BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > ΣΕΖΟΝ 21

ΣΕΖΟΝ 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224551.11 in reply to 224551.10
Date: 9/3/2012 5:45:26 AM
Overall Posts Rated:
3535
Σας ευχαριστω ολους!Οσο αφορα το σχολειο το θεωρω ως μιας πρωτης ταξεως επαναληψη εφοσον εχεις κανει τα απαιτουμενα μαθηματα το καλοκαιρι σε καποιο ιδιαιτερο μαθημα η φροντιστηριο.Τωρα οσο αφορα τις ωρες διαβασματος,να σας πω οτι ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα τα τελευταια 6 χρονια ζω στη Συρο λογω της μεταθεσης του πατερα που φενεται πλεον οριστικη και μονιμη.Εδω στο νησι φροντιστηρια δν υπαρχουν και τα ενα-διο που υπαρχουν δν εξασφαλιζουν επιτυχια σε ολα τα εξεταζομενα μαθηματα.Για να γινω λιγο πιο σαφης,για παραδειγμα ενα φροντιστηριο που ασχολειται με φυσικη,μαθηματικα,εκθεση διαθετει ενα φυσικο καλο γνωστη με μεγαλες επιτυχιες,αντιθετως οι αλλοι δυο δεν ειναι συγκρινομενου επιπεδου επομενως ανατρεχεις καπου αλλου για εκθεση και μαθηματικα.Συνηθως σε ιδιαιτερα μαθηματα.Θελω να πω οτι δν υπαρχει καταλληλη οργανωση για πανελληνιες οσο αφορα τη φροντιστηριακη δραση και ολο το βαρος κυριολεκτικα πεφτει πανω στον μαθητη αφου η καθοδηγηση που δεχεται απο καποιον ειδικο ειναι ελαχιστη.Ενα μειονεκτημα σε σχεση με τις μεγαλουπολεις που θεωρω οτι ειναι αρκετα σημαντικο.Ετσι οι ωρες διαβασματος φυσικα με μια πολυ καλη οργανωση, οπως ειπε και ο Κλαουντιο,ισως ειναι το κλειδι.Αγχος δν παιζει και αθληση αρκετη για ξελαμπικαρισμα οπως λετε !

Υ.Γ Ευχαριστω για τη βοηθεια απλα θεορουσα αναγκαια μια συμβουλη απο καποιον πιο εμπειρο σε αυτο το θεμα. O ΙΙΙ.14 μετα απο τοσες σεζον εχει γινει δευτερη οικογένεια, οποτε ολοι οι συλλογισμοι σας εδω μεσα :P

This Post:
00
224551.12 in reply to 224551.10
Date: 9/3/2012 5:49:44 AM
Overall Posts Rated:
3535
Α! και κατι αλλο τι ηταν αυτη η πωληση ζελικο?''αξιεπαινος'' υποβιβασμος ;p με κανεις να θελω να μην ξανακατευασω ομαδα και με 4/4 σκαουτινγκ εβρι γουικ ;)

This Post:
00
224551.13 in reply to 224551.12
Date: 9/3/2012 6:02:23 AM
Overall Posts Rated:
7474
Α! και κατι αλλο τι ηταν αυτη η πωληση ζελικο?''αξιεπαινος'' υποβιβασμος ;p με κανεις να θελω να μην ξανακατευασω ομαδα και με 4/4 σκαουτινγκ εβρι γουικ ;)

Να σε φτιαξω κι αλλο?Ηταν ντραφτ με 0 επενδυση στο σκαουτινγκ :P Κανονικο λαχειο οπως γραφω στην ανακοινωση.
Μεχρι και λεφτα για υποστηρικτη μου εδωσε ο Γιαννικος..Χεχε..

Δημητρη, μη δινεις τετοια στοιχεια (96-98 πανελληνιες), αποκαλυπτεις την ηλικια σου. :P Πλακα κανω φυσικα, καθε ηλικια εχει τη χαρη της.:)

Μιας και το φερε η κουβεντα εγω εδωσα το 2007.

