BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > Preco sa oplati hrat BB

Preco sa oplati hrat BB

Set priority
Show messages by
From: razor

This Post:
00
226635.11 in reply to 226635.9
Date: 9/8/2012 3:04:48 PM
Overall Posts Rated:
284284
ja tiez milujem basketbal, no povedzme si narovinu, tato hra ma od basketbalu co sa realnosti tyka velmi daleko

From: Vieruš

This Post:
00
226635.12 in reply to 226635.1
Date: 9/8/2012 3:08:29 PM
Overall Posts Rated:
311311
1) najlepsia taktika je nenastavit zostavu (kolotoc rules)

Na jednej strane to je dobre (za tyzden musim nastavovat taktiku na 5 zapasov, takze mi to usetri cas pri nastavovani B3 a U21:) ), na druhej strane je to strasna blbost - ide len o to, aby tam manazer urobil 2 kliky a vie, ze ked prehra, tak aj tak hraci zahrali najlepsie ako mohli.
2) takticka variabilita sa rovna (takmer) nule - LI je v sucasnosti najjednoduchsia cesta k vitazstvu (i ked sa da hrat aj nieco ine, efektivnejsie sa vzdy javi postavit tim pre LI). "Nove" taktiky su uplne nepouzitelne.

To je presne to, ze hra stagnuje. Najlepsie na tom je, ze BBmani potom rozsposielaju spravy, preco si manazeri, ktori mali v minulosti Supportera, nekupili suppa aj na dalsie obdobie. A co sa zlepsuje? Nic. To, ze ratingy z tohto zapasu (52064549) nejdu doteraz, ok, ale to, ze ratingy nejdu po kazdom zapase niekedy (alebo dost casto?) aj do noci, to mi uz vadi dost.
4) komunita je v podstate mrtva - chvalim Razora za obrovsku snahu, ale neviem si predstavit, ze to bez akejkolvek spatnej vazby vydrzi robit dlhodobo. Mal som uz par iniciativ, aby sme sa stretli aj osobne, ale vysledok bol negativny (osobne som sa spoznal len s janomurom).

Presne tak, tiez ma to jeden cas drzalo, ale ked pride ta faza, ze si uvedomis, ze si pises sam, prestanes s tym. Na druhej strane, hoci sa mi Razorove prispevky pacia, na fore to nekomentujem (okrem lopticky).
5) U21 upada, ti ktori dokazu kvalitne trenovat maju vacsinou ako prioritu hraca pre NT. A tak sa U21 meni na vyber toho najlepsieho zo zlych hracov a nastavenie kolotoca. Kde su hraci ako Bogusky, Renac, Mierka, Hatos, ktori na svoju dobu boli top hracmi na svete?

U21 upada, manazeri (sorry) su neschopni pochopit trening a neschopni pochopit, ze ten trening nie je len pre U21/NT, ale hlavne pre ich tim. Ja stracam s nimi cas (a aj nervy) a vysledok je ten, ze ma ako manazera neschvaluju :) Nikto mi nenapise co a ako vylepsit, nikto neporadi, nikto nic. Nemam motivaciu a hovorim si, ze cas viem vyuzit aj inak ako nahovarat manazerov na trening.. navyse, ked uz aj vytrenuju nejakeho hraca, tak celu sezonu si poctivo drzia formy 6-7. No na co su nam taki hraci?
Dalsia vec je skauting - vyhodim na neho nemale peniaze a v celej lige (obrazne povedane) je jedna superstar...

Takze sa tesim na aspon nejake nazory, preco sa oplati stale hrat BB :)

Rozmyslam tiez nad tym, ze sa budem venovat len svojmu timu a hracom, ktorych som si oblubila. To je moja vyhoda oproti tebe :P A rada - oblub si svojich hracov :D

Tolko odo mna :)

Last edited by Vieruš at 9/8/2012 3:10:13 PM

From: Hadar

This Post:
00
226635.13 in reply to 226635.11
Date: 9/8/2012 3:10:40 PM
Overall Posts Rated:
375375
Ked mas velku fantaziu, tak ani nie :)

This Post:
00
226635.14 in reply to 226635.13
Date: 9/8/2012 3:12:50 PM
Overall Posts Rated:
284284
Tu je fantazie az privela

From: Matej_B

To: Sib
This Post:
00
226635.15 in reply to 226635.7
Date: 9/8/2012 3:13:54 PM
Overall Posts Rated:
264264
Nuz, co povedat farme, ked ju to nebavi... :)

Ja som sa pytal na vas :-p Moja motivacia je moja vlastna zalezitost, presne ako pises :)

Mna hra bavi, komunitu mam v lige velmi dobru a okrem toho, ze chcem vyhravat, chcem sa aj bavit a objavovat.
Co sa tu da este objavovat? :) Kedze sa nic nemeni a zda sa, ze 99% veci bolo objavenych, vela priestoru tu neostava. Staci prejst globalne forum a najdes odpovede v podstate na vsetky otazky...

