Pierwsza sprawa z tego meczu to o ile mnie pamięć nie myli to tu graliśmy CT . Chyba się m4ti wtedy niepotrzebnie podpalił bo z tymi Włochami to niezależnie co byśmy zagrali to i tak przy ich normalu byśmy przegrali . Sam mecz to tak na gorąco to tak zbiórkami ale i obronami to przegraliśmy a po za tym mecz był na ich terenie . A co do samego poziomu zbiórek ja wyznaje zasadę aby każdy gracz miał ja na jakims sensownym poziomie od PG aż do C oczywiście w jakichś tam proporcjach .
Ojć:P Nie zgodzę się;] Byliśmy bliżej od wygranej niż myślisz. Wcale gorsi od Włochów tak bardzo nie byliśmy. Błąd w tym meczu był z mojej strony nie takie ze CT(bo dalszy układ gier spowodował ze entuzjazm został szybko odbudowany, wiec decyzja od CT była dobrze przemyślana) ale to, że nie zaryzykowałem defa w tym meczu chodz powinienem. Dziwi mnie ocena tego meczu w Twoim wykonaniu, lekko też niepokoi.
A co do samego poziomu zbiórek ja wyznaje zasadę aby każdy gracz miał ja na jakims sensownym poziomie od PG aż do C oczywiście w jakichś tam proporcjach .
Jaki jest według Ciebie sensowny poziom zbiórek?
I co z zawodnikami typu Weszka który ma skile na poziomie 20+ DV, 19 JS a o reszcie nie wspominając bo nie jest to miejsce na to? Co z Kordalewskim graczem najlepszej drużyny z Kanady? Jak widzisz rozwiązanie tego problemu?