό στο 2ο ημίχρονο επιδρά μόνο.
στην περίπτωση τη δικιά μου λοιπόν όντως τα περισσότερα ματς στο 2ο ημίχρονο τα έχασα.ήταν και από αντοχές(αδυναμία στο 5 μεν,αλλά και πολλά 48λπετα),αλλά ήταν κι από διαφορές προσπάθειας.αν θυμάμαι καλά,από τα 20 ματς της σεζόν,χαλαρά με έπαιξε ο αντίπαλος μόνο στα 4 από αυτά,ενώ νομίζω πως έγαγα και 5 ή 6 δυνατές.
Οσο για την αντοχη ειναι θεμα επιλογής. Εγω προσωπικα θυσιασα αρκετες προπονησεις για να φτάσω τους παικτες μου στο επιθυμητο αποτελεσμα αντοχης
.
σε ζηλεύω εδώ.η αντοχή είναι τζάμπα και βοηθάει στην διάρκεια της απόδοσης του παίκτη.όταν μάλιστα κουράζονται οι αντίπαλοι,ο δικός σου τα πάει ακόμα καλύτερα.η ταχύτητα της προπόνησης αυτής δεν επηρεάζεται από την ηλικία του παίκτη.έτσι πρώτα φτιάχνεις τα άλλα,και μετά την αντοχή!εγώ που προπονούσα και προπονώ με προοπτική εθνικής δεν μπορώ να ασχοληθώ ακόμα σοβαρά με αυτό το κομμάτι.ωστόσο είμαι στο 6+ ουσιαστικά
.Και όσο αν ο Γκοεσας εχει καλυτερο σουτ, πασα και τρίποντο διαφωνω προς το τρίτο.
Βρεθηκαν αντιμετωποι στο διαγωνισμο τριποντων και κερδισε ο καλυτερος.
να κουράστηκε μπορεί.να έχει μικρότερη εμβέλεια αποκλείεται.
ο δικός μου ο Λουνγκ που πωλείται έχει 30.000 μισθό λόγω της 11άρας εμβέλειας του που είναι πανάκριβο σκιλ για το 2άρι.
άρα το πολύ να έχει 12 ο Κράφτ.παραπάνω το αποκλείω.ο Γκοέσας πάλι έχει 13 νομίζω.
δεν γίνεται να τον περνάς λόγω μισθών.εκτός πια κι αν τον τουμπάνιασες φέτος με προπονήσεις.
ξαναλέω ότι η αντοχή κάνει την διαφορά στον Κράφτ.γι'αυτό όταν τον ψήφισα έκανα λόγο για ντούρασελ παίκτη!