1) najlepsia taktika je nenastavit zostavu (kolotoc rules)
Na jednej strane to je dobre (za tyzden musim nastavovat taktiku na 5 zapasov, takze mi to usetri cas pri nastavovani B3 a U21:) ), na druhej strane je to strasna blbost - ide len o to, aby tam manazer urobil 2 kliky a vie, ze ked prehra, tak aj tak hraci zahrali najlepsie ako mohli.
2) takticka variabilita sa rovna (takmer) nule - LI je v sucasnosti najjednoduchsia cesta k vitazstvu (i ked sa da hrat aj nieco ine, efektivnejsie sa vzdy javi postavit tim pre LI). "Nove" taktiky su uplne nepouzitelne.
To je presne to, ze hra stagnuje. Najlepsie na tom je, ze BBmani potom rozsposielaju spravy, preco si manazeri, ktori mali v minulosti Supportera, nekupili suppa aj na dalsie obdobie. A co sa zlepsuje? Nic. To, ze ratingy z tohto zapasu
(52064549) nejdu doteraz, ok, ale to, ze ratingy nejdu po kazdom zapase niekedy (alebo dost casto?) aj do noci, to mi uz vadi dost.
4) komunita je v podstate mrtva - chvalim Razora za obrovsku snahu, ale neviem si predstavit, ze to bez akejkolvek spatnej vazby vydrzi robit dlhodobo. Mal som uz par iniciativ, aby sme sa stretli aj osobne, ale vysledok bol negativny (osobne som sa spoznal len s janomurom).
Presne tak, tiez ma to jeden cas drzalo, ale ked pride ta faza, ze si uvedomis, ze si pises sam, prestanes s tym. Na druhej strane, hoci sa mi Razorove prispevky pacia, na fore to nekomentujem (okrem lopticky).
5) U21 upada, ti ktori dokazu kvalitne trenovat maju vacsinou ako prioritu hraca pre NT. A tak sa U21 meni na vyber toho najlepsieho zo zlych hracov a nastavenie kolotoca. Kde su hraci ako Bogusky, Renac, Mierka, Hatos, ktori na svoju dobu boli top hracmi na svete?
U21 upada, manazeri (sorry) su neschopni pochopit trening a neschopni pochopit, ze ten trening nie je len pre U21/NT, ale hlavne pre ich tim. Ja stracam s nimi cas (a aj nervy) a vysledok je ten, ze ma ako manazera neschvaluju :) Nikto mi nenapise co a ako vylepsit, nikto neporadi, nikto nic. Nemam motivaciu a hovorim si, ze cas viem vyuzit aj inak ako nahovarat manazerov na trening.. navyse, ked uz aj vytrenuju nejakeho hraca, tak celu sezonu si poctivo drzia formy 6-7. No na co su nam taki hraci?
Dalsia vec je skauting - vyhodim na neho nemale peniaze a v celej lige (obrazne povedane) je jedna superstar...
Takze sa tesim na aspon nejake nazory, preco sa oplati stale hrat BB :)
Rozmyslam tiez nad tym, ze sa budem venovat len svojmu timu a hracom, ktorych som si oblubila. To je moja vyhoda oproti tebe :P A rada - oblub si svojich hracov :D
Tolko odo mna :)
Last edited by Vieruš at 9/8/2012 3:10:13 PM