BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 Euro '66

U21 Euro '66

Set priority
Show messages by
From: Nemos

This Post:
00
325206.11 in reply to 325206.10
Date: 10/9/2024 8:54:57 AM
From: Tiger
This Post:
00
325206.12 in reply to 325206.1
Date: 10/14/2024 11:15:45 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16811681
Second Team:
Utopia Tigers
модова. після мотсу. сподіваюсь другого поспіль не буде. в них є великий 56к, скоріше за все "класичний" центр. далі великий 32к у формі 6. а наступний великий меньше за 15к. 4 малих 20-26к. незважаючі на досить гарного великого обидві офіційні зустрічі цього сезону вони грали зовнішньо-орієнтовані тактики. і за попередні 2 сезони цей тренер зіграв лише 2 рази внутрішній акцент в офіційних іграх. тому і захисті зіграємо 3-2. щодо персоналки... обидві попередні зустрічі ЛФ був найрезультативнішим в молдови, не впевнений що при персоналці не буде просто розміну на цій позиції
в нас все ще є проблеми з формою. і це стосується також гравців, яких немає зараз у складі. наприклад, того, хто планувався як основний РЗ. але незважаючі на нестачу РЗ у складі, здається що зіграти під щит це найкращий варіант в цій грі. попередні дві гри молдова грала внутрішні 4+1 з одним великим у складі. не бачу щоб щось змінилось сьогодні, враховуючі наявний склад та форму молдови. це має сенс, але я ніколи не вважав це гарним захистом проти щита, коли атакувати зблизька можуть багато гравців

This Post:
22
325206.13 in reply to 325206.12
Date: 10/14/2024 1:39:15 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16811681
Second Team:
Utopia Tigers
(76434)
таки другий мотс поспіль. не те щоб це було несподівано, але грати не пік ми не могли. розвиток гри був дуже схожий на розвиток гри молдови проти турків: рівна гра у першій чверті, наша перевага у другій, велика перевага молдови в заключній. єдина різниця - це третя чверть, яку турки програли -22, і на заключну перерву мали -16, а ми виграли +11 і вели перед заключною чвертю +15. найбільша перевага була +19, яку ми отримали після ривку 11:2, але здається після цього трохи розслабились
в захисті ми знов зіграли погано. звісно ще початок сезону, пік проти мотсу, але тенденція поки що не є гарною. ще й втрат досить багато. в атаці 120 очок - добре. але 7/20 крівошеї? зубченко почав дуже гарно, він тягнув на початку гри, але після стартових 6/7 змазав 5 поспіль. але в цілому добре. 30 асистів на 48 влучних кидків також добре, відсутність РЗ не вплинула
всередині другої чверті зламали їхнього великого. того самого який 56к. це малося дати в знаки, але не знаю, бо не скажу щоб наш відсоток влучань був меньший на початку гри, чи підбори ми не вигравали... статистично в четрої +4, а в його змінника -16. але... фол трабли івашко та казача. казач як отримав 5й фол майже перестав атакувати. івашко 5й отримав трохи запізно і не думаю що це вплинуло
в цілому важка перемога з невеликою різницею. далі молдова грає з францією, нідерландами та латвією. сподіваємось на мотс нідерландів чи латвії, але це вже не буде так ефективно, тому цей суперник скоріш за все йде нам у мінус

франція виграла +22 у нідерландів на рівному настрої. побачивши на початку гри що вони грають карусель проти 2-3 за результат не хвилювався, але нідерланди боролись. латвія обіграла андору на меньшому настрої +4. як і наша це була гра без захисту, і я б сказав що є чи недооцінка андори, чи ще щось... зіграй латвія зовнішню атаку а не раннє, думаю гра була б зроблена заздалегідь. турки на рівному настрої винесли білорусь +28. і саме з останніми ми граємо через тиждень

інші групи. угорці намагаються вийти в наступний раунд після технічної поразки. обіграли словакію +5. це буде цікаво, якщо зможуть. чехи програвали 30 очок італійцям після першої половини. в кінці їм не вистачило трохи часу - -5. люксембург програв хорватам лише 7 очок на рівному настрої. фінам та естонцям знадобилось 2 ОТ.

This Post:
33
325206.14 in reply to 325206.13
Date: 10/21/2024 2:52:47 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16811681
Second Team:
Utopia Tigers
білорусь дуже схожа на молдову: є один сильний великий, ще декілько середніх гравців і решта. і грають вони зовнішні тактики. відмінність в тому, що цей великий скоріше МФ чим Ц, він отримував деякі тренування 1-на-1, при чому для захисників. форма в них непогана, але без 9к. пара 7к, але не критичних. ну і вони не грали мотс в попередніх зістрічах. але тренер іноземець, тому я не вважав, що може бути мотс, як від старшої збірної. за 8 попередніх ігор цей тренер жодного разу не зіграв внутрішню атаку. тому я вирішив залишити 3-2, щоб зміцнити захист проти триочкових. в нас з формою трохи краще. так, 7ки в безумного, толкача та мядоускі (та ще декількох кого б я хотів бачити у складі), але 9ки в броварського з парфеновим, крівощеї, тяпушкіна з плешаковим. незважаючі на 9ки форми останні двоє у старт не потрапляють, перевага за формою на боці великих, тому було вирішено грати внутрішній акцент. довго думав чи не поставити лоу пост, але все ж таки вирішив повторити тактику проти молдови, де атака зайшла непогано. а ще раз, білорусь дуже схожа команда. ми останнім часом не часто граємо під щит дві гри поспіль, та й тренер суперника не був помічений в угадайках