ΥΓ.Για το σχολειο, ανεφερα επιτηδες την ατακα ''στις περισσοτερες των περιπτωσεων'', για να τονισω οτι δεν ισχυει σε ολα.
Τουλαχιστον στο δικο μου (και σε αλλα της περιοχης) μονο μαθημα δεν γινοταν, με εξαιρεση τη θετικη κατευθυνση της Γ'Λυκειου που ημασταν 8 ατομα οποτε δεν μπορουσε και να μην γινει μαθημα.

Last edited by zeliko-13- at 9/3/2012 6:04:56 AM

This Post:
00
224551.14 in reply to 224551.13
Date: 9/3/2012 6:30:25 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
34 είμαι και δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου, μην αγχώνεσαι :)

This Post:
00
224551.15 in reply to 224551.8
Date: 9/3/2012 7:45:40 AM
Overall Posts Rated:
5454
Συνγχαρητηρια φιλε το πιο βασικο να κανεις κατι που το θελεις και σου αρεσει.Για την οργανωση που λεγαμε,εχω ξεκινησει απο αρχες καλοκαιριου και πιστευω οτι παλευεται.Τι κατευθυνση εισουν? τεχνολογικη?

Τεχνολογική ήμουν φίλε μου,με μάθημα επιλογής την Βιολογία γενικής παιδείας.Το να διαλέξω βιολογία γενικής παιδείας ήταν το μεγαλύτερο μου λάθος,διότι έπρεπε να είχα πάρει ΑΟΘ + μαθηματικά γ.π.Αν είσαι και εσύ τεχνολογική θα σου πρότεινα να διαλέξεις οπωσδήποτε ΑΟΘ και μαθηματικά γιατί και είναι εύκολα αλλά και σου δίνουν μόρια σε 3 επιστημονικά πεδία(στο 5ο το ΑΟΘ δίνει πάρα πολλά μόρια).Στην τελική αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με 7 μαθήματα,άφησε το ΑΟΘ και δήλωσε μόνο μαθηματικά για τις πανελλήνιες.Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να δεις γιατί συμφέρει το ΑΟΘ. Εγώ φέτος έγραψα βιολογία γενικής 18.1.Αν έγραφα τον ίδιο βαθμό σε ΑΟΘ και μαθηματικά τώρα θα ήμουν αυτομάτως +400 μόρια στο 2ο και 4ο πεδίο που με ενδιέφερε(σημείωση,φέτος στο ΑΟΘ πέσανε πολύ εύκολα, ενώ στην βιολογία πέσανε δύσκολα από την άποψη ότι μερικά θέματα ήταν υποκειμενικά...)

Τώρα θα σου εξηγήσω γιατί ανέβηκαν οι βάσεις σε πολλές σχολές στο 2ο και 4ο πεδίο.Όπως είπα και πριν πέσανε εύκολα στο ΑΟΘ και τα μαθηματικά γ.π. ήταν πιο εύκολα από τα περυσινά.Επειδή υπάρχουν πολλά άτομα που πήραν ΑΟΘ και ΔΕΝ δήλωσαν οικονομικές σχολές,αλλά μόνο 2ου και 4ου πεδίου, συσσωρεύτηκε πολύς κόσμος σε αυτά τα πεδία.Κερδισμένοι φυσικά ήταν όσοι είχαν 7ο μάθημα και για τον λόγο αυτό ανέβηκαν οι βάσεις.Οπότε καλό είναι να πάρεις αυτό το μάθημα γιατί είναι το κλειδί των Πανελληνίων.

Last edited by unforgiven at 9/3/2012 7:48:01 AM

This Post:
00
224551.16 in reply to 224551.9
Date: 9/3/2012 8:05:31 AM
Overall Posts Rated:
5454
Δινε βαση κυριως στο φροντιστηριο γιατι το σχολειο (στις περισσοτερες των περιπτωσεων για να μην ειμαι απολυτος) δεν προσφερει και πολλα.

Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου.Μαθήματα όπως η Βιολογία γ.π.,το ΑΟΔΕ και η Ιστορία θεωρητικής δεν χρειάζεται να τα κάνεις και στο σχολείο και στο φροντιστήριο.Άλλα μαθήματα όμως,όπως η έκθεση ή τα μαθηματικά είναι απαραίτητο να τα παρακολουθείς και στο σχολείο και στο φροντιστήριο.Επίσης χρήσιμο για την έκθεση είναι να παρακολουθείς μαθήματα γενικής παιδείας όπως η κοινωνιολογία ή ακόμα και επιλογής στο σχολείο όπως η Ιστορία της Τέχνης που παρακολουθούσα φέτος εγώ.Δεν ξέρω αν είδες το φετινό θέμα της έκθεσης,αλλά εγώ στο υπενθυμίζω...

<<Γ1. Σε ημερίδα του δήμου σου με θέμα «Τέχνη και Ζωή» συμμετέχεις ως εκπρόσωπος του σχολείου σου με εισήγηση 500-600 λέξεων. Στην εισήγηση αυτή αναφέρεσαι στην προσφορά της Τέχνης στους νέους σήμερα, καθώς και στους τρόπους με τους οποίους μπορεί το σχολείο να συμβάλλει στην ουσιαστική επαφή τους με αυτήν>>.

Ναι ήμουν πολύ τυχερός,αλλά φαντάσου να μην παρακολουθούσα καθόλου Ιστορία της Τέχνης φέτος...

Για την ιστορία έγραψα 14.5, ενώ στο φροντιστήριο με το ζόρι περνούσα το 12.

This Post:
00
224551.17 in reply to 224551.16
Date: 9/3/2012 11:25:07 AM
Overall Posts Rated:
3535
Συνγχαρητηρια και παλι φιλε!Εχω ξεκινησει ιδιαιτερο Α.Ο.Θ απο αρχες καλοκαιριου τωρα ειμαι στο δευτερο κεφαλαιο και νομιζω οτι παμε καλα και φενεται τουλαχιστον μεχρι στιγμης ευκολο, οπως ειπες και εσυ.Ετσι κι αλλιως ειχα κατασταλαξει απο δευτερα λυκειου οτι θελω σχολη οικονομικων επομενως επελεξα το Α.Ο.Θ και φυσικα αρπαξα και τη στατιστικη μαθηματικων αφου ειναι πακετο αυτα τα δυο.Δεν εχω ξεκινησει ακομη αλλα μου εχουν πει οτι μοιαζει με την κατευθυνση επομενως η συνεχεια επεται οπου θα γινει και η εξακριβωση των πληροφοριων .Τωρα που ειπες Α.Ο.Δ.Ε παλουκακι 60 σελιδουλες αποστήθιση αλλα με χαροποιει το γεγονος οτι πλησιαζει εννοιες Α.Ο.Θ επομενως καποιες εννοιες οπως επιχειριματικοτητα,εργασια, τις τσιμπαω απο εκει ;P.Οσο αφορα την εκθεση πραγματι σταθηκες τυχερος εχοντας επιλεξει ενα μαθημα που ο πυρηνας του ειναι η τεχνη !Και ενας τετοιος βαθμος στην εκθεση ειναι κομπλε.Εδω καπου θα ηθελα να σε ρωτησω για την κοινωνιολογια οπως και για την ιστορια τεχνης ειναι μαθηματα που το σχολικο προγραμμα τα εχει δν τα επιλεγω σωστα;Το καλοκαιρι δουλευω κατευθυνσεις και επιλογης και δν τα εχω πολυ κοιταξει τα γενικης.

