Mis ma siis ütlema peaksin? Et tahtsime sellise koosseisuga võita? Või et saan rahvuskoondise juhtimise eest palka ning peaksin töö juures ilmnenud tehniliste piirajate tingimustes haiguspäeva vormistama?
Ma arvan, et meil oli Bulgaaria vastu võimalus küll parema taktikaga. Kuigi olime mõne korvi kehvema vahe tõttu võõrsil. Samas me ei ole Poola või Prantsusmaa klassist meeskond. Meie mehed lihtsalt ei arene enam 27+ vanuses peale seda kui nad koondisesse võtame. Ning koondise taseme täitnud meestel ei ole enamasti aeglasemat täiendoskuste (näiteks pikal lühikese mehe) trenni tehtud. Ja seda ütlen ma võõrliigas olevate poiste suhtes peamiselt. Eesti treenerid on trenniga järjekindlamad ning on vanusele vaatamata treeninud ka 30-ndate kandis mehi.
Seega rohkem poisse koduliigasse ja saame parema koondise.
Koondisetreeneri valimised on tegelikult varsti. Ma kandideerin ühe korra veel, aga minu eesmärk on, et post tühjaks ei jää ning et uus kandidaat päris üksi ei pea kandideerima vaid peaks pingutama ka. Seega kui on vastaskandidaate seekord, siis on nad teretulnud endast märku andma.