(76437)

їх тренер мене вразив: внутрішній акцент і вгадайка. щоправда, вгадайка на нормальний акцент, тобто на ізо чи раннє, а внутрішнім акцентом виявилась ізоляція. колись в старших збірних мені здавалось що внутрішня ізо рулить проти 3-2, але в молодіжках (чи то зі змінами двигуна) це не працює. тому це не здавалось проблемою. перші дві чверті (навіть майже 3) була абсолютна рівна гра. в першій чверті вони були трошки попереду, в другій ми трошки. за 2:51 до кінця 2ї чверті ми відірвали на 6 очок, але закінчили чверть 0:6, що було не дуже приємним дзвіночком. за 2:48 до кінця 3ї чверті після виходу запасних, вони скоротили рахунок до -1, 69:70. але тут вже ми закрили свії кошик до кінця чверті і зробили ривок 12:0. це був вирішальний ривок. 4а чверть була провальна з нашого боку в атаці, лише 8 очок з гри, 4/19. але ще 9/12 з лінії і цього виявилось достатньо. найближче що вони змогли підібратись це відстань 5 очок, 90:95 за 1:36. після чого змазали 4 кидки поспіль і врешті решт почали фолити
я б не заніс цю гру до нашого активу з точки зору захисту. так, ми нарешті пропустили меньше 100 очок. але 7 триочкових, нвість якщо з 27 спроб, якось забагато. та і в цілому 40% влучності. ще і 12 втрат... в атаці було трошки краще. парфенов та броварський були не дуже активні нажаль. парфенов гарно зіграв на чужому кошику, зібравши 6 підборів в нападі, і, якщо я не помиляюсь у підрахунках, ми з них набрали 10 очок. крівошея, зубченко та кротенко зіграли на межі: з одного боку 50% в них є, з іншого хотілось би трохи краще )) запас зіграв не найкращим чином, але завдяки участі у тому ривку 12:0 наприкінці 3ю чверті, в цілому непогано
+9 це трохи замало з точки зору боротьби у групі. не знаю чи будуть вони щось намагтись зробити проти недерландів. нажаль це не останній тур

латвія програла туреччині на рівному настрої. я вважаю це саме програшом латвії. знову пейшн, але на відміну від гри проти нас, він зійшов не дуже гарно, що можна бачити і по розподілу кидків. тепер нам конче необхідна перемога латвії над нідерландами, і мінус в тому, що це буде гра останнього туру, тобто нідерланди можуть також зіграти мотс. була б це гра іншого туру, було б більше шансів на більший настрій від латвії... нідерланди обіграли андору +28 на рівному настрої з повною невгадайкою від останніх. франція винесла молдову уперед ногами, що не дивно після двох мотсів то. в наступному турі ми граємо з францією.

інші групи: угорці обіграли сербів і вийшли на чисте друге місце у групі, нагадаю, маючі технічну поразку. англійці лише 4 бали поступились італійцям, чехи обіграли греків. ще одна поразка господарів словенців, на цей раз бельгійцям, і здається господарі у наступний раунд не проходять

Last edited by Tiger at 10/21/2024 4:51:04 PM

This Post:
00
325206.15 in reply to 325206.1
Date: 10/21/2024 3:38:52 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16811681
Second Team:
Utopia Tigers
якщо хтось бачить якісь божевільні ідеї щодо франції - я буду радий їх почитати ))

This Post:
00
325206.17 in reply to 325206.16
Date: 10/22/2024 10:55:21 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16811681
Second Team:
Utopia Tigers
з точки зору вгадайки - так. з точки зору розподілу кидків - мабуть також так. але, згідно з правилами,
Inside Isolation: Your team finds their best inside scorer

і хоча ізоляції працюють зовсім не так як написано у правилах, коли ти ставиш внутрішню ізо ти мабуть все ж таки більше розраховуєшь на гравців які вдало атакують зблизька

This Post:
00
325206.19 in reply to 325206.18
Date: 10/23/2024 1:49:53 PM
Mafia
II.1
Overall Posts Rated:
3131
Тоді поясни пліз відмінність ізоляцій від позиційної тактики і від швидкого розіграшу? в другому варіанті темп швидший кидків ок, а решта які відмінності? для мене буде цікаво почути.

Last edited by Armin at 10/23/2024 1:51:44 PM

This Post:
00
325206.20 in reply to 325206.18
Date: 10/23/2024 6:08:45 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16811681
Second Team:
Utopia Tigers
Он граю зараз внутріщню ізоляцію: 5 кидків на старті, 2 з них 3-хи, жодного з трисекундної зони

і що, ти обираєшь грати внутрішню ізоляцію щоб вигравати триочковими кидками?

та їх пофіксили і цілком зрозуміло як вони працюють

я не говорив, що не зрозуміло як вони працюють. я написав, що вони працюють не так, як написано у правилах

Advertisement