This Post:
00
224551.18 in reply to 224551.13
Date: 9/3/2012 11:40:09 AM
Overall Posts Rated:
3535
Δηλαδη αν αυτο δν λεγεται "μανα εξ ουρανου" τι λεγεται ;P Λοιπον σου λεω και κατι που δν ειπα πιο πριν.Η προηγουμενη σεζον στατιστικα αλλα και σε σχεση με το ροστερ που ειχα ηταν η χειροτερη απο καθε αλλη σεζον στην ΙΙΙ για την ομαδα μας .Ειχα "μπλεξει" και δν εδινα στο bb τη σημασια που επρεπε.Να μην τα πολυλογω απο την προ-προηγουμενη σεζον μου εχιαν ξεμεινει 10 ποντοι σκαουτινγκ εχωντας τερματισει 5ος θεωρουσα οτι την επομενη (δηλαδη την προηγουμενη)σεζον θα κκινηθω ακομη πιο χαμηλα επομενως ειχα 4/4 εβρι γουικ φτανω 50 κατι ποντους την προηγουμενη σεζον και λεω καλα ειναι παμε να δουμε τι γινεται τωρα.Ομαδα σαουτινγκ χωρις δευτερη σκεψη ολα τα 18χρονα στη πιστα και αφοριτες συνεντευξεις ενα προς ενα μεχρι που καταληγω σε τρεις στον Χρηματικο εε σορρυ Γιαννικο εννουσα και σε ενα πιεφ 1,93 4 μπαλακια προοπτικη και 5 μπαλακια αξιολγηση και Α+.Τελος τριτος ηταν η φοτοβολιδα η δικια μου που μας αφησε με 120 Κ δλδ μας καλυψε τρια γουικ σκαουτινγκ απο το τιποτα κατι ηταν και αυτο.Α οσο αφορα το δικο ηξερα οτι ειναι φημισενος η μβπ μιας και ειχε παντου 5 μπαλακια και Α+.Οποτε μπηκαμε μεα με τον νομο περσυ στα οικονομικα.Ο πιεφ που λεγα τον εχει η Τεκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλα(4η θεση στους μπλε εκεινος) 4η θεση στους κοκκινους εγω αλλα με 2 νικες παραπανω γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ;PPPPPP

This Post:
00
224551.19 in reply to 224551.1
Date: 9/9/2012 8:46:51 PM
Overall Posts Rated:
7474
Σπουδαια δουλεια εχεις κανει στον Κοζαπαλιδη.
Μακαρι να πεσει σε σωστα χερια γιατι εχει ακομα πολλα περιθωρια εξελιξης.

This Post:
00
224551.20 in reply to 224551.19
Date: 9/10/2012 2:15:35 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Το κρίμα είναι ότι τον πήρα 19 και όχι 18. Φαντάσου τώρα να ήταν 23.

This Post:
00
224551.21 in reply to 224551.4
Date: 9/10/2012 2:42:53 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ομάδα μου πωλείται όλη. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να πουλήσουμε ακριβά τα αστέρια μας, να απολύσουμε όλο το προσωπικό και με τα χρήματα που θα πάρουμε να φτιάξουμε ένα τεράστιο γήπεδο, ώστε σε μια 5ετία από του χρόνου να είμαστε Α1. Πολύ δύσκολος στόχος, αλλά θα δούμε. Άρα σύντομα θα μείνω με 0 παίκτες (ή 5 παίκτες-παλτά) και του χρόνου θα ξεκινήσουμε την ομάδα από το 0. Το πλάνο με τους ακριβοπληρωμένους άσους δεν μας βγήκε, μιας και ύστερα από χρονιές κοπιαστικής προπόνησης, οι μισθοί μας βάζουν μέσα. Καιρός για ριζικές αλλαγές. Το γήπεδο πρέπει να φτάσει στις 20000 τουλάχιστον με έμφαση στο 2ο και 3ο διάζωμα, ώστε τα έσοδα μας να είναι επαρκή για ανταγωνιστική ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε να παίξουμε μαζί και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πια και τόση όρεξη για το παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πλέον είμαι σε μια φάση διαφορετική από παλιά, που κάθε τρίτη και σαββάτο μου δημιουργούταν τρελό ενδιαφερον για τα παιχνίδια μου.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όλους

Last edited by epanastatis79 at 9/10/2012 2:45:43 AM

Advertisement