англія. через прикру поразку від колумбії нам не можна більше програвати, щоб мати шанс зіграти в ПО. в англійців не такий сильний склад як був 2-3 сезони тому, як і в нас в них багато 20річних. в них вже є дві поразки, в останньому турі грають в гостях з не слабким уругваєм. був би павлюк у формі я б зіграв щось внутрішнє не роздумуючі. але... грати внутрішню тактику лише на захисниках вже намагалися проти колумбії і вийшло не супер. можна зіграти через норікяна та маркова. але... якби вони обидва були у формі 9, то може і зіграв би, а так вони хоч і сильніші для внутрішніх тактик, але слабкіші загалом. коротше - дуже багато але. те що проти нас буде 3-2 було очевидно, проте здалося що зовнішня тактика зайде краще ніж внутршіня з норікяном та марковим. і те що проти нас скоріше буде внутрішня тактика також здавалося очевидним. але цього разу це не призвело до безумної кількості блок-шотів. хоча, травма кривого зменьшила цей показник і я би сказав що була в цілому досить впливовою на результат. але саме ми краще зіграли передостанню хвилину гри, коли зуміли вийти вперед. 2 оски вишневецього на початку останньої хвилини і потім перехоплення і 2 влучних з лінії від мельника закрили гру, бо триочкові від англій при щиті проти 3-2 залетіти не могли. але насправді гра була рівною до останніх секунд, нехай +10 не вводять в оману. гра дуже рендомна.
я не розумію як крівцун з мельником обирають хто в який грі буде грати краще. якби вони про це повідомляли напередодні... ))) також вкотре відмінно зіграв вишневецький