Spremni jesmo i jedva ga cekamo
Hvala na komplimentima i pohvalama za moju sezonu zaista je bila fenomenalna, a mogla je biti jos bolja da u nedelji u kojoj sam imao dve neizvesne utakmice nisam imao kup utakmicu koja mi je jos vaznija bila te sam zbog toga i zrtvovao donekle te utakmice. Steta sto tim Zvezdara nije aktivan, bili bi odlicni mecevi sa njim, ovako idem u plejof kao favorit iz moje divizije, ali i ranije sam bio u slicnoj situaciji pa sam prolazio jako lose. Iznenadjenja u nasoj konferenciji su moguca kao i svake sezone...
Malo sam razocaran krajem lige i poslednjim derbijem izmedju Svota i Stasinih beba, ocekivao sam bolji otpor beba, ali njihov menadzer je iskusan i razumem njegovu odluku. Ostao sam uskracen za prednost domaceg terena koju sam mozda i zasluzio, ali sta da se radi...
Ocekujem super finale minimum, a tamo ko god da bude iz plave konferencije, zelim mu srecu i neka bolji pobedi
Sto se plejauta tice ne vidim zasto bi ekipe iz crvene konferencije strahovale za opstanak, ocekujem tu veliku dominaciju mojih kolega
Srecno svima u nadolazecim utakmicama...