оае. досить міцна азіатська збірна. великі 48 та 21к, та ще купа гравців 10-16к. вони програли усі 3 свої стартові гри, але проти еквадора та швеції сумарно було -4. а також цікаві тактичні рішення: дві вгаданих зони та відхід від безумовно найсильнішого для них внутрішнього акценту. третя гра була без цікавих рішень, але там дууууже сильна різниця у гравцях. ми сильніші за оае, але не безумно сильніші. тому очікую цікавих рішень. одне з них - очікую 2-3 у захисті, бо це дивно грати проти нас 3-2. хоча у атаці очікую скоріше внутрішній акцент
з огляду на це ми будемо грати карусель. український-гладкий-шапко-жмурко-ателькін. більш красиво було б поставити колосова в старт, щоб увесь старт був у 9й формі, але атака від центра це не головне, що потрібно при каруселі, тому всеж таки ателькін
ну щож. очікування виправдалися на найважливішу їхню частину: в захисті було 2-3. в атаці всеж таки був не внутрішній акцент, хоча й не чистий зовнішній. ще й була повна вгадайка на наш щит. в результаті +24. це з повною невгадайкой та з неправильною зоною. лише +24... не сказав би що захмарний результат...
нарешті український видав гарну гру граючі у старті! це його тактика, але все рівно в нього не завжди виходить. також гарно в атаці зіграв гладченко. за триочковими в них навіть повна рівновага, по 4/7. також несподівано гарно в атаці був гонта. а ось усі інші (тобто шапко, алексачін та жмурко) не вразили. не скажу, что я чогось очікував від алексачіна. просто в нас нема когось кращого. а от від шапко та жмурко очікував. і вони це показували у попередніх іграх, навіть проти угорщіни. в цілому, гра була такаж сама як проти угорщіни. перша половина гри рівна, потім одна з команд уходить у відрив. цього разу - на нашу користь. яка логіка такого розподілу очок?
ps: жвигун теж вирішив що більш красивий склад в нас буде з колосовим, тому ателькін отримав травму... хоча, як на мене, той час що в нього був, він використав краще, так що я був правий )
це було 3 важки гри. нажаль, ми виграли тільки однц з них. бажано було всеж таки дві. наступні чотири гри будуть значно легкшими. хоча і люксембург не хлопчики для биття, і можливий мотс від нігерії в останньому турі у гостях...