Vsetci nadavaju, ako je LI neprimerane silny, pritom som este nevidel nikoho na urovni, ktory by sa LI snazil zastavit. Objavil sa jeden funkcny build a miesto toho, aby ludia hladali dalej, tak sa na tom jednom builde zasekli.

Nie je to celkom tak - pokusov bolo vela, ako porazit LI. Ale jednoducho sa nic nenaslo a skusalo sa toho viac. Su timy, ktore hravaju vonkajsie taktiky (hlavne Motion), ale ak pride na lamanie chleba, LI vitazi.

Neber to hlavne nejako negativne, len mam snahu trochu rozprudit diskusiu :)

Edit: otazka k bodu 2 - co sa ti zda este nejasne? pokojne sa opytaj a skusim ti odpovedat ;)

Last edited by Matej_B at 9/8/2012 3:14:50 PM

From: Matej_B

This Post:
00
226635.16 in reply to 226635.8
Date: 9/8/2012 3:28:18 PM
Overall Posts Rated:
264264
Len jedna otazka - kde sa stala chyba, ze uz nemame v U21 takych vynimocnych hracov, ako tomu bolo v minulosti? Kde zlyhava system treningu pre U21?

A ku Kuranovi - klobuk dole, kam si ho az dotiahol ;)

This Post:
00
226635.17 in reply to 226635.16
Date: 9/8/2012 3:33:02 PM
Overall Posts Rated:
284284
To napadlo aj mna. Od pamatnej Sezony 14, kde boli v time esa typu Reznak, Mierka, Bujda, Sramota, Gazur a dalsi toho casu skveli hraci sme v U21 nikdy nemali generaciu ktora by bola na ich urovni, nebodaj by ich prevysovala. Boli tam dobri hraci, no z nich nie je nic. Z tohto nazvem to Dream Teamu vyrastli hraci, z ktorych je vacsina v sirsom kadri NT, dalsi hraci su dost dobre dotrenovani. Potom tam bolo par svetlych individuii, napr. Fianta, Sedlaty alebo Drobka, ale potom tu mame velku dieru, co je trochu skoda.

This Post:
11
226635.18 in reply to 226635.16
Date: 9/8/2012 3:40:27 PM
Overall Posts Rated:
4343
Suhlasim, tato hra ma uz dlhsie nebavi, stale sa nachadzam na pomedzi extraligy a II.ligy, na tuto ligu mam kvalitny tim a tym padom az na jeden az dva zapasy za sezonu staci, ked nastavim TIE.

Trenovat stale trenujem, dovolim si tvrdit, ze Vycital bol jednym z lepsich poslednu sezonu, no stale mi chybaju nejake nove ciele a ambicie.

Feel free to ask me!
From: chlebo

This Post:
00
226635.19 in reply to 226635.16
Date: 9/9/2012 3:25:15 AM
Overall Posts Rated:
112112
Tiez som sa zamyslal nad tym kde je chyba,asi je to v tom ze v sezone ked tu boli ti kvalitni hraci tak ich mali manazeri,ktori teraz vlastnia pomaly cely NT team a trenuju tam. Vtedy zase NT team nedosahoval take vysledky. No a dalsia vec co to ovplyvnuje je podla mna ten novy system treningu ako sa to robi u nas, ze hracov 10 pripadne 10+ vychovavame rovno pre NT team a do U21 sa za posledne roky pomaly ziaden z nich nedostal a ak hej tak iba tak okrajovo.

A Kuran vdaka,ale teraz by som ho uz nekupil,ked som ho kupoval mal kopec nedostatkov a vtedy mi to tak dolezite neprislo,ale ked sa obzriem naspat tak tahat mu prihravky od lvl 1 napriklad bola dost hlupost,nebyt toho mohol byt este trosku dalej :)

From: chlebo

This Post:
00
226635.20 in reply to 226635.17
Date: 9/9/2012 3:26:28 AM
Overall Posts Rated:
112112
To su ti hraci co som spominal aj matejovi,ale bola tu este vysledkovo lepsia generacia tusim a to ta okolo Drobku a Camateja,ved nebyt vtedy tych divnych veci s finale,tak sme mohli skoncit prvi a nie druhi za madarmi.

This Post:
00
226635.21 in reply to 226635.18
Date: 9/9/2012 3:28:22 AM
Overall Posts Rated:
112112
Treba najst nejaku tu motivaciu. Skusit napriklad tiez tanking,sice je to divna vec to je pravda,ale ked to funguje ... medzitym vytrenovat nejakych mladych co teda asi robis, u mna je najvacsia motivacia v tych mladych hracoch no :)

Advertisement